stereoto_ Публикувано на Юни 20 Report Share Публикувано на Юни 20 Оригиналът, който излезе миналият месец: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Тоя път много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Мара се завръща към стария си стил на пеене. Много добър кавър. Дано най накрая смачка с хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много хубава песен се е получила! Спомних си за периода от "Не съвсем" и клипът към нея и "Любими ръце" например, много ги харесвам, едни такива - спокойно и хубави... В никакъв случай не мога да я поставя до тях, но клипът и спокойствието които носи песента и всичкото това, напомня за тях. Зарадва ме и ми върна този период. Чух и оригинала, но нашата си ми хареса повече! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много приятна и неочаквана изненада. Точно от Мария не съм очаквал да направи такава песен, макар и кавър. Браво, така трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Оригинала тепърва е популярен, защо е бързала да я кавърдиса. Сори, ама на Таня повече ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 На Мария е по-хубава от сръбската. Сърбите имат лоши аранжименти а и вият стабилно. Кръчмарското няма да излезе от тях. Браво на Марче, летен , приятен клип, хубав кавър, разпяла се е както трябва, изненада ме. Все пак, предпочитам двете и от Криско , но в никакъв случай не е лоша песента - просто предпочитания. Изненада приятно този път. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента не е лоша, но текста на повечето места изобщо не се разбира и ми изглежда незапеваем. Клипа като за Мария е слаб. Да не говорим за тъмните кадри които са доста зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Богиня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Гласчето на Мара е ужасно. Песента - боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Най-сетне песен с различна музика ,това е супер,но текста е трагедия,както обичайно при Мария. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Летаргия, но в пъти по-добре от последните й опити. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Уникална ! Песен, клип... А Мара е чудо , зверски яка е . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Оригиналът е 6 - с този мощен глас, мн.power има. Версията на Мара не знам какво е, някакъв лигоч, с това гласче и този текст... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Посегна на Таня Савич и тази брутална песен, нейната версия е като демо, изобщо с този глас няма никакъв шанс да се доближи до кралицата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Оригиналът е 6 - с този мощен глас, мн.power има. Версията на Мара не знам какво е, някакъв лигоч, с това гласче и този текст... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Хич не изглежда добре във видеото... прилича на Цеца в сегашните й години, груба, нагримосана... Песента няма да я коментирам, толкова зле я е изпяла, че се е налагало да пипат гласа ѝ и да направят основната извивка в припева. Грубо, нескопосано, все едно е след кутия цигари и цяла вечер пиене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Луди ли сте. На Мара версията е доста по-добра. Особено в аранжимента е къде, къде. Ревете, че се правили на рапърки, ревете от Ганев, ревете от Пашев, преди ревахте от Оцко и еднообразието, сега посегнала на Таня Савич?? Омг . А сърбите последните години малко ли посягаха към нас? Не видях да се възмущавате за това.. Нали искахте разнообразие?!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Луди ли сте. На Мара версията е доста по-добра. Особено в аранжимента е къде, къде. Ревете, че се правили на рапърки, ревете от Ганев, ревете от Пашев, преди ревахте от Оцко и еднообразието, сега посегнала на Таня Савич?? Омг . А сърбите последните години малко ли посягаха към нас? Не видях да се възмущавате за това.. Нали искахте разнообразие?!! Ти па не си ли им свикнал тука да се възхваляват на травеститските бидони от сръбския край?! Са, че сръбката пее, пее. Пее, ама врещи та се къса, кой знае какво неземно чудо не е. Марчето е къде къде по-секси, и по-подходяща като за нашия пазар. Сравнението с Цеца е повече от дебилно. Марчето е такова сладко миньонче, и с този гласец е супер просто. Много ме кефи проекта. Единствено сръбския текст е по-добър от нашия, но като цяло и гърци, и сърби правят адски добри текстове - другото е боза. Дано стане хит, носи някаква такава ретро вълна от старата чалга, а и пеенето й е като онова старото, от епохата на златните й хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Луди ли сте. На Мара версията е доста по-добра. Особено в аранжимента е къде, къде. Ревете, че се правили на рапърки, ревете от Ганев, ревете от Пашев, преди ревахте от Оцко и еднообразието, сега посегнала на Таня Савич?? Омг . А сърбите последните години малко ли посягаха към нас? Не видях да се възмущавате за това.. Нали искахте разнообразие?!! Ако беше друга щях да се накефя, но Мария пипа неща, които не може да изпее и не се е получило. Както когато направи онази балада на Стан. Когато тръгваш да правиш кавър на хит няма как да няма сравнения и в случая Таня е голяма топка... И освен това текста, ами пуснете си превода на оригинала, на Мария е поредната лиготия. Колкото до сръбските травестити, ако нашите правеха такава чалга като тяхната, никой и нищо нямаше да може да бутне жанра. Таня от друга страна е една от най-красивите жени сред Балканските певици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Да Таня е много красива, спор няма. Дори бих казал, че е най-хубавата им певица там. Но чисто, кахо песен на Мария ми допада повече. Аранжимента е по-богат, а и си предпочитам българското. За текста - ок, но не мисля че на Мария е нещо кофти , така че аз я адмирирам. От Червения картон насам Мара предлага доста добри неща, като музика и като клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.