Guest Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Стая за илюзии 1. Като хартия са побелели ръцете, които ме предпазваха И страхувам се да не би всичко да се повтори, като преди И помня горещите, устни които ме нараниха И завинаги ме търсят в стаята на илюзии Пр. Ти грешиш дори когато се кълнеш затова тази нощ се обади, кажи къде си Покажи ми поне малко, че те е грижа за мен А там където душата може да се излекува, там няма никой на адреса. Ще си отиде и любовта, ако отново ми обърнеш гръб. 2. А в мислите ми бодеш като роза заради теб реагирам бурно. А мъката е засилена в гърдите ми Не ми достига въздух, бързо потъвам А тялото ми не усеща нищо, не, не, не Обичала съм и други, но това сега е измамно Сякаш златен часовник отброява времето и дори да ме стиснеш за ръка, вече е твърде късно. 3. Стоя на линия сама тежките ти нощи са били вече греховни, а мойте мечти са студени. Любовта окапа, като листа през есента. И тялото ми не усеща нищо, не, не, не Обичала съм и други, но това сега е измамно Сякаш златен часовник отброява времето и дори да ме стиснеш за ръка, вече е твърде късно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 На мен ми харесват и двата текста- и кавъра, и оригинала. Много е хубав и нашия текст, аз такива ги харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Стая за илюзии 1. Като хартия са побелели ръцете, които ме предпазваха И страхувам се да не би всичко да се повтори, като преди И помня горещите, устни които ме нараниха И завинаги ме търсят в стаята на илюзии Пр. Ти грешиш дори когато се кълнеш затова тази нощ се обади, кажи къде си Покажи ми поне малко, че те е грижа за мен А там където душата може да се излекува, там няма никой на адреса. Ще си отиде и любовта, ако отново ми обърнеш гръб. 2. А в мислите ми бодеш като роза заради теб реагирам бурно. А мъката е засилена в гърдите ми Не ми достига въздух, бързо потъвам А тялото ми не усеща нищо, не, не, не Обичала съм и други, но това сега е измамно Сякаш златен часовник отброява времето и дори да ме стиснеш за ръка, вече е твърде късно. 3. Стоя на линия сама тежките ти нощи са били вече греховни, а мойте мечти са студени. Любовта окапа, като листа през есента. И тялото ми не усеща нищо, не, не, не Обичала съм и други, но това сега е измамно Сякаш златен часовник отброява времето и дори да ме стиснеш за ръка, вече е твърде късно. Наистина уникален текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Квйе?? Мноо зле. Втори път това няма да се пусне. Единственото добро в проекта е момчето в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Луди ли сте. На Мара версията е доста по-добра. Особено в аранжимента е къде, къде. Ревете, че се правили на рапърки, ревете от Ганев, ревете от Пашев, преди ревахте от Оцко и еднообразието, сега посегнала на Таня Савич?? Омг . А сърбите последните години малко ли посягаха към нас? Не видях да се възмущавате за това.. Нали искахте разнообразие?!! На Мария и се получават кавърите от край време, а и изпяването и е в пъти по-добро от сръбското. Аранжимента и аз казах, че нашия е в пъти по-добър, сърбите са слаби в тая част, 90% от всичката им продукция звучи като някакво демо. На Марче и се получи и не може да се отрече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Марче разби с песен, клип и визия! Брутална! Нека продължава в този дух, с хубави фолк песни и пеене, стига е ръмжала в рап-чикиите на Дриско от които полза не извлича никаква, само дето му пълни гушата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мария в лицето е потрес, много погрозняла ми се вижда. Харесва ми музиката, но оригинала си е топ, предпочитам да слушам него. И все пак от много време това е най-поносимото нещо на Мария. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Изненадана съм приятно,браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 песента ми става все по любима с всяко слушане. кой да предложи , че марчелис ще предложи един от най добрите тракчета това лято Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 песента ми става все по любима с всяко слушане. кой да предложи , че марчелис ще предложи един от най добрите тракчета това лято И на мен ми е топ . Най-добрата песен за лятото до момента. Веднага след нея слагам на Ваня и на Кали песните, както и на Анелия и Крум. Другото ми писна след няколко слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Хубава е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.