Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ами по тази логика и аз мога да пропусна дупките на Деси и да я водим 22 години в ТОП 3. :1000 (29): Не става, излязла ли е веднъж дадена певица от ТОП-а няма как да й броим и тези години. Но честно казано не мисля, че е възможно някой да има повече от 10-15 години без да има и слаб период. Дори и Мадона е имала в световен мащаб.

Стига мрънка, бе .. от 14 години - 2 не е в топ 3 и световен проблем. А Деса от 22 - сигурно 15 не е в топ 3 :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Деса поне не е пропаднала наркоманка и с гаджета пропаднали наркодилъри.Дъното

То дали наркодилъри или босове на вафли и тийнейджъри на възрастта на сина й .. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ами има разлика.

И не е лапала на Циганина Фики малката пишка

Но е клякала пред пенсионера :3fdb8960598fa63e:

Тая Деса не подбира - от 18 до 60+ всичко що мърда е оправила :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Деса поне не е пропаднала наркоманка и с гаджета пропаднали наркодилъри.Дъното

Айде моля ти се Деса е срам и позор всеедно е родила от сина си, поне Преслава не е родила от Фики!

Сподели в други сайтове

Но е клякала пред пенсионера :3fdb8960598fa63e:

Ами не е.На Фокса тезите не вървят пред мен.Такава инфо няма никъде извън рамания докато за мангала и наркоманката има и видеа..

Сподели в други сайтове

Ема ... :roll1: :roll1: :roll1:

Жалко, че не са снимали оркестрината докато текат номинациите, как Преси ръкомаха като диригент да започват да скандират :roll1:

https://www.vbox7.com/play:e2e67908

Ужасно същество, бях го забравил това - какво съм ви срала толкова :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

52:30 Кеба за Преслава

Таня Савич и Брена знаят за Преслава, Мария Шерифович не.

Е, и Митко пратил поздрави на Гранд. :1000 (29):

А Мария Шерифович е печелила Евровизия, тя е голямата работа, така че откъде да ти е чувала за Преслава.

Трябваше Преслава да иде там и да изпеят песента.

Сподели в други сайтове

Стига мрънка, бе .. от 14 години - 2 не е в топ 3 и световен проблем. А Деса от 22 - сигурно 15 не е в топ 3 :mf_surrender:
Каза мрънкалото на форума!

Ама вие с вашата наглост ще кажете до две-три години, че и "хитовете" на Преса от 2004 са били по-големи такива от "Като на 17" и "Нещо нетипично", бе! :gun_bandana:

Нахалници! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Деса и извън ТОП 3 пак е била някъде там и главно липсата на компания й е пречила в повечето такива години. Който не вярва е добре дошъл в темата й, където вече нагледно може да се види, че никъде не е ходила през цялата си кариера.

Сподели в други сайтове

Айде моля ти се Деса е срам и позор всеедно е родила от сина си, поне Преслава не е родила от Фики!

Ама какъв е проблема, че мъжа й е по-малък от нея? Разликата в годините отдавна не е проблем. Родила била от сина си...

Сподели в други сайтове

Ама какъв е проблема, че мъжа й е по-малък от нея? Разликата в годините отдавна не е проблем. Родила била от сина си...

Тук не става дума за 5 години разлика, а за близо 20 ... това си е цяло поколение :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Каза мрънкалото на форума!

Ама вие с вашата наглост ще кажете до две-три години, че и "хитовете" на Преса от 2004 са били по-големи такива от "Като на 17" и "Нещо нетипично", бе! :gun_bandana:

Нахалници! :mf_surrender:

Гледам и ти спориш нещо Ивана била такава унакава , гледам че и анкета се е направило хаха коя е Ивана в момента ми отговори?

Сподели в други сайтове

Да, каквото го изкарват - все едно е някакъв смъртен грях!

Ако не беше млад и красив, а тлъст чичак с портфейл, щяха пак да я иронизират и да се бъркат в личния свят на жената! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Тука ГИК май не са се понасяли много. :1000 (29):

И кой е в центъра :whistling:

Камелия и Емилия от тогава са аверки :Vishenka_05: Помня един блиц между двете през 2004 в Господарите, Емилия много я ласкаеше наща...

Сподели в други сайтове

Гледам и ти спориш нещо Ивана била такава унакава , гледам че и анкета се е направило хаха коя е Ивана в момента ми отговори?
За да разговаряме, първо трябва да си пооправиш изказа и правописа! :mf_surrender:

А Ивана винаги е била, както разбрахме, още от дебютната си песен, едно от големите имена на музиката, която слушаш!

Сподели в други сайтове

И кой е в центъра :whistling:

Камелия и Емилия от тогава са аверки :Vishenka_05: Помня един блиц между двете през 2004 в Господарите, Емилия много я ласкаеше наща...

И двете бяха в центъра на плейбека тогава! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...