alisali1234 Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 На Яница песента и е записана в деня, в който е записан и дуета с Кристиана, а това е зимата. Клипа също е сниман преди трагедията. Сякаш от вчера за днес се прави песен и клип (макар и да има вид на такава), какво е виновна? Иначе не беше лошо да оставят една седмица без премиери, особено на клипове с разврат, но уви - бизнеса си върви, ако ще и хора да мрат. В буквалния смисъл. Но Яница няма вина. Има си програмни директори в тая телевизия, има си Хариета, когато и я пуснат - тогава. Тя като е готова режисьора подава клипа към телевизията без плочки и надписи, те се правят в телевизията и кога ще ги пуснат, си знаят те. Има умишлено бавени, има и такива изцепки. То обикновено винаги на трагедии или на национални празници (3-ти март, 24 май...) се пускат развратни клипове, даже бях сигурен, че пак така ще стане. Акъла им наистина не стига в тая ТВ. То това е и причината (недостига на акъл, не разврата, макар, че и той е част от картинката) да падат все по-ниско и попа да ги мачкат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Само ще попитам какво по-точно значи "убица"? означава, че клавиша о е близо до клавиша у Другото в поста разбра ли го или слушането на Яничка ти пречи да го асимилираш? Стига с това кога е пуснала клипа. Боклук ли е проекта - боклук е. Ако ще и на рожденния си ден да го включи... Все ще ги съжаляваме...Време беше да си получат заслужено утайките на жанра... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 1 млн. за Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 1 млн. за Галин Галин си задържа гледанията. Да видим как ще продължи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Попаджиите да треперят ! ОЦКО отново започнал да работи с ПАЙНЕР ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Попаджиите да треперят ! ОЦКО отново започнал да работи с ПАЙНЕР ! Попаджиите да треперят от Соня Немска, Татяна, Яница и Юнона... Ако чалгата иска да оцелее, в момента варианта е да си купуват балкански песни и да правят кавъри. Всичко друго е неслушаемо и до болка познато и банално. Като нямаме автори, поне да ползваме чужди услуги... Едно време именно така фолка отбелязваше най големите си прогреси. До 2013 се хвалеха от кой чужв автор са подготвили парчета, а сега ги мързи да гледат мръсните кокошки... НА готово искат хитове - ама няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Оцко е изпята песен вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Последната песен която върви много добре от поп, фолк и рап е на Тото. При всички други се забелязва спад в интереса и гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Защото и в двата жанра всичко е пято, ползват същата формула от предни години и това лято няма нищо интересно, вече сме го слушали. Има някои опити, но не стигат. Така си изхабяват и образите много бързо, прекалено са активни и в социалните мрежи силните на деня, буквално заливат със снимки и информация и в един момент чак дразнят. Но в световен мащаб не е по-различно, повечето искат да си повторят хитовете с над милиард гледания с парчета, правени по образец на съответния хит. Когато изляза и съм настроен за парти няма проблем и си купонясвам и на тях, но идеята е, че не си ги пускам вкъщи, което смятам е така с доста хора. Интернет много им даде, но им отне също така, никога не съм виждал образи, които толкова лесно да омръзват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Последната песен която върви много добре от поп, фолк и рап е на Тото. При всички други се забелязва спад в интереса и гледанията. Това е голям хит, прогнозирам, че ще е единственият с повече от 2-3 месеца живот (да не се разбира като вечен хит ). При Криско и Слави е нормално да има спад след огромния интерес, но те са с другия хит. Тита затваря тройката и това е. Това са песните, които звучат по 2-3 пъти на вечер, независимо в какво заведение си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Попаджиите да треперят от Соня Немска, Татяна, Яница и Юнона... Ако чалгата иска да оцелее, в момента варианта е да си купуват балкански песни и да правят кавъри. Всичко друго е неслушаемо и до болка познато и банално. Като нямаме автори, поне да ползваме чужди услуги... Едно време именно така фолка отбелязваше най големите си прогреси. До 2013 се хвалеха от кой чужв автор са подготвили парчета, а сега ги мързи да гледат мръсните кокошки... НА готово искат хитове - ама няма. Хората вече не гледат с добро око на кавърите. Интернет е всеобхватен и хората слушат балканско. Изключително достъпно е и оригиналите са популярни много преди някой да ги кавърдиса. Мара колко кавъра направи в последните години? Хит така и не видя. Истината е, че има трябват нови композитори и да експериментират с бийтовете. Иначе, Оцко е тотално безинтересен. 1 на 50 песни му става средно популярна. Тая година и за един негов хит не се сещам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Това е голям хит, прогнозирам, че ще е единственият с повече от 2-3 месеца живот (да не се разбира като вечен хит ). При Криско и Слави е нормално да има спад след огромния интерес, но те са с другия хит. Тита затваря тройката и това е. Това са песните, които звучат по 2-3 пъти на вечер, независимо в какво заведение си. Че е хит е факт, ама и на мен ми е любима, много зарибява. В Брадъра не харесвах особено Тото, но вече съм му фенка, с тази песен ме спечели. Слави и Криско не ги спометах, защото тя излезе доста по-рано. На Тита е по-слаба от предишната. Не харесвам Гери - Никол, но пък песента ми допадна. Харесва ли ти на Галин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Че е хит е факт, ама и на мен ми е любима, много зарибява. В Брадъра не харесвах особено Тото, но вече съм му фенка, с тази песен ме спечели. Слави и Криско не ги спометах, защото тя излезе доста по-рано. На Тита е по-слаба от предишната. Не харесвам Гери - Никол, но пък песента ми допадна. Харесва ли ти на Галин? Тази песен я е правил по повод това че е изневерил на дългогодищната си приятелка и с която вече не са заедно. Фенка ли си му, все още? Тия турци какви яки песни правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Тази песен я е правил по повод това че е изневерил на дългогодищната си приятелка и с която вече не са заедно. Фенка ли си му, все още? Знам, гледах го в предаването когато разказа. Фенка съм му, личния му живот си е негов, аз просто се кефя на песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Оф, нещо не разбирам хейта по ИМПЕРАТРИЦАТА. Или е нацелила хитя, та всички яко пак са се насъскали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Оф, нещо не разбирам хейта по ИМПЕРАТРИЦАТА. Или е нацелила хитя, та всички яко пак са се насъскали? Така е, Яница нацели хитя, а Емилия изкара пълен боклук и е гадна манипулаторка да се опитва да изкара дивиденти от мъка, която дори не е нейна лична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Срещал ли си мъжа и жената със синджира, дето я води като кученце. Сега ги дават по Нова. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Харесва ли ти на Галин? Да, даже много. Тази песен я е правил по повод това че е изневерил на дългогодищната си приятелка и с която вече не са заедно. Фенка ли си му, все още? Още са заедно (по-скоро пак), в нито един момент в интервюто не каза, че са разделени. Не каза и че са заедно де, но така ще е по-драматично за песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Така е, Яница нацели хитя, а Емилия изкара пълен боклук и е гадна манипулаторка да се опитва да изкара дивиденти от мъка, която дори не е нейна лична. Песента на Яница не ми допада, а защо песента на Емилия - всмисъл реализирането и точно в момента, песента иначе мож да си е много добра сама по себе си - го обяснявам в съответната тема и не намирам смисъл да се повтарям. Мисълта ми за актуашния хейт по Яница е защо? Песента и не е нещо ново или различно от редовната и продукция, или изобщо за жанра като цяло? Не е взела няква нова посока , не е някво дъно и дори не блудства с осветително тяло в клипа, за да бъде заклеймявана като изкопала ново дъно едва ли не. Ся, хубуу, изтеглила късата клечка да и пуснат песента след тая на Емилия, еми тия неща едва ли ги решава тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Срещал ли си мъжа и жената със синджира, дето я води като кученце. Сега ги дават по Нова. :1000 (29): Не съм. Срещал съм Преслава - много е яка наживо. Способна е да те накара да забравиш за ехидните й интриги и да искаш да я целуваш нежно по вратлето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Песента на Яница не ми допада, а защо песента на Емилия - всмисъл реализирането и точно в момента, песента иначе мож да си е много добра сама по себе си - го обяснявам в съответната тема и не намирам смисъл да се повтарям. Мисълта ми за актуашния хейт по Яница е защо? Песента и не е нещо ново или различно от редовната и продукция, или изобщо за жанра като цяло? Не е взела няква нова посока , не е някво дъно и дори не блудства с осветително тяло в клипа, за да бъде заклеймявана като изкопала ново дъно едва ли не. Ся, хубуу, изтеглила късата клечка да и пуснат песента след тая на Емилия, еми тия неща едва ли ги решава тя. За мен Яница винаги е била безлична отрепка. Знам, че ти си я харесваш. Просто вчера пусна една от най-злетаческите песни в цялата си кариера с отдавна пята тематика, с тъпа музика и така се случи, че със Слави ни кипна и изригнахме срещу нея. Писна ни от такива тъпачки да копаят дъното на попфолка, точно заради такива вече хората не слушат чалга. Чете ли коментарите в youtube? Съсипват я. Ненапразно според мен. Гледанията също слабо - уж вече е име с фен база, а май не знам дали направи и 150К за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не съм. Срещал съм Преслава - много е яка наживо. Способна е да те накара да забравиш за ехидните й интриги и да искаш да я целуваш нежно по вратлето. Защо не я целуна тогава? :1000 (29): Сладка е, но Галена е по - яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Оф, нещо не разбирам хейта по ИМПЕРАТРИЦАТА. Или е нацелила хитя, та всички яко пак са се насъскали? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 За мен Яница винаги е била безлична отрепка. Знам, че ти си я харесваш. Просто вчера пусна една от най-злетаческите песни в цялата си кариера с отдавна пята тематика, с тъпа музика и така се случи, че със Слави ни кипна и изригнахме срещу нея. Писна ни от такива тъпачки да копаят дъното на попфолка, точно заради такива вече хората не слушат чалга. Чете ли коментарите в youtube? Съсипват я. Ненапразно според мен. Гледанията също слабо - уж вече е име с фен база, а май не знам дали направи и 150К за 24 часа. Ма и вие нямате угодия - предната и песен си беше къде къде направо смислена (особено сравнена с тая), тая била ззлетаческа? Че е отрепка, отрепка си е. А гледанията на всички май са зле, или са бърникали пак алгоритъма, или просто вече е свършила промоцията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Ма и вие нямате угодия - предната и песен си беше къде къде направо смислена (особено сравнена с тая), тая била ззлетаческа? Че е отрепка, отрепка си е. А гледанията на всички май са зле, или са бърникали пак алгоритъма, или просто вече е свършила промоцията. Честно казано "Като ти затворят кръчмите" според мен беше много по-добра от това нещо от снощи. И пак не стана кой знае къв хит. Филмът "Яница" е към своя край, време е да се преориентираш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари