Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

gogo каза:
На концертите на Лили хората ходят от уважение, че на дори на тази възраст продължава да пее.

Но след концерта веднага се коментира, че нито има същия глас, нито същата енергия.

И кога беше последният концерт на Лила, на който си бил, та чак си чул коментари след него?

Защото аз бях на последния в НДК и жената срути залата!

Петя Колева кога?! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

gogo каза:
На концертите на Лили хората ходят от уважение, че дори на тази възраст продължава да пее.

Но след концерта веднага се коментира, че нито има същия глас, нито същата енергия.

А така, ето кой посещава концерти на тая скочубра! Наш Гого! :hahaha: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
Докато ги има такива като теб, мръсният парцал и долна плайбек :), ще бута всички талантливи и бачкащи хора! Ходете на жалките участия на тая мастия и я величайте още 100 години! :mf_surrender:

Злоба, завист и негодувание!

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
А така, ето кой посещава концерти на тая скочубра! Наш Гого! :hahaha: :3fdb8960598fa63e:
Тоя е виждал конецерт на Лили само по телевизията!

Откъде у такива като тоя пари за подобен скъп билет?!

И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши!

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:

И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши!

Прави 5 концерта на година и вади повече от 200-те участия на която и да е фолкпевица ...

Сподели в други сайтове

hohster каза:
Прави 5 концерта на година и вади повече от 200-те участия на която и да е фолкпевица ...
Да не говорим колко пари отнесе от партитата на лекарите на Александровска болница и банка Пиреос!

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:

Злобичката отвсякъде избива, а за коментара ти отностно материалното ми състояние, няма да коментирам. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:

Знам, че заслужава уважение, на мен просто ми е крайно неприятна персона като излъчване и изказ по интервюта. А и много ясно, че ще е вярна на публиката си, като няма на друг кой.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

gogo каза:
Злобичката отвсякъде избива, а за коментара ти отностно материалното ми състояние, няма да коментирам. :3fdb8960598fa63e:
Та не разбрахме кой беше последния концерт на Лилка, на който беше! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Знам, че заслужава уважение, на мен просто ми е крайно неприятна персона като излъчване и изказ по интервюта. А и много ясно, че е вярна на публиката си, като няма на друг кой.. :3fdb8960598fa63e:
Ами избрала е кариерата пред личния свят!

А и има хора, които не търпят дълго някого до себе си! Не бъди жлъчен към това, защото, представи си, се случи и на теб...

Аз много пъти съм си мислила какво ли ще е, ако остана сама на дърти години. С моя характер... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

hohster каза:

И като няма деца за какво са й тези пари? В гробищата ли ще ги носи?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Cally-Pressyfan' каза:
И като няма деца за какво са й тези пари? В гробищата ли ще ги носи?
Не беше ли ти този, който обясняваше, че се е надявал Преси да бъде Лили на фолка и да няма деца, а цял живот да драпа за награди и хитове? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
Не беше ли ти този, който обясняваше, че се е надявал Преси да бъде Лили на фолка и да няма деца, а цял живот да драпа за награди и хитове? :3fdb8960598fa63e:

Аз се нагаждам според моментната ситуация, драга! :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
Ами избрала е кариерата пред личния свят!

А и има хора, които не търпят дълго някого до себе си! Не бъди жлъчен към това, защото, представи си, се случи и на теб...

Аз много пъти съм си мислила какво ли ще е, ако остана сама на дърти години. С моя характер... :3fdb8960598fa63e:

И да се случи, се имам за по-готин от Лили като човек, просто ми е страшно противна - мисля, че затова и никой не се задържал при нея. Виждам, че я харесваш, аз не мога да я дишам, няма смисъл да я обсъждаме, защото и двамата ще сме подвластни на емоцията, която ни носи Лила.

Сподели в други сайтове

Cally-Pressyfan' каза:
Аз се нагаждам според моментната ситуация, драга! :Vishenka_05:
И това ли научи от Преси, или си го носеше у себе си, още преди да запееш "Лудата дойде", разчекнат на дивана у вас? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Тръгнали фенове на Галена да коментират Лили Иванова.. :1000 (29):

А! Ето още една скрита лимонка - фен на Лили. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
И да се случи, се имам за по-готин от Лили като човек, просто ми е страшно противна - мисля, че затова и никой не се задържал при нея. Виждам, че я харесваш, аз не мога да я дишам, няма смисъл да я обсъждаме, защото и двамата ще сме подвластни на емоцията, която ни носи Лила.
Ами така е, но жената все пак е постигнала доста повече от всяка средно статистическа домакиня с две деца и мъж пред телевизора!

Сподели в други сайтове

Не е за вярване, че дори и на величието на Лили се посяга, за да се оправдае плейбека на Преслава. Все едно само тя от чалгарите има между 100 и 200 участия годишно. Но въпреки това много от колежките й си пеят на живо в по-голямата част от програмата.

Плюс това въпроса съвсем не е само до плейбека, а и до отношението на въпросната изпълнителка към участията й. Тя от години се наслаждава на инерцията, която има от силните години, и не си дава никакъв зор за нищо. Затова просто излиза на сцената и започва с едни и същи движения и физиономии, а на моменти дори не се преструва, че пее, а направо си говори с този-онзи я по сепарета, я директно на самата сцена... Ако сравниш плейбек звезда като нея с друг изпълнител като Галин, който също се изявява доста на плейбек, разликата е огромна.

И все пак има и още по-кофти участия, признавам- Емануела.

Янева, ако говориш за концерта на Лили в НДК от края на миналата година- наслаждавали сме се на едно и също прекрасно събитие! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...