lucellent Публикувано на Май 8 Report Share Публикувано на Май 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 По-слабо и от Простошоу,в което поне имаше избухвация..Това сигурно ще е по-голям провал и от Да ти олекне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много слаба песен. Клипът този път е много зле. Какво се случва с Галена, къде отидоха тоталните мега хитове? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Тия мечки изнасилва ли ги Егати курвенските пози. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Вижда се от клипа, че я пуска колкото да не е без нищо до дуета. Както беше и с Точно никога. На мен ми харесва, но можеше малко по-ударен припев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Вижда се от клипа, че я пуска колкото да не е без нищо до дуета. Както беше и с Точно никога. На мен ми харесва, но можеше малко по-ударен припев. Вижда се, че прави компромиси, което не е окей за нея. Инструменталът е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Щеше да отива повече на Деси Слава според мен. Иначе не е лоша песничката, но като голям хит не я виждам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 На мен ми харесва. Видеото й е различно от предните, не се дублира. Песента е доста приятна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Леле брутална е.. от 2 слушания хваща. Дори и да не е тотален хит се радвам, че поне е нещо по- различно най сетне. Друг е въпросът, че от Моро му насам това си викаме за Галс Изглежда, че е зациклила, но според мен й се правят по-различни неща, ако й се залагаше на сигурно всеки път сигурно всичко щеше да й е топ хит. Времето ще покаже, но определено се кефя, че пусна такъв проект. Клипът е потрес, сценичното й присъствие е неадекватно. Можеха да направят по-нежен клип с лека история на открито... с тия студиа и маркови дрехи просто вече.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Баси различното парче от всичко, което се предлага отново! Мачка! Дори и да не стане масов хит - евала за смелостта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Тотален хит! Ще властва цялото лято и по кръчми и клубове! Галена пак им го начука Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 През този линк ми я отвори песента, а като я търся в търсачката не ми излиза. Еми нищо впечатляващо! Видеото е толкова абсурдно и слабо, че не знам с кой акъл го е одобрила.Песента ми допада на първо слушане, но не е нещо, което да те завладее веднага. Слабо е за Галена! Спокойно можеше да изчака още 1 месец и да представи нещо на високо ниво, на което сме свикнали. Да, личи си, че не залага на това парче и е компромистно, но като има песни в излишък да ги слага в албум, а не да ги снима с камера на телефон. Нека всеки, който й е фен да й напише два реда на лично в инста каква излагация е това, за да няма повече компромиси с качеството на проектите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 На мен страшно много ми харесва, но както казах и в Скандалите- от Галена се изисква да пее предимно чалга, а не поп. Затова предчувствам, че и тази песен ще последва съдбата на много подобни, които ме кефят, но масата не ги награбва. И все пак, нещо в изпяването ми идва като за чалга хит- там ми е надеждата, че парчето ще се забележи. Клипът е доста необичаен. Галена отново доказва, че можеш да си нестандартен дори и без да харчиш парите на мъжа си, в което я обвиняват. Очаквам все пак повече Мароканския клип, този според мен го пуска повече с цел да направи някакъв скандал задето се весели с мечоци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 ами Галена вече е на друго ниво.. не гони класации,гледания,върхове !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 ами Галена вече е на друго ниво.. не гони класации,гледания,върхове !!!А какво гони? Дъното на класациите за хитове, гледания? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Потрес! :1000 (29): Мега зле, не я издържах докрай. Доживях да кажа, че Галена е снимала видео за 2,99 с ДДС. И какъв е този филтър, краката и лицето и изглеждат на петна. :1000 (10): Видеото ми напомни за това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Брутална. Смелост, голямо смелост! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 През този линк ми я отвори песента, а като я търся в търсачката не ми излиза. Еми нищо впечатляващо! Видеото е толкова абсурдно и слабо, че не знам с кой акъл го е одобрила.Песента ми допада на първо слушане, но не е нещо, което да те завладее веднага. Слабо е за Галена! Спокойно можеше да изчака още 1 месец и да представи нещо на високо ниво, на което сме свикнали. Да, личи си, че не залага на това парче и е компромистно, но като има песни в излишък да ги слага в албум, а не да ги снима с камера на телефон. Нека всеки, който й е фен да й напише два реда на лично в инста каква излагация е това, за да няма повече компромиси с качеството на проектите си. Мен пък ме изкефи как след ужасно тъпата Просто шоу вместо да се стресне и да гони хит на всяка цена, пак си направи това, което чувства без да й пука от коментарите. Това е поведение на успешен артист, всяка друга щеше да изпадне в нервна криза и да гони възможно най-големия комерс, на Галена й е през оная работа явно. И това го казвам въпреки това, че ми е паднала яко в очите с уникалната звездомания, която я е налегнала в социалните мрежи, изживява се като холивудска звезда с непрестанни измазани снимки, на които не пропуска да отбележи всяка марка, която носи. Изключително противно поведение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 ами Галена вече е на друго ниво.. не гони класации,гледания,върхове !!! Да, тя те гони теб, а не върховете. Стига глупости! Колко и да харесвам проектите й с # , е време да се спре малко и да направи няколко модерни поп-фолк парчета, а не да бяга толкова в поп-а. Дано тази флопне и й дойде акъла. Може да е в период, в който й се правят такива парчета, но й станаха прекалено много поп песните. Хубаво е преценила да не дава много живот на този проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Брутална. Смелост, голямо смелост! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Мен пък ме изкефи как след ужасно тъпата Просто шоу вместо да се стресне и да гони хит на всяка цена, пак си направи това, което чувства без да й пука от коментарите. Това е поведение на успешен артист, всяка друга щеше да изпадне в нервна криза и да гони възможно най-големия комерс, на Галена й е през оная работа явно. И това го казвам въпреки това, че ми е паднала яко в очите с уникалната звездомания, която я е налегнала в социалните мрежи, изживява се като холивудска звезда с непрестанни измазани снимки, на които не пропуска да отбележи всяка марка, която носи. Изключително противно поведение. Просто когато човек няма с какво друго да изпъкне, изрежда марки. Кой знае как завижда на бившата си приятелка, че пълни кадъра с лекота и затова прави клипове по 2 лв. А относно "смелостта" да експериментира - просто прехраната й не зависи от пеенето, затова й е все тая ще се хареса ли нещо или не. Защо тия от Б и В групите не експериментират. Лесно е когато мъжът ти е милионер. Честно казано песента ми допадна, различна е, но едва ли ще й донесе успех. Видеото е смотано и тъмно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Обожавам!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 На слушалки звучи брутално! Особено на 1:07 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 НАЙ-ГОЛЯМАТА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 УАУ!!! Целият проект крещи: Аз съм лидерката и ще си правя квото си искам. За мен тази песен е мега бруталия! Ето тази Галена чаках - със сигурност най-доброто от "Моро му" насам. Абсолютно не разбирам как може да не ви харесва тази песен. Клипа ще го коментират като го осмисля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.