Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ами нали той обясни, че било жребий... :3fdb8960598fa63e:

Мисля да разбуЛя духовете, както казва Мара и да спретна някой хубав скандал! Не може да се живее в такъв скучен форум! И тъй като Джиго е по-нисък от тревата вече, си търся да набележа нова жертва! :Vishenka_05:

Хахах, жребий!? Как можем да се уверим в истинността на този жребий? Самата Емилия, като прави жребий да подари на някоя фенка рокля за абитуриентския бал, го заснема, за да се види, че няма 'лабаво.

В нашия случай на приятелско доверие ли го караме?

Сподели в други сайтове

Хахах, жребий!? Как можем да се уверим в истинността на този жребий? Самата Емилия, като прави жребий да подари на някоя фенка рокля за абитуриентския бал, го заснема, за да се види, че няма 'лабаво.

В нашия случай на приятелско доверие ли го караме?

Стига и ти, човекът вече избухна срещу нападките за него тогава, за жребия и попита гневно какво искаме, да заснема жребия ли...

Той е виден блюстител на реда и надали ще прекрачи реда, имайки предвид как още пищи за присъствието на Гло и Ванча в моите номинации! :3fdb8960598fa63e: Морален стожер ми е той, мамин сладък! :Vishenka_05:

Който не се е отчел за текстовете на Теньо за Ивена и Джина, хайде, че няма време!

Предстои втора част - Мариета Ангелова за Глория/ Преслава/ Галена/ Ивана

Сподели в други сайтове

Стига и ти, човекът вече избухна срещу нападките за него тогава, за жребия и попита гневно какво искаме, да заснема жребия ли...

Той е виден блюстител на реда и надали ще прекрачи реда, имайки предвид как още пищи за присъствието на Гло и Ванча в моите номинации! :3fdb8960598fa63e: Морален стожер ми е той, мамин сладък! :Vishenka_05:

Сега искам да погледнеш нагоре към небето, да сложиш ръка на сърцето и да ми кажеш честно: Не ти ли се струва малко странно, че любимката му пребори 60 и кусур изпълнители и е на финал с жената, с която винаги е била сравнявана? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Естествено,че няма да отпадне като половината форум е с облъчени нейни фенчета.Слава богу,че макар и късно отпадна. :Vishenka_05:

Какво разбираш под облъчени? По тази логика това може да се каже за феновете на всяка изпълнителка... Радваш се, че отпадна, защото и Андреа ли отпадна? И тук Галена мачкаше, дори Преслава отпадна преди нея. Истинска кралица!

Сподели в други сайтове

Какво разбираш под облъчени? По тази логика това може да се каже за феновете на всяка изпълнителка... Радваш се, че отпадна, защото и Андреа ли отпадна? И тук Галена мачкаше, дори Преслава отпадна преди нея. Истинска кралица!

Остави ги тия пачи сега.Коментирай предстоящата песен на Кралица Тита! Тръпнем ли? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сега искам да погледнеш нагоре към небето, да сложиш ръка на сърцето и да ми кажеш честно: Не ти ли се струва малко странно, че любимката му пребори 60 и кусур изпълнители и е на финал с жената, с която винаги е била сравнявана? :3fdb8960598fa63e:
Под звуците на "Дъжд от рози" ти отговарям, че съм 50:50. Сякаш му вярвам за честността, някак си не може толкова настояващ и натъртващ на нея човек, да направи чак такъв пъклен план. А и по мои наблюдения, Гърбушчица е една от най-харесваните изпълнителки, особено тук. Отдавам го на това, че не е пяла някакви по-палави и лековати песни, с нещо близо до нецензурното, както и на факта, че никога не е дишала сериозно във врата на някоя от лидерките в пиков за нея период. Тя си е някъде там - харесвана, но толкова, без истерия. Защото голямата истерия дразни феновете на опонентките - мен преди ме дразнеше Глория, кралските мразеха Ванча, Келито мрази Галя, а Фиклената проклина Петя и т.н. в тази сложна плетеница от любов и омраза. :1000 (29):

От друга, наистина изглежда малко странно и наредено, доста хора бяха учудени от последните двойки "Ана срещу Ема", "Кама срещу Деса", "Гло срещу мадам от Айтос" и "Галето и Пете"... :1000 (21):

Сподели в други сайтове

Под звуците на "Дъжд от рози" ти отговарям, че съм 50:50. Сякаш му вярвам за честността, някак си не може толкова настояващ и натъртващ на нея човек, да направи чак такъв пъклен план. А и по мои наблюдения, Гърбушчица е една от най-харесваните изпълнителки, особено тук. Отдавам го на това, че не е пяла някакви по-палави и лековати песни, с нещо близо до нецензурното, както и на факта, че никога не е дишала сериозно във врата на някоя от лидерките в пиков за нея период. Тя си е някъде там - харесвана, но толкова, без истерия. Защото голямата истерия дразни феновете на опонентките - мен преди ме дразнеше Глория, кралските мразеха Ванча, Келито мрази Галя, а Фиклената проклина Петя и т.н. в тази сложна плетеница от любов и омраза. :1000 (29):

От друга, наистина изглежда малко странно и наредено, доста хора бяха учудени от последните двойки "Ана срещу Ема", "Кама срещу Деса", "Гло срещу мадам от Айтос" и "Галето и Пете"... :1000 (21):

Достатъчно! :zatvorena:

Сподели в други сайтове

Остави ги тия пачи сега.Коментирай предстоящата песен на Кралица Тита! Тръпнем ли? :3fdb8960598fa63e:

Е тук е фолк раздела, какво друго да коментирам.

Иначе, естествено, че чакам Тита.

Сподели в други сайтове

Десислава и Емилия доказано най-дълго са се задържали интересни на публиката и са с потенциал да се задържат още много. Никаква изненада в ранглистата. Те просто са трайни любимки на хората, затова вече за втори път в тази класация са на челните две места. Позициите им не зависят от манипулации, а от вашите гласове. Емилия се изправи срещу Анелия и Галена, а Десислава срещу Камелия и Глория, все пак, не е като да са били само срещу Тереза и Марина Тошич.

Ясно е за коя съм аз да победи, но дори и да загуби от другата, пак става.

Сподели в други сайтове

Е тук е фолк раздела, какво друго да коментирам.

Иначе, естествено, че чакам Тита.

Добре,тогава ще ти отговоря на по-предния пост.Под облъчен разбирам никаква адекватна оценка за любимия ти изпълнител,а тук такива хора с лопата да ги ринеш.Не ме е яд за Андреа,защото който и да беше щеше да отпадне от Азис. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Десислава и Емилия доказано най-дълго са се задържали интересни на публиката и са с потенциал да се задържат още много. Никаква изненада в ранглистата. Те просто са трайни любимки на хората, затова вече за втори път в тази класация са на челните две места. Позициите им не зависят от манипулации, а от вашите гласове. Емилия се изправи срещу Анелия и Галена, а Десислава срещу Камелия и Глория, все пак, не е като да са били само срещу Тереза и Марина Тошич.

Ясно е за коя съм аз да победи, но дори и да загуби от другата, пак става.

Да бе, да. В тоя жребий явно се е намесила някаква всевиждаща всевишна сила, която е наясно с историята на попфолка и освновните войни между певиците през годините, за да бъдат изтеглени двойки: "Анелия срещу Емилия", "Камелия срешу Деси Слава", "Галена срещу Преслава", "Глория срещу Ивана".

Смешно е!

Сподели в други сайтове

Да, бе да. В тоя жребий явно се е намесила някаква всевиждаща всевишна сила, която е наясно с историята на попфолка и освновните войни между певиците през годините, за да бъдат изтеглени двойки: "Анелия срещу Емилия", "Камелия срешу Деси Слава", "Галена срещу Преслава", "Глория срещу Ивана".

Смешно е!

Каквато и сила да се е намесила, пак е нямало как Десислава и Емилия да бъдат уредени за финалистки. Изправиха се директно срещу най-големите титани на жанра, които от своя страна се изправиха срещу други такива като Азис, Преслава и Ивана. Заслужили победителки са и двете.

Иначе наистина се получи интересно при вечните боеве, нормално е да изглежда нагласено, но някои неща са си съдба хаха... :D

Сподели в други сайтове

Кондоме нарушаваш ми спокойната вечер с тези изцепки. Емилия е яка , но никога не е била по успешна. Да имала е няколко по успешни години, но е далеч от постигнатото от Десислава. Доста по непопулярна е, а и Деса е народна любимка. Хората познават и чистата и душа. Всеки продуцент знае че за Деса по риалитита много се гласува. И по последователите им във всички мрежи се вижда. Всъщност успехите на Емилия са доста скромни и само в сферата на фолка. Дари не е толкова призната и доказана колкото е Десислава като глас и вокална техника.

Копието никога не минава успеха на оригинала. Десислава създаде цял стереотип в чалгата по свой образец. Не е само Емилия.

Нали Деса ти беше в топ 3. Надяваме се да съм повлиял в това че вече и в топ 5 не е. Не харесваме подлезурковци хората от зодия риби...

image.png

Сподели в други сайтове

Кондоме нарушаваш ми спокойната вечер с тези изцепки. Емилия е яка , но никога не е била по успешна. Да имала е няколко по успешни години, но е далеч от постигнатото от Десислава. Доста по непопулярна е. И по последователите им във всички мрежи се вижда. Всъщност успехите на Емилия са доста скромни и само в сферата на фолка. Дари не е толкова призната и доказана колкото е Десислава.

Копието никога не минава успеха на оригинала. Десислава създаде цял стереотип в чалгата по свой образец. Не е само Емилия.

Знам, затова уточних "на моменти", имайки предвид слабите години на Деса извън Пайнер и съответно хитовете на Емилия в същия този период.

Иначе за нарушване на спокойствието ти съм винаги готов! :3fdb8960598fa63e:

Нали Деса ти беше в топ 3. Надяваме се да съм повлиял в това че вече и в топ 5 не е. Не харесваме подлезурковци хората от зодия риби...

Сус! Ще гласувам, за който си искам.

Сподели в други сайтове

Добре,тогава ще ти отговоря на по-предния пост.Под облъчен разбирам никаква адекватна оценка за любимия ти изпълнител,а тук такива хора с лопата да ги ринеш.Не ме е яд за Андреа,защото който и да беше щеше да отпадне от Азис. :1000 (29):

Амииии късмет.... да се падне точно с Азис. :1000 (29):

Дуета мина 3 милиона, много се радвам, песента не я спирам. Мога да простя на Андра, че ще се забави с чалга песента.

Сподели в други сайтове

Знам, затова уточних "на моменти", имайки предвид слабите години на Деса извън Пайнер и съответно хитовете на Емилия в същия този период.

Иначе за нарушване на спокойствието ти съм винаги готов! :3fdb8960598fa63e:

Лицемер си. Уж Деса ти беше в топ 3 а и ема и гло подкрепи в турнирите. Сега като спечелим ще драскаш с нокти по бюрото от злоба :1000 (6):

image.png

Сподели в други сайтове

А можете ли да си представите какво щеше да е Десислава ако се беше намирала в Пайнер през въпросните си 'слаби години', в които пак се е отчитала с по някой и друг хит на година? :3fdb8960598fa63e: Машината щеше яко да работи за нея и никога нямаше да изглежда изпаднала, дори и в по-слаби периоди, каквито и Емилия е имала, а и другите големи. Макар че не знам дали щяха да й позволят да си разгърне потенциала, който разгърна като самопродуцираща се.

Сподели в други сайтове

Ами нали той обясни, че било жребий... :3fdb8960598fa63e:

Мисля да разбуЛя духовете, както казва Мара и да спретна някой хубав скандал! Не може да се живее в такъв скучен форум! И тъй като Джиго е по-нисък от тревата вече, си търся да набележа нова жертва! :Vishenka_05:

Иди се прегледай ма пача. Жална му майка на твоето лапе с такава психясала майка като теб . Урод!

Сподели в други сайтове

Амииии късмет.... да се падне точно с Азис. :1000 (29):

Дуета мина 3 милиона, много се радвам, песента не я спирам. Мога да простя на Андра, че ще се забави с чалга песента.

А аз не! Да излиза по-бързо тази на Тита,че да имам какво да слушам лятото. :gun_bandana:

Ауу,Джиго пак са го захапали кучетата.Дайте да му съберем пари на момчето за жиголо,че цял живот без секс живее ли се?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...