lucellent Публикувано на Май 23 Report Share Публикувано на Май 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Доживях Гергана да пусне песен. Много е красива в клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Интересна песничка. Интересна структура, почти няма инструментална част между куплетите и припевите. Обаче е приятна, поне се чува какво пеят и не е някоя дивотия. Свежари са в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Много приятна изненада. Не очаквах Гергана някога да направи песен отново, изглеждаше лишена от всякакъв интерес към музиката. А накрая пуска толкова приятен и открояващ се дует. Браво, харесва ми! Гери пее и изглежда много сладко, а Лазар е симпатяга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Супер стратегически ход от Лазар! Как е надвил на мързела на Гергана не знам, но браво. Песента е приятна, но няма да стане нищо от нея, освен малко интерес покрай Гергана. За клипа също са се постарали доста. Много изпипан проект като цяло. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Гери е голям сладур. И едно чисто и ненатрапчиво излъчване...Толкова ли е трудно поне по 1 песен годишно да издава... Това е приятна изненада, но не понасям Лазар. Да беше нейно парчето. Не звучи зле. Липсва ми стила и... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Безлична песен, Гергана отдавна е изпята песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Много приятна песен, страхотна изненада! Гери е много красива във видеото и парчето й лежи. Лазар има хубав глас и песни, харесвам то още от "Заместител". Звученето не е комерсиално но и да не натрупа 20 мил. гледания ми е все тая честно казано, важното е, че Гергана се отчете за годишнината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Страхотна песничка, меланхолична, но и свежа, а Гергана толкова ми липсва, уникална жена! И то точно с този тип песни, нейните пилотни песни към всеки албум с Токича са емблеми за жанра. Така ми се иска да чуя още някоя "Боли", "Сини очи" или какво да говорим за първите... Този проект ме върна там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Лазар прави много яки песни, тая не прави изключение. Харесва ми стила му. На визия обачее доста еднообразен, всеки път едни и същи сцени, боядисана брада и кадри с някоя яка мацка. Едно тяло не го прави топ. Харесва ми включването на Гергана, успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Наистина лъха на безличие тая песен. Припевът не е твърде зле, но нещо ми е постна. Може би заради Лазар. Никаква харизма няма той. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 ЛАзур ли е къв е изобщо НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 С Пламена не стана и хвана Гергана? Да бе, как е успял да надвие мързела и и да я накара да пропее? Явно е успял някак, браво. Момчето е приятно, усмихнато, но адски бездарно и мънка гадно във всичките си песни. Гергана е Адел покрай него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Много харесвам Гергана и идеята му не е никак лоша, но песента ми е една някаква - никаква, доста вяла. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Приятно проектче. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1 009 240 показвания :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Любима моя песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много свежа песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.