Fast Публикувано на Май 21 Report Share Публикувано на Май 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Това ще бъде хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 При Джордан слабо няма! Евала 6+ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Музиката е добра, все пак Ганев! Джордан добре тръгна и си пуска по някоя яка песничка ама това с тоя гнусен и гаден мармалад вече ми стана отвратително - започна се някаква мания и няма спирка още! Много ми е дразнеща песента, сигурно няма да я пусна пак. Чакаме следващата! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Текста малко куца в куплетите, но песента си е готов хит! Клипа все едно е микс от всичките му предишни (визии, стойки, пози, че и моделките май), трябва да обърне внимание и да разчупи малко. Можеше и по-добре да е, но нищо за лятото да пусне още една ще трябва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 За мен е по-слаба от "Не те боли", която ми е чудно защо не стана хит, една от любимите ми песни за миналата година е. И все пак тази ми харесва много, наистина текста можеше да се пипне малко по-добре, но и така е яка. Според мен ще е хит, ударна е, тъкмо за сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 (М)уцуна, (М)армалад... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Иска да си има стил явно човека, ама това е най-слабото от поредицата му в Пайнер. Предишните бяха приятни, а и станаха и хитове някои ... тука припева обаче е трагедия и не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Това ще бъде хит! Харесвам Джордан има талант но нещо не му върви Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Отново Ганев и ми идва прекалено познато, въпреки че носи настроение. Има си спешна нужна от коренна промяна с песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 За първи път не ме грабна песен на Джордан!Не е като типичните негови! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Този път не ми хареса, първата му песен в Пайнер, която не е ok, не мога да повярвам как всички се излагат за лятото. От него поне очаквах нещо много добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Нищо специално. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Поредната "Няма да ти пиша" . Но "Алеле гали гали гали" кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.