stereoto_ Публикувано на Май 21 Report Share Публикувано на Май 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Това е последната песен от албума. Като цяло хич не съм доволен от албума и'. Балади без емоции, пълнежи и тъмни и неразпознаеми клипове. Стана скучна на хората с пускане песен по песен всяка седмица с слаб клип. Да пуснеше поне една, две па и три песни през три седмици и след това целия албум. Видя че с песните на ДХ не става и започна да пуска нови три където според мен отново сгреши. Трябваше да изчака малко, през лятото да пусне една от тези три и към края на годината цялия албум с другите две песни с по-скъпи клипове, така само си уби потенциала на 2-3 парчета. В бъдеще очаквам да се опита да прави по-серизони песни, умерени, не само дискотечни които не остават в времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 И на мен не ми харесва албума, песните са напълно никакви, липсва емоция и като цяло изгуби от инерцията си. До 2 месеца ще е пуснала нов сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Почти всяка песен от албума ми харесва, но жалко е че не са станали големи хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.