mimchyyy9 Публикувано на Май 21 Report Share Публикувано на Май 21 Честит Рожден Ден! Да е жива и здрава, с пожелание за много хитове и много, много успехи!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Честит Рожден Ден, Галена! С пожелание за много здраве, щастие, любов, дечицата много да я слушкат и да я радват и винаги така позитивна и с хъс за нови и все по-хубави проекти! Това е любимата ми нейна песен! Пожелавам да прави все толкова добри, хитови и хубави песни като нея! И нека тихо да не пазим! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Телец или Близнаци е? Преди смятах, че е телец, но на други места пише, че 21 май са близнаци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Мачкай ги маме! Телец или Близнаци е? Преди смятах, че е телец, но на други места пише, че 21 май са близнаци. Близнаци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да залезе дано! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да залезе дано! Само фен на Преслава може да се изложи така, ама какво да очакваш-каквато певицата, такива и феновете й. Честит рожден ден на Галена. С пожелание да не обръща внимание на хейтърите, да прави все такива качествени и различни клипове, песни, много творческо вдъхновение, да е все така обичана и много щастлива, и още дълги години да ни радва с присъствието си. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Честит рожден ден! И дано си оправят отношенията с Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Честит Рожден Ден на единствената бг певица, която успя да ми стане любимка! Обожавам голяма част от песните й, но "Спри ме" си остава вечния ми фаворит. Поздрав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Телец или Близнаци е? Преди смятах, че е телец, но на други места пише, че 21 май са близнаци. Зависи от часа на раждане, но тя си е казвала, че е Близнаци, на такава и прилича. Да е жива и здрава и много обичана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари