stereoto_ Публикувано на Май 25 Report Share Публикувано на Май 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Е, много е хубава. Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Всичко е топ! Клипа е на Visual Infinity /Tihi ubica, Pazi kome zavidish, Harfa.../ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Клипа е супер, радвам се че са открили солницата Турда. Песен обаче аз не чух. 3 минути чакане нещо да се случи, и накрая то се случи - клипа свърши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 уникална !!! дайте мп3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 уникална !!! дайте мп3 ramania-bg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Трепачка! Саши е невероятна! Обичам тази жена! Дуетът обаче можеше да е с някой друг. Саша Матич винаги ми е бил изключително неприятен. Гласът му изобщо не ми харесва колкото и да е добър, но песента е страшна, клипът също. Не ми харесва, че в повечето сръбски дуети първата половина я пее мъжът, втортата жената. А като добавим и Саша в този случай, нямам търпение да приключи неговата част и да почне на Сашка. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Шедьовър във всяко отношение. Но прилича на дуета му с Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Най-доброто сръбско за 2018 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mishella Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Това е бижу отвсякаде. Топа за 2018 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.