alisali1234 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Каквато и песен рязлична от кючек да изпее - не става! Музиката бива, но е крайно неподходяща за мангасарския глас на тоя глиган. "Проекта" е на много ниско ниво - клип, визии, Рокса като я погледне човек и му бие на потна мангалка. Абсолютно съм съгласен с теб, на 200%! Това е жива долнопробна мангасарка с егати самоучвствието, плю по Камелия с приятеля си Александър (онова нежно бръснатото с тънките вежди) и в 2 интервюта в Авограф се нарече "Певица с главно П". Не, това е "Мангасарка с главно М".... Каквото и да изпее, то само като я погледнеш и ти се отщява. А тая смеска между рецитиране, мангалия и една кофа autotune е потрес отвсякъде, особено с тоя текст... Адски гнусна мангасарка е това. И вече три пъти свалят проекти за без права, тая не се ли усеща вече като краде?! Чудя се как не са свалили "Ти да си" , която е кавър на песен ibrahim tatlises, но може и да са и изтекли правата по давност вече (все пак е песен на над 40 години). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Все едно слушам "Зоопарк" в цигански вариант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Абсолютно съм съгласен с теб, на 200%! Това е жива долнопробна мангасарка с егати самоучвствието, плю по Камелия с приятеля си Александър (онова нежно бръснатото с тънките вежди) и в 2 интервюта в Авограф се нарече "Певица с главно П". Не, това е "Мангасарка с главно М".... Каквото и да изпее, то само като я погледнеш и ти се отщява. А тая смеска между рецитиране, мангалия и една кофа autotune е потрес отвсякъде, особено с тоя текст... Адски гнусна мангасарка е това. И вече три пъти свалят проекти за без права, тая не се ли усеща вече като краде?! Чудя се как не са свалили "Ти да си" , която е кавър на песен ibrahim tatlises, но може и да са и изтекли правата по давност вече (все пак е песен на над 40 години). Мангала си е мангал, в кръвта му е да краде, така че не ме изненадват профилактичните й кражби. Опита се да си направи реклама покрай Камелия, но никой не я отрязи, сигурно е очаквала Камелия да я захапе така, както беше с Пайнера, Азис или Толбухин, ама не й се получи. Много под нивото й е тая отрепка, на която най-голямото постижение в кариерата й е участие в риалити, от там насетне тя от най-ниската прослойка на чалгата не е мръднала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Расисти ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Да пускат песента вече,не че е нещо но си е искат хората. Явно скоро няма да я пуснат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Брутална песен, дано стане хит. Музиката и текста са много яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 На слушалки пръскааааа. :walkman: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мангала си е мангал, в кръвта му е да краде, така че не ме изненадват профилактичните й кражби. Опита се да си направи реклама покрай Камелия, но никой не я отрязи, сигурно е очаквала Камелия да я захапе така, както беше с Пайнера, Азис или Толбухин, ама не й се получи. Много под нивото й е тая отрепка, на която най-голямото постижение в кариерата й е участие в риалити, от там насетне тя от най-ниската прослойка на чалгата не е мръднала. Абе само на мене ли куплетите ми звучат 1:1 с "Дразни ме"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Уникална песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.