lucellent Публикувано на Април 27 Report Share Публикувано на Април 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Изненадващо ми хареса, но клипът е евтин. Ваня преди какви клипове правеше... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Ужасен аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Не ми допада. Ваня или да се стяга или да се отказва, няма пукнат хит поне от 3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Някои хора просто не се отказват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Не ми допада. Ваня или да се стяга или да се отказва, няма пукнат хит поне от 3 години. "За патрона" си стана хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Готина е песничката и текста също. Клипа обаче е ниво Преслава и преебава всичко. Треторазрядните трябва да се стараят много повече в клиповете си, за да могат да ги забележат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Евала на Ваня, че си е мислила сама песента!! Получила се е наистина много, много добре, впечатлен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Много еднообразен пашевски аранжимент. Песента е тъпа като цяло, нищо че не е негова.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Много еднообразен пашевски аранжимент. Песента е тъпа като цяло, нищо че не е негова.... Павлов. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Павлов. Ами аз написах, че не е негова. Но тоя Павлов имитира стиловете на Оцко и Пашеев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Павлов открай време се прави на Оцко, не, че се получава. И не, че Оцко и той вече става за нещо... Клип ниво Hit Mix, песента ниво Hit Mix, вокала нещо ми се вижда не на място, гласа от него и този на Ваня няма нищо общо, самия глас на Ваня го е изсушил и изтънил, мяза на запъхтяна след две свирки на Дамян. И Оцко е трагедия, но Павлов е самото дъно, той му е основата. Над него и македончо. Цялото това да вземат да го изтрият от канала, честно... Поне не се е прекарала за по-скъп клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Павлов открай време се прави на Оцко, не, че се получава. И не, че Оцко и той вече става за нещо... Клип ниво Hit Mix, песента ниво Hit Mix, вокала нещо ми се вижда не на място, гласа от него и този на Ваня няма нищо общо, самия глас на Ваня го е изсушил и изтънил, мяза на запъхтяна след две свирки на Дамян. И Оцко е трагедия, но Павлов е самото дъно, той му е основата. Над него и македончо. Цялото това да вземат да го изтрият от канала, честно... Поне не се е прекарала за по-скъп клип. 24/7 Оцко ти е в устата. Пич, ти си обсебен от него. Щом е дъното и е под него, и не знам си какво още защо ти е в устата нонстоп. И с ква агресия говориш против него, баси. 100% има някаква лична драма тука, друго няма кво да е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И аз помислих, че е на Оцко. Ми много ме кефи песента и текста. Ваня прави някои готини и закачливи текстове, в същото време може да се срещне и нещо по-сериозно, нека продължава! Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 24/7 Оцко ти е в устата. Пич, ти си обсебен от него. Щом е дъното и е под него, и не знам си какво още защо ти е в устата нонстоп. И с ква агресия говориш против него, баси. 100% има някаква лична драма тука, друго няма кво да е Да, лично е, искам да вляза у лъскава му фирма, ама не ме взе, не съм бил достатъчно бездарен!... :D :D Няма нищо лично, к'во лично да има. Македонски некадърник го копира някой си Павлов. Некадърник копира друг некадърник. Only seen in BG. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Много добра песен, а вокалите са убийствени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 24/7 Оцко ти е в устата. Пич, ти си обсебен от него. Щом е дъното и е под него, и не знам си какво още защо ти е в устата нонстоп. И с ква агресия говориш против него, баси. 100% има някаква лична драма тука, друго няма кво да е Естествено, че има. Aз по-злобни коментари в тоя форум не съм виждал... а не е като летвата да не е вдигната на макс. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Предпочитам такива песни на такава тематика и турски вокали пред помиите на Александрова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Естествено, че има. Aз по-злобни коментари в тоя форум не съм виждал... а не е като летвата да не е вдигната на макс. :1000 (29): Нали ви казвам бе, исках да му вляза във лъскава фирма, поръчах си и песен от него, исках да е много различна, даже каза, че имал какво да предложи. След седмица ми прати демото! Наистина беше различно! "Пей сърце" с вокали на корейски! Не проверих да са крадени, дали са народни, или пък за някоя война с другата Корея, но ме впечатли, уникален инструментал просто, само на още 1-2-20-40-60 песни май ми заприлича, ама вокала беше различен... :D Записахме и песента. Готовия вариант наистина беше нещо различно. Различен беше гласа ми, то нямаше нищо общо с моя, а и трудно си разбирах какво пея след тая обработка, виж поне си знаех текста наизуст. Писаха ми го цели 3-ма текстописци. Уникални 2 изречения се получиха! Тематиката лично Оцко ми я препоръчала, нямало такава във фолка - беше за боклуците и бившите. Какъв нюх! :D :D :D :D Сега, майтапа на страна (историята е измислена, нямам данни, да ходя да пея, а и да имах, последното което щях да направя, е да ходя в Hit Mix или която и да е фирма), просто човека си прави банални работи, а тая песен е видно копие на някоя негова издънка. Издънка копира друга издънка. Както казах - Only seen in BG. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.