xroflx9 Публикувано на Май 10 Report Share Публикувано на Май 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Отчайваща простотия. След хитовите им и яки последни песни за какво им е това? Не ми пасват изобщо и като дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Скучно и излишно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Пълна боза... до болка клиширано и слушано. Всеки път едно и също. Анелия толкова е свалила качеството, че даже вече няма и наченки на такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Предвид последните им песни,които станаха хитове,особено тази на Анелия,нямаше нужда от този неслушаем боклук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Тая чалга е пълна трагедия. Поредна тъпотия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 След няколко слушания започва да ми харесва Цитирай Report Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Отврат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Отврат...Анелия се излага с тези песни вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Яка ее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Нещо не ми хареса и направо се учудвам, защото ми се струва адски компромисен вариант за певици като Анелия и Джулия на които почти всяка една песен е толкова добра и силна, че няма накъде. Музиката е добра, текста "бръм, бръм" разбира се опит за някакво лафче и нещо по-запомнящо се, но не се е получил. Във видеото и двете са страшно красиви и биха си подхождали като дует, но с някаква по-сериозна и наистина хитова като за тях песен. Просто не очаквах толкова слабо нещо предвид последните им песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Защо са копирали от хита на Беки Джи и Наташа Sin Pijama в момента? Много слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Дъно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Тази простотия ще отива изключително много на селски комплексари, надули музиката на макс от колата. Просто от сега го усещам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Пашев иска да звучи като новия Ганев... и това е баси бозата. Анелия не трябваше да пада толкова ниско. А клиповете на Джулия не знам защо, но все са тъпи. Люси ли е виновен, или какво... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Мега тъпня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Гледайки от позицията на ретро чалгата, в която сме се върнали, това парче има потенциала да е зверски хит. Също така на мен лично песента ми идва някак различна от повечето изтъркани Пашеви, нещо като смесица между ретро дивотийка и песен на Оцко е. Ще разцепват клубовете и плажовете, струва ми се. Относно видеото- иска ми се и двете да пускат клипове на световно ниво, но за момента явно ще трябва да се задоволим с това, което получаваме... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Отврат...Анелия се излага с тези песни вече. По някое време, това просто стана нормално за нея. Никой вече не се изненадва от прототията и ниското качество в проектите на Анелия. Последните й песни дори не съм ги слушал до край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 По някое време, това просто стана нормално за нея. Никой вече не се изненадва от прототията и ниското качество в проектите на Анелия. Последните й песни дори не съм ги слушал до край. И аз, тази също не я изтърпях цялата, много е дразнеща. Не разбирам защо, Анелия спокойно можеше да мачка наред, а тя се насочва към дъното. Вече не се надявам да се поправи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Анелия е най-лудата от всички, абсолютно куку... :1000 (29): Затапва се сама за стотен път и то с песен, която не знам как да коментирам. Джулия с първи слаб проект в кариерата си. А Анелия освен всичко готви и още едно парче. Спрях я по средата, това бръммм е... неадекватно е меко казано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Неангажираща песен за баловете. Бива. И мен не ми хареса че са изкопирали любимата ми латино песен в момента, Sin Pijama. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ана вместо да бълва боклук след боклук да беше заложила на “Вярвам” или “Започваме на чисто”, които звучат уникално изпълнени на живо. Никаква концепция и логична мисъл при нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ужасяващо! Гласът на Джулия е същия като на Сани в тая песен. Звучи ретро, ама от простотиите, които се бълваха в зората на чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Очаквах повече от двете кралици. Липсва музика и звучи неслушаемо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.