Willy Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Последната яка песен на Емануела е "Без чувства". Харесва ми идеята за клипчето, особено краят. Трябаше тя да е с визия като на Галена, когато показва момичето приличащо на Преслава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Днес май не беше в трендинга, а сега виждам е номер едно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Тотален хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Нещо не ми хареса тази песен. Напълно ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Брутална песен, харесва ми пролетта и как се засилват малко по малко за лятото. Нищо общо с миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Слабо. Еднодневно Познат текст. Познат аранжимет. Нищо различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Брутална песен, харесва ми пролетта и как се засилват малко по малко за лятото. Нищо общо с миналата година. Засилват се те... да пробият дъното. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Най-яката песен от новите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.