GSA Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Правеше се на луда. Има заснети кадри, може и да не ги е харесла, но е снимала няква част. Вече кога ще я пуска е друг въпрос. За миналата година има 3 песни, защо да не е активна? Защото говори за албум, концерт, книга, балади, а на среща почти нищо освен участия и нови клипове на половин година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Коментирайте тази прекрасна изява! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Джена с нова песен скоро Не и отива руса коса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Симеонова,Варненската Плаза е нещо ужасно!! По-ниско ниво е и от тук! Така е.През подледните години се забелязва деградация във всичко-алкохол,персонал,хигиена.. Вече няма свестни дискотеки във Варна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Джена плаши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Някой има ли инструментал на Слави и Криско? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Така е.През подледните години се забелязва деградация във всичко-алкохол,персонал,хигиена.. Вече няма свестни дискотеки във Варна Вчера бях и на отварянето на Дъ култ.Пълен ужас,да бях отишъл на отварянето на летния Дъ руум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Джена винаги е искала да има кариерата на Деса. Първо посегна към псевдонима и - Нова Десислава, а сега и към визията... Е, не и отива. Диагноза ти беше яка но на Джена вече и е много трудно за жалост... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Вчера бях и на отварянето на Дъ култ.Пълен ужас,да бях отишъл на отварянето на летния Дъ руум. Беше много яко и фулл. Алисия е класа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Джена винаги е искала да има кариерата на Деса. Първо посегна към псевдонима и - Нова Десислава, а сега и към визията... Е, не и отива. Диагноза ти беше яка но на Джена вече и е много трудно за жалост... Да те всички искат да са Деса според теб. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Да те всички искат да са Деса според теб. :1000 (29): Нормално е всички да искат ангелски глас, 20 годишна успешна кариера, вечни хитове и народна любов. Коя нормална певица не би поискала да е Деса. Лорена иска да е Галена, например, ама няма... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Нормално е всички да искат ангелски глас, 20 годишна успешна кариера, вечни хитове и народна любов. Коя нормална певица не би поискала да е Деса. Лорена иска да е Галена, например, ама няма... Едва ли. Всички искат да бъдат ангелския глас на галактиката, да имат формите на Деса, да имат нейната осанка, да притежават нейния стил и класа. Нейните сценични и адекватни изяви. Дори тазгодишната победителка на Евровизия я изкопира откъм визия. КРАЛИЦА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Защо трябва да се поставя под съмнение, че Джена на даден етап е искала да има кариерата на Десислава, след като артистичният й псевдоним в началото действително беше Нова Десислава? :1000 (29): Помня колко шокиран бях като я чух за първи път. Помислих си, че е в Пайнер и те са й дали патентованият псевдоним Деси Слава. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Е, така си се казва жената .. наистина това "Нова" е неуместно, но все едно да кажем, че Мария Петрова иска да има кариерата на Мария и я копира :1000 (29): Доста са различни Джена и Деса - и като излъчване, и като глас .. повече съм склонен да мисля че в определени моменти Ема е копирала Деса. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Защо трябва да се поставя под съмнение, че Джена на даден етап е искала да има кариерата на Десислава, след като артистичният й псевдоним в началото действително беше Нова Десислава? :1000 (29): Помня колко шокиран бях като я чух за първи път. Помислих си, че е в Пайнер и те са й дали патентованият псевдоним Деси Слава. :1000 (29): Кой пък и го е дал този псевдоним? Стига глупости. Джена е коренно различна и като глас, и като стил, и като всичко от Деси. Това е асбурдно! Едно е някой да и го е лепнал този "псевдоним" само защото се е казвала Десислава, друго е тя да е заявила, че ще бъде НОВА ДЕСИСЛАВА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Е, така си се казва жената .. наистина това "Нова" е неуместно, но все едно да кажем, че Мария Петрова иска да има кариерата на Мария и я копира :1000 (29): Доста са различни Джена и Деса - и като излъчване, и като глас .. повече съм склонен да мисля че в определени моменти Ема е копирала Деса. Е, ако се казваше Десислава Валентинова нямаше да е проблем. Но тя буквално си се нарече Нова Десислава- това вече е притеснително. :1000 (29): И Джина Стоева е Десислава, но още от самото начало си е сложила различен псевдоним, за да не я бъркат. Джена определено искаше да предизвика интерес покрай името си и постепенно да изгради кариера като на оригинала. А за да изгради такава кариера не е необходимо да имат нещо общо в стила си и излъчването, гласа... За Емилия е ясно, тя беше един от временните клонинги, който за радост си извоюваха и свой имидж във времето. Кой пък и го е дал този псевдоним? Стига глупости. Джена е коренно различна и като глас, и като стил, и като всичко от Деси. Това е асбурдно! Едно е някой да и го е лепнал този "псевдоним" само защото се е казвала Десислава, друго е тя да е заявила, че ще бъде НОВА ДЕСИСЛАВА. Така де- никой не й го е давал, но аз в началото като не знаех в коя компания е Нова Десислава и си помислих, че това е поредния удар на Митко към Деса. :1000 (29): Щеше да е тотална гавра от негова страна да беше дал псевдонима на друга. Но в крайна сметка не беше така, Джена сама си е решила да привлича интерес с необичайно име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 "Због тебе веруйе" ще направи 1 милион за 1 месец - Преси: кралица на хитовете и провалите! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 След малко - новия клип на Илиян. Режисьор: Люси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Едва ли. Всички искат да бъдат ангелския глас на галактиката, да имат формите на Деса, да имат нейната осанка, да притежават нейния стил и класа. Нейните сценични и адекватни изяви. Дори тазгодишната победителка на Евровизия я изкопира откъм визия. КРАЛИЦА! Десислава от 2 години е по пълна и 37 години е била в топ форма. Сравнението ти е нелепо и злобно. Лорена да роди дете на 40 и да я видим на какво ще прилича. Ама трансексуалните не могат да раждат, така че няма как да разберем... Лорена май копира победителя от евровизия преди 4 години - жената с брада. Само че лорче се обръснало Е, така си се казва жената .. наистина това "Нова" е неуместно, но все едно да кажем, че Мария Петрова иска да има кариерата на Мария и я копира :1000 (29): Доста са различни Джена и Деса - и като излъчване, и като глас .. повече съм склонен да мисля че в определени моменти Ема е копирала Деса. Не казах че Джена е копирала Деса, а че и се иска да е Деса. Много различни неща. Джена си има свой стил и не копира никой. Дори последните години Джена е копираната. Но да, за пръв път за Джена се заговори покрай нелепия псевдоним който сама си измисли - Нова Десислава. В Пайнер стана Деси Валентинова, а впоследствие Джена. Тъпата идея отвсякъде личи че е с цел извличане на дивиденти от топ звездата ДесиСлава тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Защо трябва да се поставя под съмнение, че Джена на даден етап е искала да има кариерата на Десислава, след като артистичният й псевдоним в началото действително беше Нова Десислава? :1000 (29): Помня колко шокиран бях като я чух за първи път. Помислих си, че е в Пайнер и те са й дали патентованият псевдоним Деси Слава. :1000 (29): Ти болен ли си, нищо общо нямат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Ти болен ли си, нищо общо нямат. В този форум понякога въобще не схващате какво искам да кажа, дори и да съм го обяснявал. И не само аз, де... Не съм казал, че едната копира другата, а че едната в началото е искала да има кариерата на другата. Джена започна да пее, когато Десислава имаше около 10-годишна кариера и сумати нови звезди искаха да имат нейните успехи. Може би затова Джена реши да провокира като си сложи тъп псевдоним, свързан с подобна огромна звезда. Иначе между кариерите им няма почти нищо общо, но няма защо да се лъжем, че в началото Джена не е искала да е успешна като Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много заспал месец. Гера ще спасява положението идните дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 В този форум понякога въобще не схващате какво искам да кажа, дори и да съм го обяснявал. И не само аз, де... Не съм казал, че едната копира другата, а че едната в началото е искала да има кариерата на другата. Джена започна да пее, когато Десислава имаше около 10-годишна кариера и сумати нови звезди искаха да имат нейните успехи. Може би затова Джена реши да провокира като си сложи тъп псевдоним, свързан с подобна огромна звезда. Иначе между кариерите им няма почти нищо общо, но няма защо да се лъжем, че в началото Джена не е искала да е успешна като Десислава. Интересено как все никой не можел да те разбере. Лудите и те така, мислят по същия начин... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 В този форум понякога въобще не схващате какво искам да кажа, дори и да съм го обяснявал. И не само аз, де... Не съм казал, че едната копира другата, а че едната в началото е искала да има кариерата на другата. Джена започна да пее, когато Десислава имаше около 10-годишна кариера и сумати нови звезди искаха да имат нейните успехи. Може би затова Джена реши да провокира като си сложи тъп псевдоним, свързан с подобна огромна звезда. Иначе между кариерите им няма почти нищо общо, но няма защо да се лъжем, че в началото Джена не е искала да е успешна като Десислава. Джена свързано с Десислава? Освен първата буква, нищо общо няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари