Сашо Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Мен не ме кефят парчетата му. Простовати от по 3-4 ноти. Нито пък с аранжименти ми се е отличавал. Цялостно не мож е да се сравни с Оцко, Ганев, Кости или Драганински. Особено по мегахитове. Азис изпя най добрите му неща сякал Глория номер 2. Ай си гъкнал, ай съм те блокирал. На моменти ме удивяват с комплексите си. Уж успели жени а подобно поведение не е типично за хората които знаят какво могат. Райнуш е същата. Що народ изпоблокира... Не мисля. Точно аранжиментите са му уникални Но е до вкус. Ганев ми се изтърка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Това е истината. Харесаха само ИМПЕРАТРИЦАТА! Светлин Къслев aka Starlight, един от топ композиторите на попаджиите започна да навлиза в чалгата. Колко години му давате преди да го изцедят? Първа с него работи Кама, после Софка и други Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Не мисля. Точно аранжиментите са му уникални Но е до вкус. Ганев ми се изтърка. Като музика е изтъркан вече, да, но не и като аранжименти. С Драганински нямат конкуренция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тези хитове са негови. В началото на десетилетието мачкаше с "Другата част" на Галя от Каризма. В попфолка мисля че има около 10 песни, но чак сега го забелязаха. Хоанг, Кали и Алексанрова пуснаха песни от него тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Четем ли за униженията на Моника Валериева от последните дни? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Четем ли за униженията на Моника Валериева от последните дни? :1000 (29): You look like shit каза всичко 😂😂 Тая Морган много ме кефи. А Моника барем тоя лесен английски да бе научила, като й се курвее на дебело... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 You look like shit каза всичко Тая Морган много ме кефи. А Моника барем тоя лесен английски да бе научила, като й се курвее на дебело... Ами чете ли и писмото на български, в което се моли да и върнат профила в инстаграм. :1000 (29): Та тя български едва владее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ами чете ли и писмото на български, в което се моли да и върнат профила в инстаграм. :1000 (29): Та тя български едва владее... Оле, дай. Срам 😂😂😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Оле, дай. Срам http://lifeonline.bg/bg/monika_valerieva_s...ofila_mi_snimki От играчка става плачка :1000 (29): С глас съм се смял http://lifeonline.bg/bg/arhiv_na_celiq_cha...lerieva_na_selo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 То е тъжно... Нямам думи. Добър психиатър е нужен. Съжалявам, че електрошокът вече не се ползва масово. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 То е тъжно... Нямам думи. Добър психиатър е нужен. Съжалявам, че електрошокът вече не се ползва масово. Публичния линч ще я довърши. Бичуват я отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ползвайте силни пароли хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Публичния линч ще я довърши. Бичуват я отвсякъде. Имала хакер 😂😂😂😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Имала хакер 😂😂😂😂 Първо доволна от себе си, горда с чатовете си, накрая по ниска от тревата и се моли. Типичната българка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тя Морган вече не я помни коя е, тая още оревава орталъка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Алчността на тия к*рви няма граници. Свършиха ли се заможните чичаци у нас, та почнаха да се хвърлят и на световни дизайнери? Интересно ми е с нейните познания по английски как точно биха контактували. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Алчността на тия к*рви няма граници. Свършиха ли се заможните чичаци у нас, та почнаха да се хвърлят и на световни дизайнери? Интересно ми е с нейните познания по английски как точно биха контактували. :1000 (10): Тъпа путка. Мисли си, че като и ползвали човката и цевката за развлечения, ще успее да задържи интереса... И бг богаташите не я искат тая. Парцал за общо ползване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Леля ти Кели отдавна е минала през околовръстното, драга, вече се подготвя да става маман в публичен дом. Не случайно симпатизира на Петра и Ванча Плейбек аз южуал. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 И Гери Никол я мачка само с 8 проекта. Дори и крадеца на кисело мляко... Мъжът мечта на АННЕЛЕ е преди Преслава. Хем е лапнала 30 милиона от Горе долу. Попнейбъла отчита и фийтовете. Не очаквах да е толкова назад ''Горе-долу'' не присъства вътре. Първата песен с която участва Фики е ''Блокиран''. Галена участва с - Поздрав за жена ти, С друг ме бъркаш, Все ми е тая и Барабанче - близо 40 милиона. Анелия с 500 фт. които не ми се броят, но само ''На маями'' и ''За една жена'' правят над 17 милиона. Десислава с - Болка в минути, Златото ми, Аз бях тук, От утре ще е друго, За една жена и Чужда стая - също близо 50 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Интересно ми е с нейните познания по английски как точно биха контактували. :1000 (10): Няма да се учудя ако Плеин е понаучил малко български, в предвид честите му посещения тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Утре Димана и Марина Тошич - 16:30ч Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Плейбек аз южуал. :1000 (33): На това турне само Ивана, Преслава и Емилия пяха на живо Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тази песен винаги ми е била някаква перверзна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Пускайте, че да види 100к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Светлин Къслев aka Starlight, един от топ композиторите на попаджиите започна да навлиза в чалгата. Колко години му давате преди да го изцедят? Къде бяха всички, когато Камелия работеше с него?? Камс винаги изпреварва времето! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари