stereoto_ Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не ми харесва, а какви песни правеше някога..... Яд ме е за него! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 На мен пък ми харесва латино звученето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 На мен пък ми харесва латино звученето. Ти си се побъркала! Песента не става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ти си се побъркала! Песента не става Толкова разбираш.Слушай си еднаквите песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Толкова разбираш.Слушай си еднаквите песни. Ами слушам си ги ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Поредния боклук на Тунчер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.