Jump to content

Online: Илиян - Рамбо

Препоръчани коментари

Никога не е било по-голяма суша. Не стига, че има малко продукция, ами и това 28228828 копие на друга песен. С 3 композитора просто нещата не отиват на добре.

Сподели в други сайтове

Едно и също от тоя нещастник Павлов. Тия певци ненормални ли са? :mf_surrender: :mf_surrender: Това кой клонинг е на първата му песен, че вече изгубих бройката?

Сподели в други сайтове

Какъв ужас само! Този път Павлов се е "изявил" и като текстописец. Това още по-лошо се е получило! Музиката направо му е 1:1 с дуета му с Кали "Мафия", клипът е типичната селяния и простотия, като повечето му. Изчерпа ли се? Какво му стана на тоя Илиян? Не вижда ли, че песните му започват да се повтарят, той се загуби и като изпълнител...... Само за клубовете тия песни, живот 1-2 седмици, а може и изобщо да не се хареса..... Отчайващо е положението при него!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам в какво се превърна чалгата... най-голямото дъно!!! Най-скучната и еднообразна музика. Ивана, Глория и подобни по-добре никога да не пускат песни, защото в ефир с такива, като тази ще е срам да ги гледам и тях.

Сподели в други сайтове

Бандероли, пароли, коли....

#ФолкаЗатъва #ЛекаМуПръст #ПланетаФалит #ДимитровИзпростя #Цигани

Ама аз като кажа тия работи, съм бил хейтър и съм се чудел кой композитор да изкарам некадърен.

Ми какво е Павлов? Тоя трябва с един здрав ритник да бъде изтритан от Пайнер, която е най-проспериращата в затъване компания.

Останаха само махалите дето я слушат тая чалгия, и кръчмите в Белгия, Холандия и Германия , пълни с мангали по 20 в квартира. И заслуга имат ейтия като този. А бяха песни като "Слепи бяхме" и "Не, не искам"...

Клипа не е никакъв клип, а колата е Corvette-а от един клип на Килата. Каквото замазали емблемата, няма да разберем каква е сигурно...

Сподели в други сайтове

В момента и изпълнител с 1 фен има шанс да направи хита на годината, ако песента му е една идея смислена и е мислено там нещо, докато е правена. Тези остаряха ли, омръзна ли им да се занимават... Никога не съм виждал такива компромиси с текстове, повторения и изобщо такава липса на усет както сега. И говорим за хора, които пяха на препълнени стадиони, дискотеки, знаят настроенията, навсякъде е пълно с коментари... Добре че са "По такива си падам", последните песни на Галена и Преслава, Лорена и на Анелия една-две, че да има изобщо какво да си пускам.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...