Ergeni Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 То за тебе всичко е изтъркано. Всяка не става, въобще кво пишеш?? Бахти недоволството от всичко, чудя се дали си толкова критичен към себе си и как се понасяш. Ти пък пак се изказа. Ти си топ топ топ ми харесва :1000 (29): :1000 (29): Критичен съм към всичко и всички. Тъжното е, че Жалка не е критична към себе си. Имам чувството, че клиповете си приема като шиене на гоблени - взима шаблон от предните си и шие. :1000 (6): Да ти имам оригиналното ... да се мачкаш с мечок. Галя е гледала твърде много Александрова. И като видя хаштаг на всяко заглавие от нея ми става лошо. Толкова е анти тая жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Жалко, много жалко че n на брой потребители от тук схванаха идеята на клипа. То всъщност е жалко за останалите, които не са загряли .. ама то толкова си могат. Асимилират само диваните и тухлите от мазето на Пайнер в Димитровград. П.С. Галена е класа, драги потребители. Набийте си го в главите и намалете малко злобичката, не е здравословно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Жалко, много жалко че n на брой потребители от тук схванаха идеята на клипа. То всъщност е жалко за останалите, които не са загряли .. ама то толкова си могат. Асимилират само диваните и тухлите от мазето на Пайнер в Димитровград. П.С. Галена е класа, драги потребители. Набийте си го в главите и намалете малко злобичката, не е здравословно ПРОВАЛ (според фенчета на Преса) прави по-силна премиера от 'Обратно в играта' коментирай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 ПРОВАЛ (според фенчета на Преса) прави по-силна премиера от 'Обратно в играта' коментирай Youtube за мен не е фактор, както и за много други Нека е провал, нека. Потребители, които величаят продукцията на мома Преслава би било редно да не изказват мнение. Когато тяхната Певица на годините стигне нивото, на което е Галена в момента тогава би било някак по-удачно да тровят с "компетентни" изказвания. И сега някой ще кажат от къде била тръгнала Галена, каква била ала бала .. всеки е тръгнал от някъде за някъде, важно е дали израства, дали е креативен и прочие. Тази жена, тази Галена, тя се стреми към съвършенство, стреми се да предлага на феновете си проекти които са коренно различки един от друг. Никога не залага на сигурното .. и всеки един от този форум е длъжен да и го признае и да и каже ЕВАЛА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Youtube за мен не е фактор, както и за много други Нека е провал, нека. Потребители, които величаят продукцията на мома Преслава би било редно да не изказват мнение. Когато тяхната Певица на годините стигне нивото, на което е Галена в момента тогава би било някак по-удачно да тровят с "компетентни" изказвания. И сега някой ще кажат от къде била тръгнала Галена, каква била ала бала .. всеки е тръгнал от някъде за някъде, важно е дали израства, дали е креативен и прочие. Тази жена, тази Галена, тя се стреми към съвършенство, стреми се да предлага на феновете си проекти които са коренно различки един от друг. Никога не залага на сигурното .. и всеки един от този форум е длъжен да и го признае и да и каже ЕВАЛА! По-фанатичен ферман не можа ли да измъдриш? Никога не залагала на сигурното, длъжни сме били да й правим "евала"... На 12 ли си? За нито една няма винаги само положителни коментари, Галя няма да е първата. Преживейте го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Преживейте го. Преживял съм го преди много време и не е удачно да употребяваш думата "фанатичен", нищо лично но няма и капка фанатизъм тука Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не знам какви са коментари, но песента е мега тъпа. Който е писал "текста" на припева, да се самообеси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не знам какви са коментари, но песента е мега тъпа. Който е писал "текста" на припева, да се самообеси. Ама как смееш да не харесваш нещо на Галена? Не четеш ли, всеки един във форума е длъжен само да я поздравява и хвали. Още повече, че й се пишеш и фен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 294К 11К Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Добра премиера като гледания. За какъв провал говорите. Ама някои наистина сте много фанатични. Проектите на Галена не са чак толкова по различни от на колежките и. Нищо невиждано от доста време е нямало при Галена. Иначе песента е супер. Има си го и разнообразието спрямо последните и песни но не е някакъв експеримент едва ли не. Не се изхвърляте. Пак си мирише на комерс и чалготеки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента е от сорта на “Секси” и “Престъпно е” на Камелия, “Не го прави” на Деси, “Моето слабо място”, “Сафари”, “Да ти олекне”. Трудносмилаема е, но е риск, който повече певици трябва да поемат. Стига с това еднотипие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Само едно ще кажа. Огромно БРАВО! Галена ми се издигна в очите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Прилична е песента. Типичен лиричен попфолк. Не звучи изобщо попаджийски. По-добре е от предната й. ДИЕЗИТЕ обаче писнаха отдавна. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Песента е най-добра от поредицата с хаштагове, но пак е ниво под добрите песни на Галена. Клипът ме кефи, не виждам защо точно него плюете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Не знам какви са коментари, но песента е мега тъпа. Който е писал "текста" на припева, да се самообеси. Голям парадокс е тази песен, режисори и оператори, които снимат Новите бг филми и сериали я коментират в инстаграм, текстописец в ютуб, само на средностатистическият чалгаджия му е тъпа, евтина и скучна Поредният голям удар от Галена, риска е оправдан, проекта разбуни духовете, изпълни си предназначението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Голям парадокс е тази песен, режисори и оператори, които снимат Новите бг филми и сериали я коментират в инстаграм, текстописец в ютуб, само на средностатистическият чалгаджия му е тъпа, евтина и скучна Поредният голям удар от Галена, риска е оправдан, проекта разбуни духовете, изпълни си предназначението. От 300 кладенеца вода износи, само и само да докажеш на всички, че проектът е перфектен. То не беше, че клипът бил цял жанр на заснемане, че смукане от пръстите за измислени сюжети и послания, за натякване на това колко е велика и иновативна. Цитираш всеки един и му опонираш с един милион измислени глупости и аргументи. Еми дреме ми на оная работа, че клипа бил като на Ариана Гранде, дреме ми на оная работа, че хаш таговете във всяка песен й били концепция за 15 албума напред. Нито ми промени мнението, че клипа е скалъпен за 2 часа, нито, че хаш таговете са част от грандиозна концепция. Чак коментари на измисления Гергов постваш, за да докажеш колко невероятен е текста на Мариета. А опитите на някои потребители да унизят други, че видиш ли като не оценят уникалният проект на Галена са смотани и харесващи само мазетата на Пайнер, дори няма да ги коментирам. Жалки сте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 +180K +2.3K Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 +180K +2.3K И третия ден са 180К. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И третия ден са 180К. Вече е първа в трендинга. Жалко, че онази неземна простотийка на Анелия и Джулия сигурно ще я измести. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Галена си е Галена,песнета е много яка.Не ми допада само че клипът е с гадно качество,но това е било една от идеите за клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ден 4 - 190К Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ден 4 - 190К Аз очаквах да се сгромоляса още на третия ден. :1000 (29): Доста добре върви засега, пък ще видим как ще се развие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.