Dominatora Публикувано на Май 14 Report Share Публикувано на Май 14 музика и аранжимент: Diamond Beat Production текст: Теодора Александрова – Теди Александрова режисьор: Николай Скерлев сценарист: Таня Лискова оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Да, приятна е песента. Харесва ми, пак в негов стил песничка. Става! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Поредната еднообразна боза. Не я изслушах докрай дори. “Температура” е по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 За кофата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тотален регрес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Музиката става, но текста е много зле, включването на Теда съвсем разваля нещата. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тия хора добре ли са с главата? Как може да има още поне 200 проекта със същия текст, клип, музика, вокали, гола плеймейтка, алкохол и пари в клипа и те да го одобрят? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тия хора вместо да вървят напред, те или тъпчат на място или са тръгнали назад. Плеймейтката е просто трагична откъм визия. За певицата имитираща Гери-Никол просто думите са излишни. С една дума Трагедия. Ако някой е видяр потенциал и смисъл в този проект, моля да ме светне, че аз просто не намирам и може би аз нещо не съм добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Само Теда е интересна, но и нейната част не ме кефи особено Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Наистина има проекти, които не трябва да бъдат издавани. Например този. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ташак от всякъде. Борис Дали винаги ми е изглеждал много евтино и пазарско. Хубаво пее момчето, но си лъха на селяния от всякъде. Теда е зле тука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Мелодията на Пашев е очаквано добра, аз съм фенка на Пашевското звучене. Текст и клип - разочарование. Защо Борче се занимава с тази мастия от Лом? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Пълен ужас .. самите те не се ли усещат колко са втръснали и противни А пък Борис Дали от 5 години е толкова зациклил, че нито му знам песните, нито ги различавам една от друга. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 "Трябва ти някой богат" (или само "някой богат" се казваше, сещате се) беше сносна песничка. Иначе всички Пашеви са някакви еднакви. Това тук е абсурд. Направо невиждано... Александрова и тя се мъчи да се прави на Гери-Никол... Заглавието тактично подбрано от циганския хит "Кукла барби" на "Рико Бенд". Ми това е... ташак абсолютен. Борката е пеещо момче, наистина, но има нюх за песни, колкото има кучето ми в двора. Иначе мацето е секси, докарали са я на Моника Валериева на обложката, иначе ако не се лъжа е Анна-Мария Чернева и беше първа подгласничка на Нора Недкова в последния плеймейт и първа от вота на публиката. Страшно маце наистина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Защо вместо да правят подобни музикални буламачи не дадат парите, вложени в това нищо на някой нуждаещ се? Поне ще са за нещо смислено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 И при Борис е трагично, след Галена всичко, което излиза е пълното зле... Нямам думи как си прецакват лятото за поредна година. А имах надежда... Борис пък специално винаги е вадел толкова добри летни песнички. Лорена вече звучи извънземно на фона на тези боклуци... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 приятна е песента. Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Песента е много добра и стойностна двамата ми любими изпълнители Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.