Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 И да гласувате за Танючка Боевица в "Нереализираните"! А не - като за Яна - само 10-11 гласа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 О,боже,че каква певица е Галена,че да има и минимален шанс за победа? По-бързо и от Андреа трябваше да отпадне. :roll1: Трябваше, но не отпадна, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ами нали той обясни, че било жребий... Мисля да разбуЛя духовете, както казва Мара и да спретна някой хубав скандал! Не може да се живее в такъв скучен форум! И тъй като Джиго е по-нисък от тревата вече, си търся да набележа нова жертва! Хахах, жребий!? Как можем да се уверим в истинността на този жребий? Самата Емилия, като прави жребий да подари на някоя фенка рокля за абитуриентския бал, го заснема, за да се види, че няма 'лабаво. В нашия случай на приятелско доверие ли го караме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 :roll1: Трябваше, но не отпадна, нали? Естествено,че няма да отпадне като половината форум е с облъчени нейни фенчета.Слава богу,че макар и късно отпадна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Хахах, жребий!? Как можем да се уверим в истинността на този жребий? Самата Емилия, като прави жребий да подари на някоя фенка рокля за абитуриентския бал, го заснема, за да се види, че няма 'лабаво. В нашия случай на приятелско доверие ли го караме? Стига и ти, човекът вече избухна срещу нападките за него тогава, за жребия и попита гневно какво искаме, да заснема жребия ли... Той е виден блюстител на реда и надали ще прекрачи реда, имайки предвид как още пищи за присъствието на Гло и Ванча в моите номинации! Морален стожер ми е той, мамин сладък! Който не се е отчел за текстовете на Теньо за Ивена и Джина, хайде, че няма време! Предстои втора част - Мариета Ангелова за Глория/ Преслава/ Галена/ Ивана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Стига и ти, човекът вече избухна срещу нападките за него тогава, за жребия и попита гневно какво искаме, да заснема жребия ли... Той е виден блюстител на реда и надали ще прекрачи реда, имайки предвид как още пищи за присъствието на Гло и Ванча в моите номинации! Морален стожер ми е той, мамин сладък! Сега искам да погледнеш нагоре към небето, да сложиш ръка на сърцето и да ми кажеш честно: Не ти ли се струва малко странно, че любимката му пребори 60 и кусур изпълнители и е на финал с жената, с която винаги е била сравнявана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Естествено,че няма да отпадне като половината форум е с облъчени нейни фенчета.Слава богу,че макар и късно отпадна. Какво разбираш под облъчени? По тази логика това може да се каже за феновете на всяка изпълнителка... Радваш се, че отпадна, защото и Андреа ли отпадна? И тук Галена мачкаше, дори Преслава отпадна преди нея. Истинска кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Какво разбираш под облъчени? По тази логика това може да се каже за феновете на всяка изпълнителка... Радваш се, че отпадна, защото и Андреа ли отпадна? И тук Галена мачкаше, дори Преслава отпадна преди нея. Истинска кралица! Остави ги тия пачи сега.Коментирай предстоящата песен на Кралица Тита! Тръпнем ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Сега искам да погледнеш нагоре към небето, да сложиш ръка на сърцето и да ми кажеш честно: Не ти ли се струва малко странно, че любимката му пребори 60 и кусур изпълнители и е на финал с жената, с която винаги е била сравнявана? Под звуците на "Дъжд от рози" ти отговарям, че съм 50:50. Сякаш му вярвам за честността, някак си не може толкова настояващ и натъртващ на нея човек, да направи чак такъв пъклен план. А и по мои наблюдения, Гърбушчица е една от най-харесваните изпълнителки, особено тук. Отдавам го на това, че не е пяла някакви по-палави и лековати песни, с нещо близо до нецензурното, както и на факта, че никога не е дишала сериозно във врата на някоя от лидерките в пиков за нея период. Тя си е някъде там - харесвана, но толкова, без истерия. Защото голямата истерия дразни феновете на опонентките - мен преди ме дразнеше Глория, кралските мразеха Ванча, Келито мрази Галя, а Фиклената проклина Петя и т.н. в тази сложна плетеница от любов и омраза. :1000 (29): От друга, наистина изглежда малко странно и наредено, доста хора бяха учудени от последните двойки "Ана срещу Ема", "Кама срещу Деса", "Гло срещу мадам от Айтос" и "Галето и Пете"... :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Под звуците на "Дъжд от рози" ти отговарям, че съм 50:50. Сякаш му вярвам за честността, някак си не може толкова настояващ и натъртващ на нея човек, да направи чак такъв пъклен план. А и по мои наблюдения, Гърбушчица е една от най-харесваните изпълнителки, особено тук. Отдавам го на това, че не е пяла някакви по-палави и лековати песни, с нещо близо до нецензурното, както и на факта, че никога не е дишала сериозно във врата на някоя от лидерките в пиков за нея период. Тя си е някъде там - харесвана, но толкова, без истерия. Защото голямата истерия дразни феновете на опонентките - мен преди ме дразнеше Глория, кралските мразеха Ванча, Келито мрази Галя, а Фиклената проклина Петя и т.н. в тази сложна плетеница от любов и омраза. :1000 (29): От друга, наистина изглежда малко странно и наредено, доста хора бяха учудени от последните двойки "Ана срещу Ема", "Кама срещу Деса", "Гло срещу мадам от Айтос" и "Галето и Пете"... :1000 (21): Достатъчно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Симеонова,Варненската Плаза е нещо ужасно!! По-ниско ниво е и от тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Чалгата замря.С това и форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Остави ги тия пачи сега.Коментирай предстоящата песен на Кралица Тита! Тръпнем ли? Е тук е фолк раздела, какво друго да коментирам. Иначе, естествено, че чакам Тита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Веска трябва да се завърне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Десислава и Емилия доказано най-дълго са се задържали интересни на публиката и са с потенциал да се задържат още много. Никаква изненада в ранглистата. Те просто са трайни любимки на хората, затова вече за втори път в тази класация са на челните две места. Позициите им не зависят от манипулации, а от вашите гласове. Емилия се изправи срещу Анелия и Галена, а Десислава срещу Камелия и Глория, все пак, не е като да са били само срещу Тереза и Марина Тошич. Ясно е за коя съм аз да победи, но дори и да загуби от другата, пак става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е тук е фолк раздела, какво друго да коментирам. Иначе, естествено, че чакам Тита. Добре,тогава ще ти отговоря на по-предния пост.Под облъчен разбирам никаква адекватна оценка за любимия ти изпълнител,а тук такива хора с лопата да ги ринеш.Не ме е яд за Андреа,защото който и да беше щеше да отпадне от Азис. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Десислава и Емилия доказано най-дълго са се задържали интересни на публиката и са с потенциал да се задържат още много. Никаква изненада в ранглистата. Те просто са трайни любимки на хората, затова вече за втори път в тази класация са на челните две места. Позициите им не зависят от манипулации, а от вашите гласове. Емилия се изправи срещу Анелия и Галена, а Десислава срещу Камелия и Глория, все пак, не е като да са били само срещу Тереза и Марина Тошич. Ясно е за коя съм аз да победи, но дори и да загуби от другата, пак става. Да бе, да. В тоя жребий явно се е намесила някаква всевиждаща всевишна сила, която е наясно с историята на попфолка и освновните войни между певиците през годините, за да бъдат изтеглени двойки: "Анелия срещу Емилия", "Камелия срешу Деси Слава", "Галена срещу Преслава", "Глория срещу Ивана". Смешно е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Да, бе да. В тоя жребий явно се е намесила някаква всевиждаща всевишна сила, която е наясно с историята на попфолка и освновните войни между певиците през годините, за да бъдат изтеглени двойки: "Анелия срещу Емилия", "Камелия срешу Деси Слава", "Галена срещу Преслава", "Глория срещу Ивана". Смешно е! Каквато и сила да се е намесила, пак е нямало как Десислава и Емилия да бъдат уредени за финалистки. Изправиха се директно срещу най-големите титани на жанра, които от своя страна се изправиха срещу други такива като Азис, Преслава и Ивана. Заслужили победителки са и двете. Иначе наистина се получи интересно при вечните боеве, нормално е да изглежда нагласено, но някои неща са си съдба хаха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кондоме нарушаваш ми спокойната вечер с тези изцепки. Емилия е яка , но никога не е била по успешна. Да имала е няколко по успешни години, но е далеч от постигнатото от Десислава. Доста по непопулярна е, а и Деса е народна любимка. Хората познават и чистата и душа. Всеки продуцент знае че за Деса по риалитита много се гласува. И по последователите им във всички мрежи се вижда. Всъщност успехите на Емилия са доста скромни и само в сферата на фолка. Дари не е толкова призната и доказана колкото е Десислава като глас и вокална техника. Копието никога не минава успеха на оригинала. Десислава създаде цял стереотип в чалгата по свой образец. Не е само Емилия. Нали Деса ти беше в топ 3. Надяваме се да съм повлиял в това че вече и в топ 5 не е. Не харесваме подлезурковци хората от зодия риби... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кондоме нарушаваш ми спокойната вечер с тези изцепки. Емилия е яка , но никога не е била по успешна. Да имала е няколко по успешни години, но е далеч от постигнатото от Десислава. Доста по непопулярна е. И по последователите им във всички мрежи се вижда. Всъщност успехите на Емилия са доста скромни и само в сферата на фолка. Дари не е толкова призната и доказана колкото е Десислава. Копието никога не минава успеха на оригинала. Десислава създаде цял стереотип в чалгата по свой образец. Не е само Емилия. Знам, затова уточних "на моменти", имайки предвид слабите години на Деса извън Пайнер и съответно хитовете на Емилия в същия този период. Иначе за нарушване на спокойствието ти съм винаги готов! Нали Деса ти беше в топ 3. Надяваме се да съм повлиял в това че вече и в топ 5 не е. Не харесваме подлезурковци хората от зодия риби... Сус! Ще гласувам, за който си искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Добре,тогава ще ти отговоря на по-предния пост.Под облъчен разбирам никаква адекватна оценка за любимия ти изпълнител,а тук такива хора с лопата да ги ринеш.Не ме е яд за Андреа,защото който и да беше щеше да отпадне от Азис. :1000 (29): Амииии късмет.... да се падне точно с Азис. :1000 (29): Дуета мина 3 милиона, много се радвам, песента не я спирам. Мога да простя на Андра, че ще се забави с чалга песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Знам, затова уточних "на моменти", имайки предвид слабите години на Деса извън Пайнер и съответно хитовете на Емилия в същия този период. Иначе за нарушване на спокойствието ти съм винаги готов! Лицемер си. Уж Деса ти беше в топ 3 а и ема и гло подкрепи в турнирите. Сега като спечелим ще драскаш с нокти по бюрото от злоба :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 А можете ли да си представите какво щеше да е Десислава ако се беше намирала в Пайнер през въпросните си 'слаби години', в които пак се е отчитала с по някой и друг хит на година? Машината щеше яко да работи за нея и никога нямаше да изглежда изпаднала, дори и в по-слаби периоди, каквито и Емилия е имала, а и другите големи. Макар че не знам дали щяха да й позволят да си разгърне потенциала, който разгърна като самопродуцираща се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ами нали той обясни, че било жребий... Мисля да разбуЛя духовете, както казва Мара и да спретна някой хубав скандал! Не може да се живее в такъв скучен форум! И тъй като Джиго е по-нисък от тревата вече, си търся да набележа нова жертва! Иди се прегледай ма пача. Жална му майка на твоето лапе с такава психясала майка като теб . Урод! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Амииии късмет.... да се падне точно с Азис. :1000 (29): Дуета мина 3 милиона, много се радвам, песента не я спирам. Мога да простя на Андра, че ще се забави с чалга песента. А аз не! Да излиза по-бързо тази на Тита,че да имам какво да слушам лятото. Ауу,Джиго пак са го захапали кучетата.Дайте да му съберем пари на момчето за жиголо,че цял живот без секс живее ли се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари