Jump to content

Online: АРТи - Граната

Препоръчани коментари

Аман от филмари! :mf_surrender:

Че тя физиономията му е точно като на богатия руснак, който мисли, че всички българи по Черноморието са му слуги ...

... то май се оказва точно така.

Тука вече отърване няма да има - богатите руснаци са нагли, самодоволни и самовлюбени и ще издуха и Галин, и Фики, ако трябва ще плаща на Юнкер, но неговата ще е !

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

• Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Страшна зарибявка с потенциал за тотален хит. Арти ми е симпатичен още от първата песен, а щом му гледах и едно от интервютата установих, че е доста умен и с ясни планове как да се развива в кариерата си. Мисля, че е готов да се присъедини към клуба на Галена и Андреа като изпълнители, доказали, че само с пари не става, трябва и усет. Чакам с нетърпение да стане ТОП име и Рамания да тръгне да припада по него, както по Галин след "Момче без сърце"

Сподели в други сайтове

Много по-добре от Галин е тоя. Не ми изглежда като да се напъва до насиране в клипове и изпяване. По-добър глас и поведение. Песента е забавна, не че ще я слушам.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Е готин е, не може да му се отрече. Песента не ме кефи, звучи като нещо отказано от Галин, но ще му дам шанс да ме очарова с някоя от следващите.

Много си е готин даже,съгласна съм. :Vishenka_05:

Песента ми се искаше да бъде дует с Галин.

Сподели в други сайтове

Е, той тоя е прохождащ, след 5 години както е тръгнало и той ще е класа. Има да изкласи още малко. :1000 (29):

Галин поне още от началото имаше доста приятен и благозвучен тембър и впечатли с това.

Сподели в други сайтове

Напиши го в още няколко теми и може да си повярваш, че е истина.

Ами то това си е истината,колкото и да да не ви се вярва хаха

Ще пиша,в която си тема искам, това си е лично мнение и няма смисъл да го цитираш или приемаш... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...