Jouey Публикувано на Април 30 Report Share Публикувано на Април 30 продуцент: ПАЙНЕР ООД музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Петя Радева режисьор и сценарист: Станислав Христов оператор: Георги Марков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Емануела да смени малко Ганев и тематиката на текстовете си. Иначе не е зле, ще е хитачка, то е ясно. ДЖ-те обожават Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Неслушаемо... Започва много сериозно да ми писва от това еднообразие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Наистина е абсолютно неслушаемо. Всичко е едно огромно клише, исках да я спра още като чуя припева. По-банални от това не знам дали някога са били. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Уникална! Тая жена няма слабо от години. Мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Я, Преслава решила да вземе участие в клипа накрая. Песента е с яка музика, тъпи вокали, тъп текст, и въпреки всичко ще е огромен хит, както всичко на Емануела. Визиите й са яки иначе. Не знам как тая жена с такива еднообразни песни вади хитове, има огромен късмет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Слабо. Еднодневно Познат текст. Познат аранжимет. Нищо различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Малеее, тая песен не мога да я спра. Баси зарибявката...Най-доброто за 2018! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Слабо. Еднодневно Познат текст. Познат аранжимет. Нищо различно. Съгласен. Неслушаема бозица, която ще се върти месец време. Тая жена няма една свястна песен от година. Пято и изтъркано. Язък, че е талантлива, а тъпче на едно място и робува на комерса. Да не говорим как преминават участията и. А тук е изкарвана топ? Да ви имам критериите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Трудно смилаема според мен, Ганев експериментира с нови стилове и това е почти като Зоопарк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Помия, като предната й. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тъпо . Еднообразие .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 началото на клипа 1:1 МамаУраган Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Петя Радева е най-смотаната текстописка, пръквала се някога на небосклона. Не знам Емануела как може да пее тези потресаващо тъпи текстове. Тя не че някога е блестяла текстово с песните си, но последните ѝ няколко са под всякаква критика. Песента е спрях след първата минута, Емануела тази година сериозно издиша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не е нещо различно - да, ама на мен ми харесва много повече от предната! И видеото тоя път е добро. Наистина "Без чувства" си остава последното най-добро от Емануела, но и това става за слушане все пак! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Оправда ми очакванията за банална песен. Трудно се сещам и за една нейна песен, в която да не се пее за бивш. Как на нея самата не й писна да пее едно и също? Нищо впечатляващо не предлага, а честно казано прави хит след хит. Наистина не разбирам как хората правят хитове тези еднообразни песни на Емануела. Аз лично не й различавам голяма част от песните. За визията да не говорим. Визия, направена от професионалисти, а изглежда супер евтино и вулгарно. За мен такива еднообразни проекти ( песни, визия, клипове) подхождат на тепърва дебютиращо име, което трябва да се наложи като песните му са трябва да са близки до тези на големите, за да му миксират песента с тях в клубовете. Не и за голямо име, което трябва да се отличава и да търси различното, впечатляващото, да се развива като артист и да предлага интересни проекти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Брутална песен! Няма да се спира :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Я, Преслава решила да вземе участие в клипа накрая. Верно тая мяза на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тая жена за пореден път ПРЪСНА!!!Толкова е красива и песента е трепач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Само едно нещо ще кажа в случая - МАЧКАЙ ГИ Емануело! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 На първо слушане: Клише, което става.. Хит ще е някакъв, но не впечатлява особено много. Прави сте, че Емануела цикли. Жената в края на клипа, ако не е Преслава, то приликата е умишлено търсена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 На първо слушане: Клише, което става.. Хит ще е някакъв, но не впечатлява особено много. Прави сте, че Емануела цикли. Жената в края на клипа, ако не е Преслава, то приликата е умишлено търсена. На първо слушане и на мен не ми хареса, но после ме зариби. Ще я харесаш и ти..когато нещо не ти допадне първоначално, после се зарибяваш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Тоталка отново! Браво на Емануелица! Знае формулата за хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 На първо слушане и на мен не ми хареса, но после ме зариби. Ще я харесаш и ти..когато нещо не ти допадне първоначално, после се зарибяваш Така се случи с "Нотариално заверен". Първо си виках "Егати тъпнята", после не знам какво ме накара да си я пусна няколко пъти и... това ми е най-слушаната песен за тая година до момента. Обаче Емануела не разнообразява. Трябва малко повече краетивност и в текстовете, и в мелодиите, иначе ще писне като на Галин роботизираните рапчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Обаче Емануела не разнообразява. Трябва малко повече краетивност и в текстовете, и в мелодиите, иначе ще писне като на Галин роботизираните рапчета. Преди си разнообразяваше, но явно всички си мислят,че като набарат хит и трябва да следват тази посока само за да имат успех. Тази песен обаче също ще е хит. След поредно слушане все повече ми харесва, ще видим дали няма да ми омръзне бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.