Jump to content

Online: Дарко - Боже, хубаво е

Препоръчани коментари

Странно е как относително млади хора пеят толкова нафталинени и ненужни никому песни.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Странно е как относително млади хора пеят толкова нафталинени и ненужни никому песни.

Човекът има пари и такива песни ги прави за кеф.Имаше много добри попадения преди години, надявам се на нова балада тип "Умирам тивко"...

Сподели в други сайтове

Това е поздрав за ПРЕСЛАВА!!! Ей , разсмях се.... егати песента...

"Аз не съм печелил никога награди, и не съм разчитал на късмет"... :D :D :D :D :D :D

Много долноооо....

И вярно звучи като Веско Маринов. И музиката, и гласа му. Поне е симпатичен. Веско не е.

Но го помня този, той македонец ли, сърбин ли беше? Горе пък това "умирам тивко" го прочетох "умирам тикво", викам егати песента... то било смисъл "тихо"...

Преслава да се чувства поздравена с Касъмовския Веско Маринов. Къртии...

Сподели в други сайтове

Има страхотни очи, но само те са му хубави. :1000 (29):
Не е вярно, има много правилен нос и топло и добродушно излъчване. Преди и в тяло ми беше ок, но зимата го бях видяла в мола да набива кфс, ошишкал се е. Тогава се замислих, че може би никога повече няма да запее, а сега изкарва песен, която поне изслушах докрая, за разлика от последните на Татяна, Фики, Яница и Емануела.

Сподели в други сайтове

Не е вярно, има много правилен нос и топло и добродушно излъчване. Преди и в тяло ми беше ок, но зимата го бях видяла в мола да набива кфс, ошишкал се е. Тогава се замислих, че може би никога повече няма да запее, а сега изкарва песен, която поне изслушах докрая, за разлика от последните на Татяна, Фики, Яница и Емануела.

Не ми хареса песента, не я чух цялата. Може да е хубав, но нещо няма излълчване, не ми достига нещо за да го харесам.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...