Fast Публикувано на Май 21 Report Share Публикувано на Май 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Това ще бъде хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 При Джордан слабо няма! Евала 6+ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Музиката е добра, все пак Ганев! Джордан добре тръгна и си пуска по някоя яка песничка ама това с тоя гнусен и гаден мармалад вече ми стана отвратително - започна се някаква мания и няма спирка още! Много ми е дразнеща песента, сигурно няма да я пусна пак. Чакаме следващата! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Текста малко куца в куплетите, но песента си е готов хит! Клипа все едно е микс от всичките му предишни (визии, стойки, пози, че и моделките май), трябва да обърне внимание и да разчупи малко. Можеше и по-добре да е, но нищо за лятото да пусне още една ще трябва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 За мен е по-слаба от "Не те боли", която ми е чудно защо не стана хит, една от любимите ми песни за миналата година е. И все пак тази ми харесва много, наистина текста можеше да се пипне малко по-добре, но и така е яка. Според мен ще е хит, ударна е, тъкмо за сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 (М)уцуна, (М)армалад... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Иска да си има стил явно човека, ама това е най-слабото от поредицата му в Пайнер. Предишните бяха приятни, а и станаха и хитове някои ... тука припева обаче е трагедия и не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Fast каза: Това ще бъде хит! Харесвам Джордан има талант но нещо не му върви Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Отново Ганев и ми идва прекалено познато, въпреки че носи настроение. Има си спешна нужна от коренна промяна с песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 За първи път не ме грабна песен на Джордан!Не е като типичните негови! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Този път не ми хареса, първата му песен в Пайнер, която не е ok, не мога да повярвам как всички се излагат за лятото. От него поне очаквах нещо много добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Нищо специално. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Поредната "Няма да ти пиша" . Но "Алеле гали гали гали" кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.