Kremito Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тука ГИК май не са се понасяли много. :1000 (29): Камелия изпъква пред останалите с тази прическа. :1000 (29): Отдалече се набива на очи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ами по тази логика и аз мога да пропусна дупките на Деси и да я водим 22 години в ТОП 3. :1000 (29): Не става, излязла ли е веднъж дадена певица от ТОП-а няма как да й броим и тези години. Но честно казано не мисля, че е възможно някой да има повече от 10-15 години без да има и слаб период. Дори и Мадона е имала в световен мащаб. Стига мрънка, бе .. от 14 години - 2 не е в топ 3 и световен проблем. А Деса от 22 - сигурно 15 не е в топ 3 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Това е целта, да изпъква и да се вижда отдалеч. И ето, не можеш да я объркаш. Виж ги Магда и Вероника как еднаквеят, все едно са там от масата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Деса поне не е пропаднала наркоманка и с гаджета пропаднали наркодилъри.Дъното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Деса поне не е пропаднала наркоманка и с гаджета пропаднали наркодилъри.Дъното То дали наркодилъри или босове на вафли и тийнейджъри на възрастта на сина й .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 То дали наркодилъри или босове на вафли и тийнейджъри на възрастта на сина й .. Ами има разлика. И не е лапала на Циганина Фики малката пишка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ами има разлика. И не е лапала на Циганина Фики малката пишка Но е клякала пред пенсионера Тая Деса не подбира - от 18 до 60+ всичко що мърда е оправила :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Деса поне не е пропаднала наркоманка и с гаджета пропаднали наркодилъри.Дъното Айде моля ти се Деса е срам и позор всеедно е родила от сина си, поне Преслава не е родила от Фики! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Но е клякала пред пенсионера Ами не е.На Фокса тезите не вървят пред мен.Такава инфо няма никъде извън рамания докато за мангала и наркоманката има и видеа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ема ... :roll1: Жалко, че не са снимали оркестрината докато текат номинациите, как Преси ръкомаха като диригент да започват да скандират https://www.vbox7.com/play:e2e67908 Ужасно същество, бях го забравил това - какво съм ви срала толкова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 52:30 Кеба за Преслава Таня Савич и Брена знаят за Преслава, Мария Шерифович не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 2010 наградите бяха върха на лицемерието на наркоманката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 52:30 Кеба за Преслава Таня Савич и Брена знаят за Преслава, Мария Шерифович не. Е, и Митко пратил поздрави на Гранд. :1000 (29): А Мария Шерифович е печелила Евровизия, тя е голямата работа, така че откъде да ти е чувала за Преслава. Трябваше Преслава да иде там и да изпеят песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Стига мрънка, бе .. от 14 години - 2 не е в топ 3 и световен проблем. А Деса от 22 - сигурно 15 не е в топ 3 Каза мрънкалото на форума! Ама вие с вашата наглост ще кажете до две-три години, че и "хитовете" на Преса от 2004 са били по-големи такива от "Като на 17" и "Нещо нетипично", бе! Нахалници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Стига мрънка, бе .. от 14 години - 2 не е в топ 3 и световен проблем. А Деса от 22 - сигурно 15 не е в топ 3 Деса и извън ТОП 3 пак е била някъде там и главно липсата на компания й е пречила в повечето такива години. Който не вярва е добре дошъл в темата й, където вече нагледно може да се види, че никъде не е ходила през цялата си кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Пусни си ВАЛЧЕТО за лека нощ и по-малко злобей срещу П. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Айде моля ти се Деса е срам и позор всеедно е родила от сина си, поне Преслава не е родила от Фики! Ама какъв е проблема, че мъжа й е по-малък от нея? Разликата в годините отдавна не е проблем. Родила била от сина си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ама какъв е проблема, че мъжа й е по-малък от нея? Разликата в годините отдавна не е проблем. Родила била от сина си... Тук не става дума за 5 години разлика, а за близо 20 ... това си е цяло поколение Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Каза мрънкалото на форума! Ама вие с вашата наглост ще кажете до две-три години, че и "хитовете" на Преса от 2004 са били по-големи такива от "Като на 17" и "Нещо нетипично", бе! Нахалници! Гледам и ти спориш нещо Ивана била такава унакава , гледам че и анкета се е направило хаха коя е Ивана в момента ми отговори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Ама какъв е проблема, че мъжа й е по-малък от нея? Разликата в годините отдавна не е проблем. Родила била от сина си... Да, каквото го изкарват - все едно е някакъв смъртен грях! Ако не беше млад и красив, а тлъст чичак с портфейл, щяха пак да я иронизират и да се бъркат в личния свят на жената! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тука ГИК май не са се понасяли много. :1000 (29): И кой е в центъра Камелия и Емилия от тогава са аверки Помня един блиц между двете през 2004 в Господарите, Емилия много я ласкаеше наща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Стига толкова Преслава!Да си поговорим за последната най-голяма звезда на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Гледам и ти спориш нещо Ивана била такава унакава , гледам че и анкета се е направило хаха коя е Ивана в момента ми отговори? За да разговаряме, първо трябва да си пооправиш изказа и правописа! А Ивана винаги е била, както разбрахме, още от дебютната си песен, едно от големите имена на музиката, която слушаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нелина - Празник всеки ден https://www.facebook.com/nelina.music/video...87834274594045/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 И кой е в центъра Камелия и Емилия от тогава са аверки Помня един блиц между двете през 2004 в Господарите, Емилия много я ласкаеше наща... И двете бяха в центъра на плейбека тогава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари