Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ролите бяха изиграни. Благодаря на Нова! Президент! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ролите бяха изиграни. Благодаря на Нова! Ами да, жената си направи шоуто и беше забавно! :D Luna-President! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не Луна е лудата, а нейните поданици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Луда, нелуда, взела е хонорара, но пък вече трета седмица цяла България знае за нейното участие. И как въпросното предаване още било в ефир, аз бях убеден, че отдавна вече не е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не Луна е лудата, а нейните поданици. Важното е, че отделяш време и енергия, за да я споменаваш и прославяш допълнително. Постига си целта. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не си спомням, честно казано, но беше модератор и голям фен на Глория. А имаше и още един потребител - приятел на Ружа, който сега се казва Наташа Рич. Едно време прокарах хипотезата, че Гло е виновна за изпедерастяването на подрастващите момчета по нейното време! И защо не отива да се прави при Ивче, като той няма да взема даже пари за тази услуга? А колкото до Луда - тя защо беше толкова обрана у Ивайло? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Едно време прокарах хипотезата, че Гло е виновна за изпедерастяването на подрастващите момчета по нейното време! И защо не отива да се прави при Ивче, като той няма да взема даже пари за тази услуга? А колкото до Луда - тя защо беше толкова обрана у Ивайло? Явно се е ориентирала кой кой е, понеже не ги познаваше. А и остави Пърдел да се излага После я подпука... Между другото, имаше градация всеки ден в поведението й - търсена или не, не знам Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Каквото и да говорим, Луна направи фурор в Черешката, какъвто не бяхме гледали досега в Черешката. Истински шоумен. Искам да раздава правосъдие като президент. Оправдала си е високия хонорар, всички във форума сте я гледали, значи не ви е толкова неприятна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Да, аз неприятни хора не гледам. През последните 10 години съм гледал само интервюта и изяви на Луна. Телевизор нямам, нищо не ме интересува. Луна е гаранция за шоу, гледам я на запис. Вчера приятели ми казаха, че като се напише Черешката на тортата, Луна излиза като първо предложение за търсене. Взривила е гугъл. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Интересни са ми онези, които още от първия сезон уж не я търпят и им е луда, защо си го причиняват.Хем боли, хем сърби... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Мазохисти са. Обичат някой да им го начуква Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Джулияна е страхотна ☺ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Каквото и да говорим, Луна направи фурор в Черешката, какъвто не бяхме гледали досега в Черешката. Истински шоумен. Искам да раздава правосъдие като президент. Оправдала си е високия хонорар, всички във форума сте я гледали, значи не ви е толкова неприятна :mf_surrender: Научи каква е функцията на президента първо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Луна е президент единствено на умрялата си кариера. Пред хора е гола вода, видяхме я в брадъра как НЕ защити жанра си и нямаше какво да каже за кариерата си, нито пък да разкаже нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Луна е президент единствено на умрялата си кариера. Пред хора е гола вода, видяхме я в брадъра как НЕ защити жанра си и нямаше какво да каже за кариерата си, нито пък да разкаже нещо. Това е под нивото на Президента! Не си я представям да влиза в обяснителен режим. Тя си е взела своето от жанра, защо да брани другите? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Луна имаше един скандал с Дебора в който публично я обяви нея и подобните и, че те докараха жанра до тук. А и продуцентите на едно такова риалити предпочитат да заложат на скандали и разправии а не на дискусиите им за щяло и нещяло... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 :mf_surrender: Научи каква е функцията на президента първо. Нямам впредвид буквално. Наясно съм че президента няма подобни функции. Добре , че си ти да ме светнеш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Луна имаше един скандал с Дебора в който публично я обяви нея и подобните и, че те докараха жанра до тук. А и продуцентите на едно такова риалити предпочитат да заложат на скандали и разправии а не на дискусиите им за щяло и нещяло... Айде, бе. Тя не беше една от най-пошлите в жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Сашка Васева тази вечер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Страхотно предаване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Кошмари в кухнята по ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Най-здравословната седмица в Черешката на тортата, в която карфиолът беше на почит. Гледахте ли? Аз бях за Енджи ☀️❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Да, следим го вкъщи това предаване отдавна. На мен фаворит си ми беше Емануела и наистина много се зарадвах, че тя спечели! А тази изненада накрая с рисуването мен лично ме трогна и впечатли най-много, защото и аз с това се занимавам най-вече и от малък ми е хоби, но и не само. За мен беше най-добрата седмица всъщност. Важно е това, което правиш и да изглежда добре, лично аз винаги когато правя нещо за себе си или който и да е, отделям ако трябва часове, но държа това, което се сервира в чинията да изглежда добре. Може да е една плодова салата или едни лодчици от авокадо, но на първо място е да изглежда добре. Аз поне държа храната да има някакъв вид. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.