alisali1234 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тази песен Криско се е отказал да я прави и я е дал на Тита ли? Не е лоша, текста е интересен, но е много по-слаба от куклата и или "антилопа". Иначе е мацка, да, на някои кадри напомня Гери-Никол като пози, но общо взето все си е гъзене. Абе, не е лоша, но "Антилопа" си е топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Супер песен! Тита е много секси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Колко гледания направи за 24ч? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Колко гледания направи за 24ч? 471k Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз си запях ''Антилопа'' по едно време. Няма идентичност Тита. От самото начало ми идва копие на Гери-Никол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И мен не ме грабва това. Само "Антилопа" ми харесва от досегашните песни на Тита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не е лоша, но Гери ще я убие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Суперрр песенн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.