Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 С този плашещ изрод ли е? Нееее. Беше с тоя свинара, но явно я е махнал че харчела много. До колкото знам сега е с младок, отново доста богат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 С този плашещ изрод ли е? Това май е Максим, певеца, не са гаджета :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 То пише как се казва, не е Максим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Максим не е ли артистичното му име? Не знам, сега се загледах че пише име, преди бях виждала само снимката и ми казаха, че е той. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ма вие е певецът Максим знаете. Егати чалгарите върли! Аз сега го сърчнах: Яна Бибияна мангав манее Този леко прилича на Кака Кели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е как да не го знаем, тази песен е вечна: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е как да не го знаем, тази песен е вечна: Знам. Аз лично я слагам редом до "Луда по тебе" и "Шампанско и сълзи". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Знам. Аз лично я слагам редом до "Луда по тебе" и "Шампанско и сълзи". Ретро чалгата е вечна, сега няма такива песни. Не стават толкова големи масови хитове, нито ще се помнят след 20 години. Виж, че тези песни се обичат и сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Нещо ми подсказва, че тази година ще има турне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Нещо ми подсказва, че тази година ще има турне. Кое ти го подсказва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кое ти го подсказва? Мария спомена нещо за турне в Автограф вчера. Днеска гледам пуснали микс на Емилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Мария спомена нещо за турне в Автограф вчера. Днеска гледам пуснали микс на Емилия. И всички пускат втората си песен за годината рано. Тези дни и Джена ще се изяви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 И всички пускат втората си песен за годината рано. Тези дни и Джена ще се изяви. При Джена не е рано, след 1 седмица ще станат 3 месеца от "Диагноза - Ти". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Мария ще пуска нова песен от Радомир Кишев, а след нея от Криско. Тя му казва "Кишишев"... И пак се изцепи, този път била "разбуЛила" духовете с последната си бозичка от Кости. :1000 (29): Обожавам я, много е луда и намахана. Пак е с мъж, пак е богат, пак я глези и купува първа линия тоалети на Фенди. :1000 (30): А този на снимките с нея е гей, беше се предлагал на мое другарче, бачка нещо с Арабаджиеви, та оттам се гушка с Мара! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Деса, щото е чиста разпоретина. Явно се подмива по-често. Деса е оригинал и трябва да спечели! Коя е Емилия? Счетоводителката ли?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Коя е Емилия? Счетоводителката ли?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Деса е оригинал и трябва да спечели! Коя е Емилия? Счетоводителката ли?! Това е един от най-големите парадокси в историята на музиката - копието да стане по-успешно от оригинала. На моменти, де. Щото Деса с "Майната ти" доста възвърна позиции. Както виждаш обаче бая хора гласуват за Гърбушкото от Нострадамус, както беше казал един чок серсем наскоро ( ). Обичат я хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Това е един от най-големите парадокси в историята на музиката - копието да стане по-успешно от оригинала. На моменти, де. Щото Деса с "Майната ти" доста възвърна позиции. Както виждаш обаче бая хора гласуват за Гърбушкото от Нострадамус, както беше казал един чок серсем наскоро ( ). Обичат я хората. Джудженцето на форума май я беше кръстил Гърбушкото от Нострадамус. Обожавам го! Ако Емилия спечели ранг листата, ще има сеч! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз съм в депресия, че Глория и Галена отпаднаха...Плача, страдам, викам без глааас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Между другото кой определя как да са разпределени двойките певици в ранглистата? Сигурно го пише в правилата, но докато го намеря ще дойде Нова Година. Ако някой е чел, да ме светне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Между другото кой определя как да са разпределени двойките певици в ранглистата? Сигурно го пише в правилата, но докато го намеря ще дойде Нова Година. Ако някой е чел, да ме светне. Недей, че сега Даниелче ще те обвини в простотия и идиотия! Мани това, ами кажи защо така от два-три дни имам задачки, а форумът замира без мен и нищо не сте писали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз съм в депресия, че Глория и Галена отпаднаха...Плача, страдам, викам без глааас! Аз се надявах да останат Деси и Глория,но и Ема много я харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз съм в депресия, че Глория и Галена отпаднаха...Плача, страдам, викам без глааас! О,боже,че каква певица е Галена,че да има и минимален шанс за победа? По-бързо и от Андреа трябваше да отпадне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Недей, че сега Даниелче ще те обвини в простотия и идиотия! Мани това, ами кажи защо така от два-три дни имам задачки, а форумът замира без мен и нищо не сте писали? Ама аз сериозно питам. Трябва да се уточни това. Ако знаеш, кажи pls. Той ли решава как да ги разпредели? Форумът винаги е бил на редуващи се периоди от по-висока активност и последваща замрялост. Сега времето, като е по-хубаво, хората гледат да са навън повече. То няма и нищо ново за обсъждане в попфолка. Към това прибави и липсата на основни действащи лица от потребителите и ето ти обяснението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Ама аз сериозно питам. Трябва да се уточни това. Ако знаеш, кажи pls. Той ли решава как да ги разпредели? Форумът винаги е бил на редуващи се периоди от по-висока активност и последваща замрялост. Сега времето, като е по-хубаво, хората гледат да са навън повече. То няма и нищо ново за обсъждане в попфолка. Към това прибави и липсата на основни действащи лица от потребителите и ето ти обяснението. Ами нали той обясни, че било жребий... Мисля да разбуЛя духовете, както казва Мара и да спретна някой хубав скандал! Не може да се живее в такъв скучен форум! И тъй като Джиго е по-нисък от тревата вече, си търся да набележа нова жертва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари