Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Лицемер си. Уж Деса ти беше в топ 3 а и ема и гло подкрепи в турнирите. Сега като спечелим ще драскаш с нокти по бюрото от злоба :1000 (6): Не ми пука кой ще спечели. И без това този турнир ми изглежда нагласен. Деса ми е в топ 3, но аз много се влияя от конкретното положение на дадения изпълнител, от това какви успехи има напоследък и как изглежда... Гласувал съм за Емилия, така съм го почувствал. Не ти дължа обяснение за избора си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 А аз не! Да излиза по-бързо тази на Тита,че да имам какво да слушам лятото. Защо не пишеш в темата на Тита? И нали дуета ти харесваше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Защо не пишеш в темата на Тита? И нали дуета ти харесваше? Харесва ми,но не съм го слушал повече от 10 пъти. Че тя има ли тема? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не ми пука кой ще спечели. И без това този турнир ми изглежда нагласен. Деса ми е в топ 3, но аз много се влияя от конкретното положение на дадения изпълнител, от това какви успехи има напоследък и как изглежда... Гласувал съм за Емилия, така съм го почувствал. Не ти дължа обяснение за избора си. Тогава защо ми го даваш обяснението, след като не ми го дължиш. Обичам да те карам да се обясняваш като ученичка :1000 (29): Лека нощ. Утре ще чета одисеите ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Харесва ми,но не съм го слушал повече от 10 пъти. Че тя има ли тема? Подкрепи Деса в ранглистата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Тогава защо ми го даваш обяснението, след като не ми го дължиш. Обичам да те карам да се обясняваш като ученичка :1000 (29): Лека нощ. Утре ще чета одисеите ти Защото обяснението може да бъде много по-подробно и задълбочено, но не смятам да си давам зор заради теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Харесва ми,но не съм го слушал повече от 10 пъти. Че тя има ли тема? http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1891242 Аз пък може и 100 да съм я слушала вече :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1891242 Аз пък може и 100 да съм я слушала вече :1000 (29): Ужас! Пусни си "Да ти оМекне",да слушаш малко истински експеримент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ужас! Пусни си "Да ти оМекне",да слушаш малко истински експеримент. "Да ти олекне" на мен си ми харесва и ми е много любима, редовно я слушам. Може да не стана хит, не се прие, но не ми пука щом на мен ми е кеф да си я слушам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 "Да ти олекне" на мен си ми харесва и ми е много любима, редовно я слушам. Може да не стана хит, не се прие, но не ми пука щом на мен ми е кеф да си я слушам. Ох,и на мен много ми харесва. Както и "Една жена" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Ауу,Джиго пак са го захапали кучетата.Дайте да му съберем пари на момчето за жиголо,че цял живот без секс живее ли се? Май е време да пускам хита "Седнало е Джиги дос", че нещо се е поотпуснал и надава пискливо гласче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Май е време да пускам хита "Седнало е Джиги дос", че нещо се е поотпуснал и надава пискливо гласче! В песента уточнено ли е на какво е седнал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 В песента уточнено ли е на какво е седнал? Е, той ако седеше на каквото трябва и си мислим, нямаше да изтрещява с излияния! Може и някой нов хит във фолка, аз като Райна и Нелина, ще работя и за двата жанра! :1000 (29): Даже ще кавърдисам първия хит на твоята фаворитка Тодорка: "От първата му клетва го разбрах - влюбен е! Сърцето ми със Джиго е на прах, яйце Панагюрско е. Луд е понякога, псувайки така - ааааа, боли като започне Джигов ден, не със мен! Джиго е първият, който обожавам! И последният, който ще нападам. Държи се със мен - сякаш е кравар! Като Джигито няма друг, няма и да срещна! Даже да крещя - искам го, той е в ляво пак! Като Джигото каже ми - урод си ма, Янче, с ледени очи стреля ме и кълне ме чак..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е, той ако седеше на каквото трябва и си мислим, нямаше да изтрещява с излияния! Може и някой нов хит във фолка, аз като Райна и Нелина, ще работя и за двата жанра! :1000 (29): Даже ще кавърдисам първия хит на твоята фаворитка Тодорка: "От първата му клетва го разбрах - влюбен е! Сърцето ми със Джиго е на прах, яйце Панагюрско е. Луд е понякога, псувайки така - ааааа, боли като започне Джигов ден, не със мен! Джиго е първият, който обожавам! И последният, който ще нападам. Държи се със мен - сякаш е кравар! Като Джигито няма друг, няма и да срещна! Даже да крещя - искам го, той е в ляво пак! Като Джигото каже ми - урод си ма, Янче, с ледени очи стреля ме и кълне ме чак..." Дай ми всичко е по-подходящо,но нали съм добър прощавам ти за онова от онзи ден! Даже ще ти дам плюсче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Дай ми всичко е по-подходящо,но нали съм добър прощавам ти за онова от онзи ден! Даже ще ти дам плюсче. Стига и ти бута гадните манелета на на Андрюш! Първият албум е сила, там са хубавите песни, които не станаха хитове, но стават за слушане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Иди се прегледай ма пача. Жална му майка на твоето лапе с такава психясала майка като теб . Урод! 3 дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Стига и ти бута гадните манелета на на Андрюш! Първият албум е сила, там са хубавите песни, които не станаха хитове, но стават за слушане! Не се прави,не си ли въртяла дупе на Дай ми всичко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Не се прави,не си ли въртяла дупе на Дай ми всичко? Как трябваше да започва кавърът ми за Джиджи по "Дай ми всичко"? "Не искаше да ме псува, но аз не му оставих никакъв избор..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Как трябваше да започва кавърът ми за Джиджи по "Дай ми всичко"? "Не искаше да ме псува, но аз не му оставих никакъв избор..." Не исках да го правя, но ти не ми остави никакъв избор,Джиги Дай да се скрия тук: при теб и никой друг,Дойчи! Кажи ми искаш ли? Само ме кълнеш ти. Хвани сърцето ми, скрий го в ръцете си. От чакане боли - само ще се кълнем ли? С поглед упояваш ме и подчиняваш ме, вземи ми силите с пълно дупе. Давай да заключваме, да се отпускаме - вземи ми силите с пълно дупе. Стига с тези бройки, преброй ме после! Те първа почвам... Бягаш ли ми още..., и ти ли чувстваш, каквото чувствам. Не ме измъчвай - с всичко ме проклинай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Вторник бях в Плаза и това нещо направо разцепи!!! Голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Вторник бях в Плаза и това нещо направо разцепи!!! Голям хит. Това наистина е супер яко. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 3 дни Джигата миндила откачи... Оне ден насра, като го питах защо ми направи интрига с Христина. Чак момичето отврати от форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Това наистина е супер яко. :1000 (30): Уникална е , не съм я спирал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Вторник бях в Плаза и това нещо направо разцепи!!! Голям хит. Пожелавам ти любимата ти маман да го кавърдиса... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Пожелавам ти любимата ти маман да го кавърдиса... Хахах, ще сцепи, ако го направи. Като стил, най го виждам за Анелия...мазнотийка, ама модернЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари