Jump to content

Online: Анелия и Джулия - Бръммм

Препоръчани коментари

• Отговори 51
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Отчайваща простотия. :) След хитовите им и яки последни песни за какво им е това? Не ми пасват изобщо и като дует.

+1

А вокалите са крадени. Чувал съм ги в друга песен. :whistling:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

ХИТ! Покрай баловете това яко ще гърми, то всъщност и заради тях е правена. На мен от първия път много ми хареса, хейтърите асфалтирам, плюят, а в дискотеките се разбиват... :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

ХИТ! Покрай баловете това яко ще гърми, то всъщност и заради тях е правена. На мен от първия път много ми хареса, хейтърите асфалтирам, плюят, а в дискотеките се разбиват... :3fdb8960598fa63e:

Точно така! Пореден хит на Аня! Джула е излишна - отвратителен глас, съсипващ всичко!

Нещо липсва на аранжимента, обаче - малко постен е. Ръмженето в "бръъъъммм" е като пред насиране :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Анелия е категоричен лидер трета година подред. Дреме и на минджата дали и харесвате песните а и като знам предпочитанията на някои от вас , тази злоба е провокиран от факта, че само Анелия от кокошарника доближава успехите на Азис и мачка с истински хитове не за по месец два...

Не я харесвам но се наслаждавам как ви побърква.

Иначе чекията става за баловете. Джулия е по противна от всякога. Селянка

image.png

Сподели в други сайтове

Първо слушане: На първата минута съм готов да спра песента, но оставям до край да чуя. Към третата минута си мисля "Абе, не е извънредно зле", но не го виждам като много голям хит това. Съгласен съм, че Джулия е неадекватно набутана в песента и дразни.

Сподели в други сайтове

Това нещо като гледам ще мине и "Зоопарк", наистина не мога да повярвам как някакъв речетатив се харесва толкова... Толкова глупав текст, селяния, но ето в YouTube във водещите коментари няма един отрицателен. Но простете ми, Анелия ако с такива помии я водите лидерка на жанра... Жалко и за нея и за вас.

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Сподели в други сайтове

• 3 months later...

Е чак пък кражба - единственото е тоя мотив 'бом-бом-бом" ли какво е там, друго общо няма. Изцяло различно звучат и двете песни. Смисъл - кражба е, ама не в особено големи размери :D :D

Сега друго си е, когато Оцко направо си взимаше цели песни, с вокалите и отсвирите сякаш сме 99-та и е нормално.

В случая е използван мотив, няма лошо чак пък толкова.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...