NazzkO Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 Доста ударно парче. Мисля, че точно това ѝ трябваше. Излиза тотално от градения до момента образ. Дано ѝ донесе успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Тези, които държаха да я видят в актуалния стил - би трябвало да са доволни. Лично на мен тя и този стил не ми допадат като комбинация. Харесвам "Скрита в сърцето ти" и "Достъп забранен" Трябва да й се признае, че за отрицателно време си ъпгрейдна поведението пред камера, изказа, речника и всички тези детайли. Свястно е момичето, работи, пари изкарва, не чака на готово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Точно това исках да видя от нея, песента е жестока, надявам се да се забележи този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 "Достъп забранен" е красива песен, аз много я харесвам. Какво да кажа за тази, то се вижда. Браво Симонче, ето сега излезе от образа на майка си и показа себе си, макар и да приличаш на майка си на младини, но това няма как да бъде избегнато - ДНК си е ДНК. Този Andro го не знам кой е, но NASO го харесвам, има готина песен с оная EVA. Само с обработката леко са прекалили, но всички песни на NASO са такива. Леко са я докарали на Биляна Лазарова, но не прекалено. Просто се сетих за нея, има лека прилика с обработката. Симона да продължава само в този дух, ей това е да се откроиш! Живи здрави новите Гери-Никол и Тита - Симона и Диона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Страхотна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Определено най-добрата й песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Страхотно се е получило,браво! Симона е много красива,дива и секси тук,останаха ми очите по нея. А тоя Насо винаги ми е бил много смотан. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Определено най-добрата й песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Добро е - браво. Дано и се получи на Загорова защото последните две песни не бяха лоши, но никой не ги забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много добре! Ударно, забавно, точно за баловете. Това й трябваше! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 На мен ми харесва. Свежичко е, динамично, във вълната е - нали това искат всички, ето хайде... Аз лично съм доволен. Визуално също е крачка напред. Разбира се, стилът на "Скрита в сърцето ти" ми е най на сърце, ама ако е писано с парчета като "Горе, горе" да се открои, за да се оценят после и по-музикантските, нека прави сега такива, пък за другите има време. Надявам се най-накрая българският слушател да узрее за по-стойностните неща, защото там съм убеден, че Симона ще се развихри. Всичко е въпрос на разнообразие, непрестанни опити и правилно менажиране. Успех на парчето и занапред! Симона заслужава. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Много яка песен, но като Симона се самопродуцира, няма как да получи съответната ротация. Ако беше от Гери-Никол, щеше да е супер хит, все пак Насо е автор на най-добрата песен в кариерата й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Много яка песен, но като Симона се самопродуцира, няма как да получи съответната ротация. Ако беше от Гери-Никол, щеше да е супер хит, все пак Насо е автор на най-добрата песен в кариерата й. Симона вече има продуценти - PRIME PRODUCTIONS LTD. & PARALLAX ENTERTAINMENT LTD., същите продуцират и Алекс & Влади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Песента е доста яка,мен от ряс ме зариби.Браво на Симона само някои от визиите и можеше да и бъдат заменени с други Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Демек продуцират я Young BB Young (Стефан, приятеля на една от близначките) и другото момче. Че те са кадърни момчета, имат готини песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Суперр песенн и ударно парче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.