Fast Публикувано на Май 31 Report Share Публикувано на Май 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тита и Криско си правят едни и същи песни с различни текстове, и с не толкова различни клипове. Не ми хареса особено, ще е хит ясно е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Slaaay queen! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Хм, нещо не ме грабна на първо слушане, по-слаба ми идва от предните 3. Но ще е един от топ хитовете на годината, това е ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Нещо слабичко ми идва след Антилопата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 По-слаба е от "Антилопа" , но е страшна п*тка в клипа! Жестока е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 По-слаба е от "Антилопа" , но е страшна п*тка в клипа! Жестока е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 За сега ми е слабичка, не успя да ме грабне от първо слушане. В клипа наистина е брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 По слаба от Антилопа.. Имах доста по-големи очаквания.Клипа е як. С къдравата коса, с черния бански е мега яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Харесва ми, че я е изпяла сладникаво, а не надъхано (като в предните песни). От тая гледна точка е нещо различно. Клипът е супер, парчето... ще мине и замине, ама бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 След няколко слушания ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 По-слаба е от "Антилопа" , но е страшна п*тка в клипа! Жестока е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Песента ме зариби след няколко слушания. Страшна мадама е Тита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Готин проект. Единствения минус е рекламата на цигари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тъпа песен и нищо не се разбира,ама Тита е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Мнооооооооооого яка! Единствената която не ми харесва на Тита е "Късай". По-слабо от "Вуду кукла" и "Антилопа", но пак мега здраво парче! Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тита и Криско си правят едни и същи песни с различни текстове, и с не толкова различни клипове. Не ми хареса особено, ще е хит ясно е. Този проект е вдъхновен от Базука откъм клип и инструментал (+Антилопа). А визията на Тита в повечето кадри напомня на Гери-Никол (без грим, ако сте я виждали) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 ПС: За почти 2 часа има над 100К, това момиче мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Хареса ми след няколко слушания, но не е нещо уауу. Приятно парче, носи лятно настроение, а в текста има страшни попадения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 не не не много слаба песен.Дама Тита се изложи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Песента след няколко слушания е ТОП!!! :1000 (33): :1000 (33): Пардон, дон, дон, дон, дон, дон хейтъри ще кажат, че е фотошоп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Мачка, евала! От раз зариби и видеото е много по-приятно от предния. Много повече ме кефи от Надуфка-Никол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Голяма скука Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Мачка, евала! От раз зариби и видеото е много по-приятно от предния. Много повече ме кефи от Надуфка-Никол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Няма такава зарибявка. Цял ден я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.