payner_tv Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Успех му пожелавам на копието на Дилан, ето, че имал участие вече в кръчма ("При Шопите"). Там пее Саранди. Аз казах ли, че ще в кръчма? Той си пее там от доста време. Поне от година вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Ми аз като говоря, че кариерата му ще остане в кръчма на заплата .... Така то, аз все съм циничен уж, а накрая все съм прав. Няма лошо. Вземе да се популяризира малко. Въпреки, че от тоя канал каква популярност? Сега някакви тук, дето се сърдят, че в Пайнер тая година е гробница и за лятото няма свестни песни, и са решили, че Оцковия канал е алтернатива? А, не, не е. Поздрави на кръчмата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Дано щастливаааа...направи те той. :1000 (29): 2:09 Най-много ме кефи тази част.Как само се е разпял човека и каква емоция вкарва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Брей, доста добре звучи, като от силните години на Оцко. Тази песен не е песен за силно име, но за дебютант е идеална. Оцко винаги е умеел да стартира и реанимира кариери, явно това е единственото, което му е останало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 В последно време злобата ти надхвърля всякакви граници - взимай мерки... I think this person is a drama queen and as it is known this behaviour for drama queens is totally understandable lol Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 В последно време на моята злоба, а в последно време вземаха да ви харесват кръгли бездарници и клипове за левче. А плюхте Прасислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 В последно време на моята злоба, а в последно време вземаха да ви харесват кръгли бездарници и клипове за левче. А плюхте Прасислава. В чалгата е такава скука в момента, че всеки може да просперира със слушаема песен. Остави момчето да се порадва на петте си минути слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Че за 1 година в кръчма ако не успял да се сдобие с някакво жалко подобие на слава, то какво се опитва да направи с това? Защо изобщо пръска пари, при положение, че песента е по-скъпа от клипа, а като си има редовна работа кръчмата не му трябва да се прави на звезда. Виж, Саранди е друго, той се пробва много преди "При Шопите". Там е друго и той започна като копие на Азис. Негово решение, което само води до излишни разходи. Нека не прави втора и тази му остане единствената. Смисъл няма. Първо, фолка вече не е масова музика и не е широко слушаем, второ - дори по баловете 70% от чалгата си стоят вкъщи. Едва известни песни правят само имената, а тези новите - Лорена, и Джулия са единствените успешни. Но Лорена почна с Галена, а Джулия направи дуети с имена като Анелия и Коце , ft. с Галена и е продуктвина на 2 месеца, което няма как да не изиграе ролята си. Отделно е харизматична, гласовита и красива. Освен Лорена и Джулия, друго свястно дебютирало няма. Преди време Цветина имаше едно хитче "Диамант" , от там насетне все хубави песни, но далеч от хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Браво! Могло и да не се рапира...ура! Има надежда за музиката значи Харесва ми това момче, заместник на Dillan. Пее си, малко на диалект ама ще се оправи. Успех от мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Браво! Могло и да не се рапира...ура! Има надежда за музиката значи Харесва ми това момче, заместник на Dillan. Пее си, малко на диалект ама ще се оправи. Успех от мен Трудно ще го замести, Дилън си беше топ, жалко, че се отказа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Трудно ще го замести, Дилън си беше топ, жалко, че се отказа. И аз много харесвах Дилън, но за жалост не му провървя и трябваше да се откаже. Иначе Яни е страхотен. Има супер въздействащ тембър и се надявам да прави по-често песни и да се наложи. Яд ме е, че песента е с толкова малко гледания. Заслужава много повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 В този канал - толкова. То от многото бездария там човек вече не му се отваря да види какво е, дори и да е гласовито. С Дилън вярно какво стана, заведение май имаше той в Пловдив? Не мога да разбера как не му провървя, като албум изкара, песни имаше добре възприети, "Поглед само за мъже", дето я даде на Преслава ("Жените след мен") беше наравно хит с нея, имаше и други добри песни - Не си обичана", "Познай", "Замълчи", балдата "Ела" и най-любимата ми от всичките му "Всичко давам за тебе". Участия ли не му правеха Касмови, какво, не разбрах - хубави песни, приятен глас, един албум и се изгуби. А представи албума дори при Емилия Стоянова. Поздрав: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 В този канал - толкова. То от многото бездария там човек вече не му се отваря да види какво е, дори и да е гласовито. С Дилън вярно какво стана, заведение май имаше той в Пловдив? Не мога да разбера как не му провървя, като албум изкара, песни имаше добре възприети, "Поглед само за мъже", дето я даде на Преслава ("Жените след мен") беше наравно хит с нея, имаше и други добри песни - Не си обичана", "Познай", "Замълчи", балдата "Ела" и най-любимата ми от всичките му "Всичко давам за тебе". Участия ли не му правеха Касмови, какво, не разбрах - хубави песни, приятен глас, един албум и се изгуби. А представи албума дори при Емилия Стоянова. Поздрав: Нито участия му правеха, нито нищо. Беше едно непрекъснато влагане в песни, клипове и албум, а накрая - едно участие на месец за 800 лв. Иначе да, има си заведение в Пловдив. Мисля, че Kitchen се казва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 В този канал - толкова. То от многото бездария там човек вече не му се отваря да види какво е, дори и да е гласовито. С Дилън вярно какво стана, заведение май имаше той в Пловдив? Не мога да разбера как не му провървя, като албум изкара, песни имаше добре възприети, "Поглед само за мъже", дето я даде на Преслава ("Жените след мен") беше наравно хит с нея, имаше и други добри песни - Не си обичана", "Познай", "Замълчи", балдата "Ела" и най-любимата ми от всичките му "Всичко давам за тебе". Участия ли не му правеха Касмови, какво, не разбрах - хубави песни, приятен глас, един албум и се изгуби. А представи албума дори при Емилия Стоянова. Поздрав: Да, имаше заведение в Пловдив, предполагам, че още с това се занимава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Когато някой си Яни извади най-читавата песен точно преди лятото... Браво на момчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.