montil Публикувано на Юни 6 Report Share Публикувано на Юни 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Супер е, новата му посока го прави много свеж и готин. Аранжимента е на Ганев, какви добри неща прави за сърбите, при нас само бози вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Зверската песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тоя е луд. :1000 (29): Забавно е. Дано не прекали обаче с тия танци и докато е интересно, да поспре, а после да смени посоката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Абсолютен топ! От месец ми е на риплей и още не ми е омръзнала, отдавна не ме беше зарибявала така сръбска песен. За сега ми е любима за 2018 изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 отдавна не ме беше зарибявала така сръбска песен Сръбска, ама с български аранжимент! Жалко, че нашите певци се мъчат да правят повече поп парчета, от колкото поп-фолк.Народа си иска фолка, но не му го предлагат!Не случайно след Шушана, няма нито един мега хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Сръбска, ама с български аранжимент! Жалко, че нашите певци се мъчат да правят повече поп парчета, от колкото поп-фолк.Народа си иска фолка, но не му го предлагат!Не случайно след Шушана, няма нито един мега хит! Да, пропуснах да отметна, адмирации за Ганев! Перфектна работа. В скандалите бях споменал, че се радвам за българската намеса в проекта, но пак ще го кажа. Много жалко, наистина.. поп-фолкът липсва на всички ни, но...такова време дойде. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Най-убийственото парче това лято. Сърбите този сезон имат по-добри хитове в лицето на Стоян и Таня Савич. Мега топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 От 7.06.2018 г. от 15:10, DenFevgo каза: Зверската песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.