plambata Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Днес новата на Емилия Точно заради такива песни - близки до хората, емоционални, разплакващи, изпълнени толкова брутално и разтърсващо, хората заобичаха фолка. И заради липсата им го заклеймиха. Жалко, че този шедьовър се появява по такъв ужасен повод. Мисля си, че самата Емилия ще преосмисли творчеството си занапред след случилото й се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Нещо се случва с тарикатите, които ползват you tube така, както сайт на Пайнер - представят мечтата за реалност. Очевидно е, че американците не ядат доматите с колците и рано или късно ще опраскат балканските дупета, които се правят на големи тарикатлета. Този проблем не е от вчера и днес. Не виждаш ли, че Мелето спря да прави статистики, да цитира трафици и да опитва да размишлява над цифри в тубата? От миналата година им свиха сърмите и сега дори с това не могат да се похвалят. Не, че не се очакваше, но се забавиха доста във времето цензорите, а в Димитровград останаха с впечатление, че няма да ги застигне контрола. Глупости. Въобще не съм спрял. :1000 (29): Тото накрая видя №1 по гледания, след като всички актуални песни паднаха с по 300 хилки. Общите гледания за БГ паднаха с 5 милиона (33 млн) за седмица. Което не е кой знае колко голям спад, като се има предвид, че преди 5 седмици паднаха до 29 млн. Юни месец - изпълнители: №1 - Криско, 8,1 млн гледания Топ 5 - 3 поп изпълнители, 2 фолк Топ 10 - 6 поп, 4 фолк Топ20 - 11 поп, 9 фолк Топ 40 - 18 поп, 22 фолк Юни месец - песни: 160,2 млн гледания за месеца 1,3 млн лайка 124К dislikes Топ 5 - 4 поп, 1 фолк №1 - Фотошоп, Тита, 5,9 млн. Топ 10 - 6 поп песни, 4 фолк Топ 20 - 10 поп песни, 10 фолк Топ 40 - 19 поп песни, 21 фолк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Някой ме пита в темата за песента на Емилия "Кой пък ще хейти тази песен". Ето извадка от коментари под новината за песента в БЛИЦ, които са събрали и доста лайкове. Съвсем нецензурните ги спестявам: "Тая фолкаджийска ветеранка се уби от ПР покрай смъртта на момчето, на което не се явява никаква. Доста преигра с позьорството. Едва ли визията на страдалка и мъртвешки вид ще заблудят публиката, от факта, че иска да се докара на тъпкача. Все пак не е лесно да се добереш до осигурителна доживотна полица и да ''ритнеш менчето" "Стига новини за тая смукачка на резани палки. Кво толкова го жали тоя дрисльо ? Освен да го е оправила и него като баща му ?" "Ако децата на всичките мъже, с които се е е...ала ги счита за доведени дета, тя щеше да получи приз от Гинес за най-многодетна майка." Чакайте нашата татковина да се оправи после. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Някой ме пита в темата за песента на Емилия "Кой пък ще хейти тази песен". Ето извадка от коментари под новината за песента в БЛИЦ, които са събрали и доста лайкове. Съвсем нецензурните ги спестявам: "Тая фолкаджийска ветеранка се уби от ПР покрай смъртта на момчето, на което не се явява никаква. Доста преигра с позьорството. Едва ли визията на страдалка и мъртвешки вид ще заблудят публиката, от факта, че иска да се докара на тъпкача. Все пак не е лесно да се добереш до осигурителна доживотна полица и да ''ритнеш менчето" "Стига новини за тая смукачка на резани палки. Кво толкова го жали тоя дрисльо ? Освен да го е оправила и него като баща му ?" "Ако децата на всичките мъже, с които се е е...ала ги счита за доведени дета, тя щеше да получи приз от Гинес за най-многодетна майка." Чакайте нашата татковина да се оправи после. В подобен сайт какви коментари очакваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 В подобен сайт какви коментари очакваш? Няма значение какъв е сайтът. Тези коментари се пишат от българи. Пламе сме и такова ще си останем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Няма значение какъв е сайтът. Тези коментари се пишат от българи. Пламе сме и такова ще си останем. Специално в Блиц и другите подобни клюкарски сайтове съм чел единствено злобни и груби коментари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Пълни изроди само могат да пишат такива коментари... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Как може такива коментари за такава силна балада. Браво на Емилия изпяването е много хубаво , мисля че тази песен ще остане във времето. Нека момчето да почива в мир! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Някой ме пита в темата за песента на Емилия "Кой пък ще хейти тази песен". Ето извадка от коментари под новината за песента в БЛИЦ, които са събрали и доста лайкове. Съвсем нецензурните ги спестявам: "Тая фолкаджийска ветеранка се уби от ПР покрай смъртта на момчето, на което не се явява никаква. Доста преигра с позьорството. Едва ли визията на страдалка и мъртвешки вид ще заблудят публиката, от факта, че иска да се докара на тъпкача. Все пак не е лесно да се добереш до осигурителна доживотна полица и да ''ритнеш менчето" "Стига новини за тая смукачка на резани палки. Кво толкова го жали тоя дрисльо ? Освен да го е оправила и него като баща му ?" "Ако децата на всичките мъже, с които се е е...ала ги счита за доведени дета, тя щеше да получи приз от Гинес за най-многодетна майка." Чакайте нашата татковина да се оправи после. Бахти гнусните простаци. Особено последните два коментара. Но.. нали се сещаш, че и за тях ще дойде ден, в който ще се открият в песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 По тези сайтове, ако ще за олимпийски медал да се напише, че е спечелен от бълагрин, изродите пак ще напишат такива гадории. Не е такова мнението масово, тези места са сварталища на комплексирани души. Просто един нормален човек няма да седне да драска мнения в клюкарси сайт, където самата новина е написана в стила на коментиращите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Емилия окраде сръбска певица! Успокоява гузната си съвест, заигравайки се с името на Бог Емилия нагло окраде сръбската победителка в Евровизия Мария Шерифович, това пише в писмото си читател на HotArena. Той твърди, че Емилия се заиграва с името ба Бог, като по този начин иска да успокои гузната си съвест след смъртта на доведения си син – Феди Башур. „Емилия никъде не споменава, че е откраднала парчето на Мария Шерифович „Сама и нервна“ записано през 2015година. Използвала е музиката, като е сменила само текста в своето парче „Завинаги“. Целта на изстрадалата певица е да предизвика съжаление сред феновете си, като реши да направи кавър на известната сръбска песен. Голямо недоумение сред феновете буди заигравката на Емилия с Господ. „Само Бог знае кога и защо. Бог е съдник. Бог е смирение. Бог е любов“, реди певицата. Вероятно така цели да успокои съвестта си след трагедията със загиналия при катастрофа син на приятеля си –Жорж Башур, за което тя има огромна вина. Първото представяне на песента ще бъде в клуб в Бургас“, твърди нашият читател“. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Емилия, ако има съвест няма да си помисли да се развява по телевизии и разни музикални програми. Това момче си има майка, която да го жали. Емилия е любовница. За толкова години много умело си изигра ролята на сериозна жена . Вече няма кой да й повярва. Ако изобщо иска да си признае, че ако не е била тя да иска да се показва пред гълъбовските роднини с богатия мъж и до сега момчето щеше да е живо. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ То има заиграване, показности, но всяко нещо си има Граница. Тази ОТВРАТ всичко което Певачката Емилия поднесе и изигра-Няма по света. Тя между другото се взе и за световна музикална звезда от ранга на Мадона,Риана- в мъката си по непознатият й доведен син- даже СЛЕЗЕ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ОТ СЦЕНАТА. Ай каква скръб от нейна страна- а всъщност тя нямаше ли деца, малко многооооо ги забрави от СЪКРУШИТЕЛНАТА СИ МЪКА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Защо влизате в тези сайтове? Това им е целта, те се издържат с точно такива "скандални новини". Аз се съмнявам дори в коментарите под статията, може да са писани от авторите пак с цел да предизвикат повече интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Емилия окраде сръбска певица! Успокоява гузната си съвест, заигравайки се с името на Бог Емилия нагло окраде сръбската победителка в Евровизия Мария Шерифович, това пише в писмото си читател на HotArena. Той твърди, че Емилия се заиграва с името ба Бог, като по този начин иска да успокои гузната си съвест след смъртта на доведения си син – Феди Башур. „Емилия никъде не споменава, че е откраднала парчето на Мария Шерифович „Сама и нервна“ записано през 2015година. Използвала е музиката, като е сменила само текста в своето парче „Завинаги“. Целта на изстрадалата певица е да предизвика съжаление сред феновете си, като реши да направи кавър на известната сръбска песен. Голямо недоумение сред феновете буди заигравката на Емилия с Господ. „Само Бог знае кога и защо. Бог е съдник. Бог е смирение. Бог е любов“, реди певицата. Вероятно така цели да успокои съвестта си след трагедията със загиналия при катастрофа син на приятеля си –Жорж Башур, за което тя има огромна вина. Първото представяне на песента ще бъде в клуб в Бургас“, твърди нашият читател“. Ама тоя сайт винаги си пишат такива неща.... Нали трябва и те от нещо да се хранят хората. В случая с измислици, жълтинки, клюки...... Това пък за вината вече беше много подло, но няма смисъл да го коментираме, тъй като е ясна целта на сайта. И да си платиш правата за дадена песен, освен, че пише и музиката на кого е под видеото, не я прави кражба. Даже ми харесва много повече от оригинала, но нека си говорят. Единственото, което постигат е по-голям интерес към цялостния проект на Емилия! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Те тия и покрай катастрофата с Дивна написаха отвратителна неща, преди години си правиха яко материал от случая с Максим Стависки, даже с години имаха какво да ядат покрай зверския скандал. Сега и от това ще живеят месеци наред. Имате предвид, че повечето коментари са писани от авторите им - преди да влезете в новина, има една бройка коментари, която се показва, и колкото са повече, толкова повече (принципа на Мечо Пух) хора биха влезли да прочетат какво са коментирали "хората". Тия гнусни работи се пишат от авторите им там, това няколко PR-а, които се занимават с платени статии. Минчев, Георги Гюзелов и още няколко педала се занимават предимно с такава гнус (знам за тия двамата, иначе са повече). Няма смисъл да споменавам колко е грозно, жалко, отвратително, пошло и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Няма значение какъв е сайтът. Тези коментари се пишат от българи. Пламе сме и такова ще си останем. Ако ти се идентифицираш с подобни анонимни идиоти и асоциираш цялата ни държава с такива, то това е твой проблем. Нито аз, нито никой от моя кръг не би писал подобни глупости, така че е нелепо да съдиш за "бъдещето на нацията" по нечия простотия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Ако ти се идентифицираш с подобни анонимни идиоти и асоциираш цялата ни държава с такива, то това е твой проблем. Нито аз, нито никой от моя кръг не би писал подобни глупости, така че е нелепо да съдиш за "бъдещето на нацията" по нечия простотия. В интерес на истината, нито аз, нито някои около мен е такъв, но това не означава, че мнозинството от хората наистина са точно тези "анонимни идиоти". Тук също не липсват такива... И да, за огромно съжаление, те са част от нацията. Още по-лошото е, че именно те са тези с претенциите и самочувствието да са нещо повече от другите. Просто не им достига акъл да осъзнаят какво дъно са! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Ще цитирам себе си отново: Те тия и покрай катастрофата с Дивна написаха отвратителна неща, преди години си правиха яко материал от случая с Максим Стависки, даже с години имаха какво да ядат покрай зверския скандал. Сега и от това ще живеят месеци наред. Имате предвид, че повечето коментари са писани от авторите им - преди да влезете в новина, има една бройка коментари, която се показва, и колкото са повече, толкова повече (принципа на Мечо Пух) хора биха влезли да прочетат какво са коментирали "хората". Тия гнусни работи се пишат от авторите им там, това няколко PR-а, които се занимават с платени статии. Минчев, Георги Гюзелов и още няколко педала се занимават предимно с такава гнус (знам за тия двамата, иначе са повече). Няма смисъл да споменавам колко е грозно, жалко, отвратително, пошло и т.н. Не правете асоциации със народа, не сме чак такива изроди. Вярно има такива, по-голямата част заработват като псевдо-PR-и (драскачи), но това не е извадка за цялото ни общество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Бахти гнусния пошъл боклук е това Яница. Хит да не види това дъно Яница. Ето заради такива модели в попфолка жанра ще е на дъното . Има ли нещо което да не би възпяла само и само да нацели хит мръсната миризливка. Има ли поза в която да не се разкикерчи само и само да се направи на интересна... просто милата се е хванала като удавник за сламка за този модел текстове и клипове ама така и не разбра че преси 5 години ставаше ама сега е смешна. АКо я видя по улиците я почвам с храчки. Как пък едно хубаво нещо не направи за 15 години мъки. Все най гнусното и пошлото. Отвратен съм. Буквално се насра след хубавата песен на Емилия. Мастия недоебана. Нямам търпение до 2-3 год да се откаже гада му с гад Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Ако ти се идентифицираш с подобни анонимни идиоти и асоциираш цялата ни държава с такива, то това е твой проблем. Нито аз, нито никой от моя кръг не би писал подобни глупости, така че е нелепо да съдиш за "бъдещето на нацията" по нечия простотия.и все пак боровинке, живеят сред нас. И може да не са цялата държава, но много озлобена паплач има в бг... Та те миналото лято се гавриха че Лили Иванова е умряла та фолка ли ще пожалят. Все си мислех че тук сме събрани най големите изроди и хейтъри, но забравих че много хора взимат пари за да го правят. Как спят нощем.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Селските пръчки тук доведи ги – аз ще им плащам с твойте пари! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Ако можеше с 30 би избягал от потъващия кораб. Фолка вече издиша осезателно на бързи обороти. Или копират бг попа или пеят старата песен от преди 5 години. Виж го унуй Яница колко е долно и пошло. Кой иска такива колеги... Да бяга Галин докато може. Има спасение за него Хахаха, напълно е така. Всички чалгари се чудят на къде да поемат, особено Галена и Галин. Андреа отново е 100 крачки преди всички и е усетила на къде духа вятъра преди 3 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Селските пръчки тук доведи ги – аз ще им плащам с твойте пари! Как може интелигентни иначе деца да го слушате и одобрявате. Осъзнавате ли се че това девойче води чалгата към дъното. Заради Яница ще съм поредния минал на другия жанр. И без това от 4 години съм на кантар между двата... Бахти гнусотията лъха от нея. Чак ми се повръща като чуя Оцко от 2013. Просто двете с Тоя да се хванат и да се убиват една друга докато не спрат да мърдат. Нивото им е едно, модела който гонят е един и същ. Само че Янето е излапала много повече пишки от Тотето.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Яница има и много яки попадения, какво й наскачахте, големи хитове направи.В другия жанр трите цицорести гъзли да не би да са по-малко вулгарни и разкрачени, хайде стига двоен стандарт... "Изкушение" беше брутален проект, в духа на старата чалга и с много готин клип, първите песни от новия й етап предизвикаха фурор. Новата още не съм я слушал, но просто играе ролята на готината обикновено, не е вулгарна в текстовете си толкова, колкото я изкарвате. Но просто никак не вървеше да се пусне ден след Емилия, контрастът е огромен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Как може интелигентни иначе деца да го слушате и одобрявате. Осъзнавате ли се че това девойче води чалгата към дъното. Заради Яница ще съм поредния минал на другия жанр. И без това от 4 години съм на кантар между двата... Бахти гнусотията лъха от нея. Чак ми се повръща като чуя Оцко от 2013. Просто двете с Тоя да се хванат и да се убиват една друга докато не спрат да мърдат. Нивото им е едно, модела който гонят е един и същ. Само че Янето е излапала много повече пишки от Тотето.. Ами аз не знам кое толкова гнусно и пошло виждаш в проекта, че го сравняваш с дъното. Много по-гнусни проекти сме чували в последно време - друг е въпроса, че ти самия не симпатизираш на Яница, което е разбираемо. Теди Александрова в последната си песен пее за дрога, Гери-Никол също. Това е много по-голямо дъно от ''селски пръчки'' и т.н. Клипа наистина е курвенски, но винаги в чалгата е имало такива. Яница през последните години определено не предлага само подобни проекти. ''Изкушение'', ''Двойно влюбен'', ''В пет ми звънни'', ''Няма да ме купиш'' и дори ''Фуклата'' са типични чалга песни и чалга клипове. От чалгата много хора се отказаха - не бих се изненадал и ти да се откажеш, но чак Яница да е причината. Лично за мен т'ва е на по-високо ниво отколкото проекта на Ашли който имаше твърде много позитивни коментари. А за музиката - типична Оцкова. Няма как да не те върне в силните му години. На мен пък ми омръзнаха проектите на Ганев които станаха доста еднакви. А другия жанр не е като да няма тотални ужаси - просто сега т'ва е модерно, но има мнооого по-вулгарни проекти от тези на Яница, но проект като ''Завинаги'' нямат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари