stereoto_ Публикувано на Май 23 Report Share Публикувано на Май 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Да. Това ми хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Бийта става, цигулката е интересно включване, ама с тая мутра и тоя отвратителен глас ко прайм? Иначе ебахти схемата, очаквам някоя от следващите Оцковици да е кръстена Преси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Стигнахме етап в чалгата, в който дори парчетата на дебютантите от Хит Микс са много по слушаеми от продукцията на монопола в бранша... Хит микс се развиват, а Пайнера тъпче на едно място... Става на първо слушане, приятна визия, различен тембър от колегите му в жанра, музикални инструменти в аранжимента. Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Стигнахме етап в чалгата, в който дори парчетата на дебютантите от Хит Микс са много по слушаеми от продукцията на монопола в бранша... Хит микс се развиват, а Пайнера тъпче на едно място... +1 Тази, на Ивайло, на Лорена - все много добри песни, докато Пайнерци пускат боклуци като "В Инстаграм...", "Рамбо", "Барби", "Топ" :1000 (10): Има потенциал в момчето, страхотен дебют. Изненадах се, че и музиката е на Оцко, мислех, че само аранжиментът е негов както при Ивайло. Ето, че македонецът все още можел да прави и качествени песни, а не само тъпни състоящи се от ритъм и вокали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Добър и приятен глас. Песента не е лоша, особено припевът. И много важно - ненатрапчива визия, без физиономии, маниери и т.н.. Щото там половината им мъже са абсурдни. На моменти напомня на Карлос в някои извивки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Много е добра песньовката, да не повярваш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Страшно добро парче. Най-сетне нещо слушаемо. Много добър глас и приятна визия. Определено момчето има потенциал. Нека Пайнерци се учат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Хубава песен, според мен поп-фолкът трябва да изглежда и да звучи по този начин. Последно време съм изненадан от ХИТ, както е тръгнало ще напипат доста успешна нисша, от която голяма част от жанра се отказа за сметка на "модерните лафчета", простотията и пошлостта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Добра е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Този ги уби направо! Бруталната песен пусна! Евала! Няма спиране! :phpgrin2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Хубава песен,като изключим факта,че този явно е копието на Хит на Борис Дали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Стигнахме етап в чалгата, в който дори парчетата на дебютантите от Хит Микс са много по слушаеми от продукцията на монопола в бранша... Хит микс се развиват, а Пайнера тъпче на едно място... Хит Микс Мюзик никога няма да бъде конкуренция на Пайнер, защото е просто един канал в YouTube в който всеки може да си плати за да стане новата чалга звезда. Такава компания не съществува по документи. Оцко нарочно не я регистрира в Търговския, вероятно за да не му се налага да се отчита пред държавата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Само гласът ми харесва. Песента ми е монотонна и изтъркана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Само гласът ми харесва. Песента ми е монотонна и изтъркана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Ехе, супер яката песен - мелодичен фолк с приятен текст. И гласът на момчето си го бива. Дано му се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Вие на тука на някакви хапчета ли сте, на бяло ли, на 15 години ли сте, или сте някакви уникални изроди , стоящи зад компютъра и киснещи в Рамания, та вземахте и глупости да говорите?! "Хит" имали прогрес? В кое? Лорена ако се махне от там тия са в калта до горе. Че и конкуренция щели да стават на Пайнер. Да, тая година има отвратителни песни и в Димитровградската емблема, но поне ги пеят някакви имена. Да, ужасни песни, потрес, банални, но поне са известни на някой като имена. В това каналче на Оцко какво по-точно има, което да кажем , че е прогресиращо, освен бездарието и простотията? Конкретно за песента - момчето има глас и всичко свършва то там. Цигулка и песен на македонския "творец" ? Не, не, не е възможно, изненадан съм! Досега никога не е било! Е пак по-добре останалите пръдни дето ги пусна в последните месеци. Живи чекии и половина. Клипчето е евтинджос, но това е за да е в тон със всичко друго в канала. Но песента е слушаема, може да се изтрае, тоя всъщност може да пее и може да направи кариера в кръчма на заплата. Останалите и това не могат от това жалко подобие на фирма. Бива, става, но до там. И верно е някаква алтернатива на Борис Дали, само, че втория вече е име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Вие на тука на някакви хапчета ли сте, на бяло ли, на 15 години ли сте, или сте някакви уникални изроди , стоящи зад компютъра и киснещи в Рамания, та вземахте и глупости да говорите?! "Хит" имали прогрес? В кое? Лорена ако се махне от там тия са в калта до горе. Че и конкуренция щели да стават на Пайнер. Да, тая година има отвратителни песни и в Димитровградската емблема, но поне ги пеят някакви имена. Да, ужасни песни, потрес, банални, но поне са известни на някой като имена. В това каналче на Оцко какво по-точно има, което да кажем , че е прогресиращо, освен бездарието и простотията? Конкретно за песента - момчето има глас и всичко свършва то там. Цигулка и песен на македонския "творец" ? Не, не, не е възможно, изненадан съм! Досега никога не е било! Е пак по-добре останалите пръдни дето ги пусна в последните месеци. Живи чекии и половина. Клипчето е евтинджос, но това е за да е в тон със всичко друго в канала. Но песента е слушаема, може да се изтрае, тоя всъщност може да пее и може да направи кариера в кръчма на заплата. Останалите и това не могат от това жалко подобие на фирма. Бива, става, но до там. И верно е някаква алтернатива на Борис Дали, само, че втория вече е име. Мнението ти е пример за тотална деградация. Ти държиш "големите" просто да пуснат нещо и да се отбие номер, че е излязло нещо. Същността на музиката и музикантите не е ли да правят изкуство и този продукт да се хареса на народа. Или е по-важно примерно Галена да пусне нещо, да я изкараме мега ултра сега тера уникална щото е Галена, а песента да е пълен боклук./ Давам просто пример нищо конкретно. На нейно място всеки е способен да сложи което име иска/. Или аз не съм наред нещо или това с което почваш се отнася точно за такива като теб с такова мислене. Ако някъде бъркам коригира ме. Аз лично съм много изненадан. Свикнали сме да тръпнем в очакване на " големите" да пуснат нещо яко, но и новаците удрят десятката. Браво на момчето, страшна е песента като вокал и мелодия. Хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Аз не държа на нищо, защото ми е през аудиото за тоя жанр вече, сами си потъпкаха и не веднъж съм казал, и ще продължавам, и въобще не ми дреме от мненията ви - факт е, че част от вината за засирането на жанра е лично на Оцко и Кости, но македонското нещо е в пъти по-зле. Кости поне не изложи в някакви вокали, а и те песните му нямат такива (освен онова "Кости Форца"). Аз го казах - не е лошо момчето, поне пее, за разлика от другите посерковци, но до там. В момента се откроява само една Лорена и донякъде Тереза, която почна с мангалиите, но нали това трябва да пее, за да я канят в кръчмите в Чехия, Белгия и Холандия, та на тоя принцип. Стилиян също, дори си го призна пред "Открит микрофон". Гласа на този ми напомня за Дилан и ако бяхме по времето, в което Фен мачакаха Пайнер и Оцко още не беше превъртял и зажаднял за пари ( и правеше песни за Ара) - щеше да е средно известна песньовка. В сегашно време - няма да стане. Като съм реален, не значи, че съм негативен. Дори съм позитивен - става за кръчма. Другите и до там няма да го изкарат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Вие на тука на някакви хапчета ли сте, на бяло ли, на 15 години ли сте, или сте някакви уникални изроди , стоящи зад компютъра и киснещи в Рамания, та вземахте и глупости да говорите?! "Хит" имали прогрес? В кое? Лорена ако се махне от там тия са в калта до горе. Че и конкуренция щели да стават на Пайнер. Да, тая година има отвратителни песни и в Димитровградската емблема, но поне ги пеят някакви имена. Да, ужасни песни, потрес, банални, но поне са известни на някой като имена. В това каналче на Оцко какво по-точно има, което да кажем , че е прогресиращо, освен бездарието и простотията? Конкретно за песента - момчето има глас и всичко свършва то там. Цигулка и песен на македонския "творец" ? Не, не, не е възможно, изненадан съм! Досега никога не е било! Е пак по-добре останалите пръдни дето ги пусна в последните месеци. Живи чекии и половина. Клипчето е евтинджос, но това е за да е в тон със всичко друго в канала. Но песента е слушаема, може да се изтрае, тоя всъщност може да пее и може да направи кариера в кръчма на заплата. Останалите и това не могат от това жалко подобие на фирма. Бива, става, но до там. И верно е някаква алтернатива на Борис Дали, само, че втория вече е име. В последно време злобата ти надхвърля всякакви граници - взимай мерки, не е никак здравословно. С един куп гадни епитети ни нарече, само защото сме похвалили нещо на омразния ти Оцко. :1000 (10): Като фен на Пайнерката Гера, която македонецът измами и изложи, мислиш ли, че не ми се иска Димитров да го мачка? Какво да направя обаче, като последните му 3 песни са много по-различни и отличаващи се от Пайнерските боклуци, които изброих? Нека Пайнерци си вземат поука и започнат да се стараят да правят по-качествена музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Във Фейсбук страницата на "При шопите" има живо изпълнение от снощи. Пее 1:1 със записа, определено има потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Аз не държа на нищо, защото ми е през аудиото за тоя жанр вече, сами си потъпкаха и не веднъж съм казал, и ще продължавам, и въобще не ми дреме от мненията ви - факт е, че част от вината за засирането на жанра е лично на Оцко и Кости, но македонското нещо е в пъти по-зле. Кости поне не изложи в някакви вокали, а и те песните му нямат такива (освен онова "Кости Форца"). Аз го казах - не е лошо момчето, поне пее, за разлика от другите посерковци, но до там. В момента се откроява само една Лорена и донякъде Тереза, която почна с мангалиите, но нали това трябва да пее, за да я канят в кръчмите в Чехия, Белгия и Холандия, та на тоя принцип. Стилиян също, дори си го призна пред "Открит микрофон". Гласа на този ми напомня за Дилан и ако бяхме по времето, в което Фен мачакаха Пайнер и Оцко още не беше превъртял и зажаднял за пари ( и правеше песни за Ара) - щеше да е средно известна песньовка. В сегашно време - няма да стане. Като съм реален, не значи, че съм негативен. Дори съм позитивен - става за кръчма. Другите и до там няма да го изкарат. Като ти гледам изблиците и истериите , плачеш си за усмирителна риза. Кой кога и къде говори за копкуренция... Написах точно и ясно че има развитие в канала на Хит и застой в Пайнерския... И конкретно визирах песните, които излизат в двата канала , а не клипове, участия и т.н. До миналата година всичко което излизаше в канала на Хит беше копие на друга песен, с цигански вокали и от бездарници. Последните месеци се усеща една приятна промяна в начина им на работа и смятам че това е по верния път. По добре евтини клипове но с идея отколкото поредните хвърлени пари на вятъра за садо мазо сцени в мазето на Пайнер. А и е повърхностно да обвиняваш Оцко или който е да е по единично за краха на чалгата. За мен е виновен Митко Пайнера и той трябва да носи отговорност и да плаща за грешките си. Половината му певици са без участия за баловете. А Оцко отдавна не работи за пайнерки, така че е глупаво той да ти е виновен за всичко. В този бизнес всичко е взаимосвързано. Чалгата като бранш опорочава всеки нов автор и ново течение. Много преди Оцко Пайнера и чалгата изпиваха и изчерпваха всички автори които създадат 2-3 хита. Просто целия бранш им се хвърля като кучета на кокал от жажда за хит и амбиция да пробият. Защо когато Кости и Оцко работеха за Ара ги нямаше масово тези проблеми. Пайнер се вкопчва като удавник за сламка за всяко успешно нещо докато не втръсне до лудост. Така бе и с Токича, и с Оцко, и с Драганински, и с Кости, и с цигански вокали, и с лей лей а сега и с рапирането. Вместо всеки да търси своето звучене и място в бранша, се поръчват копия на предни хитове. А и дори доказани автори имитират звученето на Оцко за да търсят успеха. Като Пашев ... И Ганев вече е опорочен от същата система. Оцко е гений и износи жанра 10 години на гърба си. Като им е виновен той, защо не се търсят решения ами си бършат всички ръцете с него и продължават по старата схема.. Другото което е - да имаш прогрес и развитие не означава че си по Добър от Пайнер, а че си по Добър от предишното ти състояние. Той не осмислил дори написаното а раздава обиди сякаш ние сме Оцко а ти си излъгана чалга дива с копирана песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Нищичко в този проект не ми харесва! Последният наистина добър дебютант за мен си остава ЛОРЕНА!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Първо, аз никъде не съм казал, че този Яни или какъвто е там не може да пее. Може, дори го прави приятно и наистина напомня Dillan, който лично аз харесвах, но по незнайни причини стигна до един албум и повече нищо. А потенциал имаше, направи страхотни песни, имаше приятна визия, пък и хората го харесаха. По темата - когато бяха при Ара всъщност ги имаше същите проблеми, те започнаха там. Оцко и в Ара беше на производствен промишлен режим, просто няма "не", направи уникални хитове за Емануела, което никой не може да отрече, ако ще и да мрази жанра отвсякъде. Алисия също има успешни песни с него, най-вече "Имаме ли връзка" може би. Само, че не си мисли и тях не ги продава по чужбина, просто ония години Youtube едва прохождаше, На Кости песните имаха поне по 2 румънски и сръбски варианта, но не се личеше толкова, предвид, че интернета не беше развит като сега, тогава масово бяхме по ТВ и се поздравявахме по "Веселина" или по Фен с SMS-че за 2.40 лв. А това, че целия жанр им се хвърля - те са хората, които да кажат "не". Но като си умрял и жаден за пари, не знаеш "не". Казаха го доста изпълнители, казаха го и две опитни водещи и фолк-журналисти - Еми Стоянова ("Открит микрофон") и тази на "Автограф", в самия ефир на ТВ. Злоба няма , епитетите ги решавам аз и общо взето няма какво друго да кажа. Успех му пожелавам на копието на Дилан, ето, че имал участие вече в кръчма ("При Шопите"). Там пее Саранди. Аз казах ли, че ще в кръчма? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Master или WEB? Песента е страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.