El Gato Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 музика: Мартин Биолчев аранжимент: Егли Марини текст: Крум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Дали Шононо няма сестра-близначка, която успоредно с нея снима клипове и записва песни, за да се покрива нормата от поне една нова клипирана песен на седмица? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Всяка седмица нова песен, всяка песен по-тъпа от предишната! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 "Искам, искам, искам да ме гледаш все така, как умираш да ме имаш точно тук и на мигаааааааааааааааааа....." - Андреа - Искам, искам!!! Вече започнаха да се повтарят! Песента им е почти същата като на Андреа, която пък е с в пъти по-силни отсвири, тук тия са гадни, но важното е, че точно "Искам, искам" си запях на припева, който между другото не е никак лош, но просто звученето е като от 2013 и нещата се изтъркаха. Смятам, че е опит на Крум да направи някаква по-известна песен покрай Анелия която пуска страшни песни и хитове, но едва ли ще се получи..... Иначе добър, но познат опит! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Биолчев много го харесвам и песента не е лоша, ама Крум винаги ми е бил противен. Разваля всичко. Анелия е топ! Да взема и аз да й предложа един дует, като гледам няма да ми откаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Какво и става на Анелия? Песен след песен и никоя от тях не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Лелееее уникална е !!!! Много ме изкефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На припева Анелия ми харесва, но останалото е някакво... слушано, изтъркано. И Анелия наистина е полудяла, не е като да свърши света и да трябва да издаде още един нов албум до края на лятото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Този семпъл в песента незнам за кой път го чувам, започна от Емилия - Специално за всяка и продължава още до тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 В сравнение с повечето песни, в които се включва Анелия, тази не е толкова зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Песента е много добра!!!Така не ми харесвала песен на Крум от периода му в Ара "Нищо не знаеш","Майната ти"...,а при Анелия от "Дай ми още"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Готина е. Не знам дали ще я слушам. Искам АНелия да има нови клипове 52 седмици в годината! Нека бълва, нека дразни! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Хахах, скдандална Анелия. 20 години кариера и накрая... трябваш ми бе ей Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Нова седмица, нова песен на Анелия Изненадан съм, нискобюджетно, но ефектно и приятно видео, приятна песничка, която прилича на смеска между "за да ме имаш" пак на Анелия и Андреа, и на "Искам,искам", отново на Андреа. Но в никакъв случай не е лоша. Анелия и Крум имат опит в обръщението на "бе", не е случайно това в текста - в "Забрави" на Крум ft. Анелия тя пее "виж момче, пак по мен, ще тичаш, БЕ", та не е случайно и новото "трябваш ми БЕ, ей!" Хареса ми песента. Не е брутален хит, но е умерена и приятна. Егли има готини, живи аранжименти, Биолчев е топ композитор. Дето ми викате, че съм негативен. Ми ето, тук не съм. Хареса ми. Предната със Сузанита беше отвратителна, мазна и безсмилена, само заради името на малката пикла. А някой да има номера на Анелия да и звънна да направим дует? Виждам не отказва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Хахах, скдандална Анелия. 20 години кариера и накрая... трябваш ми бе ей Това ми напомня на.....Виж,момче...пак по мен ще тичаш,бе! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Анелия стига ма ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Изпяла е един наглед супер клиширан текст, а му вкарва такова чувство тази жена... Магия има в гласа, на това се дължи успеха, който е с нея вече 16 години. Крум е по-обикновен, но става. Доста хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Насолих Анче, но реално след "Мило мое" това ми е най-любимата й песен, жестока е. Припевът е един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не е кой знае какво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Много добър проект Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.