Guest Kondomcho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Гласът му е спрял да трепери, като се видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Дай на Конди кокала, а на Кели две крила :girl_witch: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 С JB в ръка и потник на гърба ФОРОНА ще покоря, кеф ми е така! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Стига вече залезли преди почти две десетилетия стари чанти, да си припомним един хит на една все още актуална кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Петра не е стара чанта, на 55 е Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Петра не е стара чанта, на 55 е А не, въобще не е. Чакаме ли новия хит на Преси след по-малко от 48 часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 А не, въобще не е. Чакаме ли новия хит на Преси след по-малко от 48 часа? Толкова скоро ли? Инфо? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Толкова скоро ли? Инфо? Доколкото чух ще пуска песен на рождения си ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Доколкото чух ще пуска песен на рождения си ден. Дано не, искам да я забави. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Дано не, искам да я забави. Защо? Тя пусна песен Февруари, до кога да чака още? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Защо? Тя пусна песен Февруари, до кога да чака още? Због тебе веруйем излезе преди 2 месеца Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Због тебе веруйем излезе преди 2 месеца Какво е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Нали Хариета написа онзи ден, когато публикуваха топ 5 на Петя нещо от сорта: Да завършим тази седмица с Преслава, за да започнем новата отново с Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Нали Хариета написа онзи ден, когато публикуваха топ 5 на Петя нещо от сорта: Да завършим тази седмица с Преслава, за да започнем новата отново с Преслава. Не следя профила на тази противна персона. Може да е имал предвид рождения й ден. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Какво е това? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Това не го броя за песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Какво е това чудо, не "Амин", ами молитвата си казах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Какво е това чудо, не "Амин", ами молитвата си казах. Някаква умопомрачителна мека китка ли е? Като гледам обложката и ме е страх да си го пусна дори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 - Ии искам една песен отново от албума "Бродница" даа (::ох, как го простенва:: ) бъде поздрав за всички, всички мои фенове, които са тук тЪзи вечер..... Айдеее, заповядайте при мен на дансинга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Поздрави с тази любима моя песен. Тези песни никога няма да се върнат, но ние винаги ще се връщаме към тях. И един бонус : /Албанската версия/ Песента обаче е кавър от страна на албанците, автор си е Оцко в силния му период. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 - Ии искам една песен отново от албума "Бродница" даа (::ох, как го простенва:: ) бъде поздрав за всички, всички мои фенове, които са тук тЪзи вечер..... Айдеее, заповядайте при мен на дансинга Ст,ахотно изпъ.нение! Ме,сил че го споде.и! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Ст,ахотно изпъ.нение! Ме,сил че го споде.и! Човек, не ми казвай, че тази ти харесва. :1000 (29): Много проскубана селейнджърка е. Между другото към днешна дата е станала лояна леличка-адвокатка и наскоро беше замесена в някакво престъпление, даваха я по новините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Човек, не ми казвай, че тази ти харесва. :1000 (29): Много проскубана селейнджърка е. Между другото към днешна дата е станала лояна леличка-адвокатка и наскоро беше замесена в някакво престъпление, даваха я по новините. Отв,атите.на е! П,еди в,еме четохл че някога е има.а сканда.и със Сашка Васева Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 Представяте ли си Ивана неочаквано да изригне с мега хит като Шампанското или Кръчмата и изведнъж да се окаже звездата на турнето, както едно време? Амин! Дай Боже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 https://signal.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%...8-%D0%BD%D0%BE/ Ако направят чалга версия на Mi gna, считайте че хита на годината е при Андри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари