Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

plambata каза:
Галена е правила скъпи клипове и без наличието на Пеевски. Малко се преекспонират нещата. За мен винаги по-важни са били песните, не толкова клиповете, но е факт, че с подобни мащабни проекти нивото на чалгата се вдига. Шоубизнесът днес се прави с пари, с много пари. Както и спортът и всичко останало в подобни сфери. Винаги ме е дразнил тоя факт, но това е положението.

На Галя откъде са финансите за клиповете, и към чия хранилка е, е хубава и интересна тема, ама не нищим нея в момента.

А тоя клип конкретно, е финансиран от Цура, а там е ясно откъде са парите. Тя специално пари от пеене не изкарва, така че няма оправдание.

Колкото до шоубизнеса, че се прави с пари, е пределно ясно, но в общия случай парите си идват от самия процес, нали. Или от обявени спонсори. Това тукашното е пародия и желание на мутреси като Пеефска да се правят на интересни. И докато ги оправдавате и им търсите извинения, ще си останем с настоящата пародия на (шоу)бизнес.

Сподели в други сайтове

:roll1:

Много ще се изкефя Преса да пусне клип за 50 стотинки и да събере повече гледания от това чудо, по което са пръснати милиони ... (смешно е, защото не е невъзможно) :roll1: Тъкмо ще си пусна "Като за финал" - епичен пример в това отношение, в близките месеци Галош ни заля с 10 скъпи клипа, а П. не пусна нищо до края на годината и въпреки това стана Певица на 2011 :hahaha:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
но обичайните заподозрени тук няма как да го знаят, защото не мърдат от компютрите си и не са виждали хора и клуб от години! :3fdb8960598fa63e: [/b]

Толкова да ти липсва собствен почерк на писане, че изглежда сякаш се опитваш да пишеш като Слави Минчев. Затвърждаваш съмнението ми, че прекалено много ме четеш. Дори предполагам, че лъжеш и всъщност отдавна не си помирисвала дискотека, защото и там не ти излиза късмета да забършеш някой мазен и дебел Стораро. Не ти е лесно :confused:

image.png

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
Боли ги и още как. Това е най-непоносимата болка в кариерите им. Да ги удари в земята след 20-та година от кариерите им баш "некадърницата", която ходи все гола. Да има същата заетост колкото двете взети заедно, че и отгоре. Да е №5 по участия в бранша в момента "певицата със съмнителни гласови данни" (по скалата на Маргарита Лозанова), а е в горният диапазон (5000-6000 хонорар). Да работи само за себе си "перхидролката", а те на договор с величеството от Димитровград. Няма такова унижение след 20 години мерене на его като този резултат. И за капак, протежето на Кама да им търси участия и на двете, че даже да успява, а Пайнер, в който се кълняха и двете да не ги брои за живи. По-голямо пропадане от това здраве му кажи...

Кое е протежето на Кама, което им намира участия? Като гледам Ивана не се е засилила с обявени такива, няма и такъв мерак...

Сподели в други сайтове

Ybiec na Lubov каза:
Кое е протежето на Кама, което им намира участия? Като гледам Ивана не се е засилила с обявени такива, няма и такъв мерак...

Тя и да има, никой не я ще. Това е е от 10 години насам.. не от вчера

Сподели в други сайтове

Сашо каза:
Тя и да има, никой не я ще. Това е е от 10 години насам.. не от вчера

:roll1:

Лелча да се взима в ръце и да пуска нова песен, че изпуска и последния влак. След няколко месеца чука 50-така.

Сподели в други сайтове

Slavi каза:
Толкова да ти липсва собствен почерк на писане, че изглежда сякаш се опитваш да пишеш като Слави Минчев. Затвърждаваш съмнението ми, че прекалено много ме четеш. Дори предполагам, че лъжеш и всъщност отдавна не си помирисвала дискотека, защото и там не ти излиза късмета да забършеш някой мазен и дебел Стораро. Не ти е лесно :confused:
Слави Мунчев повече ти подхожда - Мунчото на форума! :3fdb8960598fa63e:

Нали беше безразличен към мен, какво се ме зацитирал? Няма ли да вечеряш пак сам пред компютъра, та да трябва да опитвам да ме забележиш след като извършиш тази тъжна и самотна дейност? :Vishenka_05:

И не само изглежда - аз всячески се опитвам да пиша като вас, уважаеми - Вие сте един жив класик на новото време, със самобитен и колоритен "почерк на писане"... :whistling: Даже се чудя дали да не си помечтая на глас как бих те разменила с Румяна едно време...

Да оставим сега сметта настрана, дуетът на Галя и Цвета е най-зарибяващата лятна песен този сезон!

Сподели в други сайтове

pacho каза:
5 пъти я слушах, нищо не ме зариби.

Тук са прави, че ако Преслава пусне сега нещо ще ги изяде с парцалите.

Козовете ще да са в Александрова и Анелия, но нищо чудно и те да се издънят, предвид високите очаквания. Ще си слушаме Татяна и туй то.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Mr. Greshen каза:
Анелия кога ще пуска Просяци?

Може би чака цялата паплач да си изцвъка проектите, за да си играе картите така, както само тя го може 😂

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Аз не мога да хвана вече проектите на Анелия ... същата работа като Емануела, ужас! :mf_surrender: Уж за момента са хитове, но след половин година всичко ти се слива в главата и ти звучи еднакво и ги объркваш.

За последните 2 години (2016-2018), според Уикипедия, Анелия е пуснала 14 видеоклипа!!! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Cally-Pressyfan' каза:
Аз не мога да хвана вече проектите на Анелия ... същата работа като Емануела, ужас! :mf_surrender: Уж за момента са хитове, но след половин година всичко ти се слива в главата и ти звучи еднакво и ги объркваш.

За последните 2 години (2016-2018), според Уикипедия, Анелия е пуснала 14 видеоклипа!!! :mf_surrender:

Истинска Кралица! :Vishenka_05:

Why they say the sky is the limit?

When I've seen the footprints on the moon.

And I know the sky might be HIGH...

But baby it ain't really that high.

Let's reach for the stars...

Сподели в други сайтове

Cally-Pressyfan' каза:

Кое не можеш да й различиш на Анелия? За това време има два много големи хита с по над 20 млн., които звучат различно и редица други средни хитове - не е от певиците, на които песните им звучат еднакво. Най-големият пайнерски хит тази година пак е нейн, че май и вторият най-голям пак ще е при нея, ако Бръм мине "По такива си падам".

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Кое не можеш да й различиш на Анелия? За това време има два много големи хита с по над 20 млн., които звучат различно и редица други средни хитове - не е от певиците, на които песните им звучат еднакво. Най-големият пайнерски хит тази година пак е нейн, че май и вторият най-голям пак ще е при нея, ако Бръм мине "По такива си падам".

От всички 14 клипа, на прима виста се сещам само за "Гот ми е", "Дай ми още" и "Зоопарк" и тая новата с Джулия .. за другите трябва да помисля доста.

Сподели в други сайтове

Cally-Pressyfan' каза:
От всички 14 клипа, на прима виста се сещам само за "Гот ми е", "Дай ми още" и "Зоопарк" и тая новата с Джулия .. за другите трябва да помисля доста.

Язък, че се водиш за върл привърженик и анализатор на жарна.

От воле: Моят мъж, С тебе ми е най, Кажи ми, Мило мое (тая със слайдшоу-то)

Това са хитовете. Другото е плява, фийтове с незнайници и използвани дамски превръзки.

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Язък, че се водиш за върл привърженик и анализатор на жарна.

От воле: Моят мъж, С тебе ми е най, Кажи ми, Мило мое (тая със слайдшоу-то)

Това са хитовете. Другото е плява, фийтове с незнайници и използвани дамски превръзки.

Точно Ана не я следя, спами ужасно с ненужни глупости. Ако направи един хит, следват пет боклука :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...