Dominatora Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 Все едно слушам Веселин Маринов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Нека и такива песни да има. Клипът е готин. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Не ми харесва, но успех на Дарко. Помня го! Да видим как ще е напред! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Приятна песен с лек и свеж клип. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Странно е как относително млади хора пеят толкова нафталинени и ненужни никому песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Странно е как относително млади хора пеят толкова нафталинени и ненужни никому песни. Човекът има пари и такива песни ги прави за кеф.Имаше много добри попадения преди години, надявам се на нова балада тип "Умирам тивко"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Това е поздрав за ПРЕСЛАВА!!! Ей , разсмях се.... егати песента... "Аз не съм печелил никога награди, и не съм разчитал на късмет"... :D :D :D Много долноооо.... И вярно звучи като Веско Маринов. И музиката, и гласа му. Поне е симпатичен. Веско не е. Но го помня този, той македонец ли, сърбин ли беше? Горе пък това "умирам тивко" го прочетох "умирам тикво", викам егати песента... то било смисъл "тихо"... Преслава да се чувства поздравена с Касъмовския Веско Маринов. Къртии... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Романтично ми звучи! Хареса ми по някакъв начин. На Дарко съм хвърлила око отдавна, но се е поналял... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Романтично ми звучи! Хареса ми по някакъв начин. На Дарко съм хвърлила око отдавна, но се е поналял... Има страхотни очи, но само те са му хубави. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Има страхотни очи, но само те са му хубави. :1000 (29): Не е вярно, има много правилен нос и топло и добродушно излъчване. Преди и в тяло ми беше ок, но зимата го бях видяла в мола да набива кфс, ошишкал се е. Тогава се замислих, че може би никога повече няма да запее, а сега изкарва песен, която поне изслушах докрая, за разлика от последните на Татяна, Фики, Яница и Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не е вярно, има много правилен нос и топло и добродушно излъчване. Преди и в тяло ми беше ок, но зимата го бях видяла в мола да набива кфс, ошишкал се е. Тогава се замислих, че може би никога повече няма да запее, а сега изкарва песен, която поне изслушах докрая, за разлика от последните на Татяна, Фики, Яница и Емануела. Не ми хареса песента, не я чух цялата. Може да е хубав, но нещо няма излълчване, не ми достига нещо за да го харесам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.