Guest Kondomcho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Помня, че тя след катастрофа си беше направила носа и отново го разясняваше надлъж и нашир. В тази връзка го казах, още повече, че тогава вече беше излязло инфо, че няма опасност за нейния живот. Но и това правене на добри самарянки тук ми идва малко туу мач. Все едно вие никога и никъде, нищо по-хапливо и злостно не сте казвали. Да, трагедия е, но такива трагедии стават едва ли не постоянно. Дай сега само за това да мислим и говорим. А и за всички е видно, че Даниел си има личен проблем с мен, чийто симптоми са резоньорство на тема колко дъна съм пробила и колко съм смешна, както и как той няма да ми го разяснява, след като вече всъщност не е пропуснал да го пропищи. Къде е сега да се възмущава на поста, че детето на Емилия имало здравословни проблеми?! Другият пък тръгнал с абортите на Галя да се занимава... Аз си правя извода за хората, че когато имаме лична симпатия или антипатия към някого, си проличава почти във всеки момент, в подбора на думите, в начина на изказ - нормално е, хора сме, подвластни сме на емоциите си. Знаеш, че тук Емилия е много тачена и доста потребители приехме катастрофата много вътрешно. А ти и Емилия брашно не мелите. Те и друг път са ти скачали заради нея, още преди инцидента, та камо ли сега.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Има две песни с равен брой точки за най-добър текст, а напред може да продължи само една. "Освободете дансинга" или "Аз съм с теб"? "Аз съм с теб" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Има две песни с равен брой точки за най-добър текст, а напред може да продължи само една. "Освободете дансинга" или "Аз съм с теб"? Аз затова й не гласувах.Нямах опция да гласувам за всички песни. :1000 (29): Освободете дансинга ми беше много любима като малък,но избирам Аз съм с теб,защото почти ме беше разплакала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Май самата фраза "Освободете дансинга" е една идея по-интересна. Да, но като текст "Аз съм с теб" е по-различна, носи повече послание. И двете ми харесват, така че все ще радвам, която и да решиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Аз си правя извода за хората, че когато имаме лична симпатия или антипатия към някого, си проличава почти във всеки момент, в подбора на думите, в начина на изказ - нормално е, хора сме, подвластни сме на емоциите си. Знаеш, че тук Емилия е много тачена и доста потребители приехме катастрофата много вътрешно. А ти и Емилия брашно не мелите. Те и друг път са ти скачали заради нея, още преди инцидента, та камо ли сега.. И все пак - оказах се права, че щастието обича тишината! Аз затова й не гласувах.Нямах опция да гласувам за всички песни. :1000 (29): Освободете дансинга ми беше много любима като малък,но избирам Аз съм с теб,защото почти ме беше разплакала. Почти? Що сме ревали на тази песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Даваха по новините за момчето, много гадно Емилия и Башур скоро ще ги изпишат от болницата. И пак страшно злобни коментари по сайтовете. Как може някой да има в себе си толкова злоба? Емилия и Башур са изписани още вчера - не знам какво са давали в новините, но инфото не е вярно.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 И все пак - оказах се права, че щастието обича тишината! Почти? Що сме ревали на тази песен! Еее,чак такъв лигльо не съм.Само ми се бяха напълнили очите,но добре че свърши иначе наистина щях да се разрева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На Емилия предишната катастрофа се случи точно по същото време преди 5 години някъде между 20 и 30 май... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Еее,чак такъв лигльо не съм.Само ми се бяха напълнили очите,но добре че свърши иначе наистина щях да се разрева. Я иди в чужбина да живееш, та да те видим на "Ало, мамо". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На Емилия предишната катастрофа се случи точно по същото време преди 5 години някъде между 20 и 30 май... Преди 7 години имаше трета катастрофа през май: http://hotnews.bg/n/emiliya-preturpya-tezh...rofa.38641.html Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Преди 7 години имаше трета катастрофа през май: http://hotnews.bg/n/emiliya-preturpya-tezh...rofa.38641.html ШШш кво става бе На нея като по програма й се случват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На Емилия предишната катастрофа се случи точно по същото време преди 5 години някъде между 20 и 30 май... Някъде четох в един сайт, че и Анелия е катастрофирала преди години в този район. Дано са се помирили вече и осъзнаят колко преходен и крехък е живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Песента, която избрах за Кали в "Нереализираните" е една идея по-естрадна за вашия вкус, но на мен ми е много любима! Дело е на неслучайният Тончо Русев и е включена във втория албум на Кали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Я иди в чужбина да живееш, та да те видим на "Ало, мамо". А не,нямам намерение да ставам чистачка или детегледачка.Под нивото ми е.Предпочитам да рева на Шампаско и сълзи или 7 дни,или нещо подобно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 А не,нямам намерение да ставам чистачка или детегледачка.Под нивото ми е.Предпочитам да рева на Шампаско и сълзи или 7 дни,или нещо подобно. На "Не искам да знаеш" и "Не ме боли" съм циврила най-много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 И все пак - оказах се права, че щастието обича тишината! Обича я, но не само Емилия парадира с щастието си. Не изключвам и злобата да е оказала влияние, има недоброжелатели, които са с много силна енергия и успяват да навредят на другите. А за "Аз съм с теб" , изживяла съм я и ми е слабост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На "Не искам да знаеш" и "Не ме боли" съм циврила най-много. Оо,и на Не искам да знаеш и на Добра среща приятели също са ми се пълнили очите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А не,нямам намерение да ставам чистачка или детегледачка.Под нивото ми е.Предпочитам да рева на Шампаско и сълзи или 7 дни,или нещо подобно. Аз на "За какво са ни всичките тези пари". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Обича я, но не само Емилия парадира с щастието си. Коя друга ни занимава откак се е появила с личните си неща? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Аз на "За какво са ни всичките тези пари". "Господи,позволи ми да ти докажа,че парите няма да ме променят" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Оо,и на Не искам да знаеш и на Добра среща приятели също са ми се пълнили очите. На бала си и аз на "Добра среща, приятели". Тази година нещо са я позабравили покрай абитуриентските. Предпочитат "До 12 искам да броите"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На бала си и аз на "Добра среща, приятели". Тази година нещо са я позабравили покрай абитуриентските. Предпочитат "До 12 искам да броите"... Това на Тони 100раро ли беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Това на Тони 100раро ли беше? Да, заедно с Устата. Една от най-тъпите му песни. За "Нереализираните" съм приготвила нещо много силно на Тонката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Няма драма. Господинът живее, за да плюе и черни Галена при всеки удобен момент. Това е. Преувеличаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Коя друга ни занимава откак се е появила с личните си неща? Казах го попринцип, не само за певиците. Като цяло аз също винаги когато съм споделила нещо хубаво, особено предварително са ми се проваляли нещата. И въпреки това сега не е момента да я съдим за тези неща. Прекалено е гадно това което й се случи.Смятам, че заслужават да изживеят това на спокойствие и без повече отрицателна енергия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари