Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Кама как пее и подскача на песните на Гло :1000 (29): И гномът - лицемер - педеругата Антон Стефанов й се мазни и тя го прегръща :1000 (29):

п.с. Гло била влюбена в "Дай една ракия" :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Кама как пее и подскача на песните на Гло :1000 (29): И гномът - лицемер - педеругата Антон Стефанов й се мазни и тя го прегръща :1000 (29):

п.с. Гло била влюбена в "Дай една ракия" :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Много яко играе Кама. А Загоров пишеше песни на Петрана, включнаха ги в някакви Глориеви компилации. Глория ходеше по турнета с Петра, Екстра Нина и Камелия, не помня дали в постоянен състав, но често се случваше да са заедно.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Много яко играе Кама. А Загоров пишеше песни на Петрана, включнаха ги в някакви Глориеви компилации. Глория ходеше по турнета с Петра, Екстра Нина и Камелия, не помня дали в постоянен състав, но често се случваше да са заедно.

И Деса подскача до нея. :1000 (29): Загоров на всички тях им е писал песни. "Командира" на Петрана е негова, а тия компилации "Поп-фолк фиеста" бяха много успешни.

Абе, бяха си по-задружни.

Сподели в други сайтове

И Деса подскача до нея. :1000 (29): Загоров на всички тях им е писал песни. "Командира" на Петрана е негова, а тия компилации "Поп-фолк фиеста" бяха много успешни.

Абе, бяха си по-задружни.

Тези дни се чудех защо всички спряха да работят с него. От солидарност към Глория или самият той изобщо няма интерес да композира вече толкова години?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Тези дни се чудех защо всички спряха да работят с него. От солидарност към Глория или самият той изобщо няма интерес да композира вече толкова години?

Защото той отиде в Швеция и се занимава с други неща. Според мен самият той не поема поръчки отдавна. Даже мисля, че "Като жива рана" на Кама и там за една Моника и Полина са му последните песни. Той с тая Моника май имаше вземане-даване, както и с Полина. И през 2006-та Глория се ядоса и се разделиха окончателно. Той винаги си е бил такъв. Даже и сега в Швеция си е така - всяка вечер на масата, ракията, салатата, кучето, нова жена си има, за риба ходи - съвсем различен живот. Жив и здрав да е. Добър човек и музикант, но като родител е гола вода. Щеше втори бал да прави на Симона и не знам си какво... Не знам Глория колко е трудна, но тоя мъж не беше за нея. Туй то.

Иначе, уважавам много сестра му, Мария. И тя имаше песни в Поп-фолк фиестите. "Не остарявай, мамо" е по неин текст, "Очи като звезди" - също.

Сподели в други сайтове

Жоро ахахахахахахах.

Иначе от клипчето, хич не съм изненадан че на Гло тогава и е харесвало Дай една ракия. Атропо, тая песен е редно да бъде направена химн на републиката.

Сподели в други сайтове

ТУКА НЯМА ЛИ АДМИНИ? СТИГА С ТАЯ МУМИЯ ПЕТРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!! ТОМИ ДАЧЕВА ЛИ Е НЕЗНАМ, НЕЛИНА СЪЩО !!! СТИГА СТЕ ПУБЛИКУВАЛИ БАБИ

Сподели в други сайтове

Дай нормален линк, че не ми излиза.

Богиня ! Обожавам <3

Сподели в други сайтове

1) Няма админи

2) Мумия ша викаш на смядовската мастия, тя и без тва прилича.

3) Тони Д, Луна, Нелина и Петра са богини

4) Земи си трай, да не вземем властта и който не поства с 3 клипчета в час - минимум - на въпросните ще получава перманентен банан.

5) Мое напрао и да се гръмнеш като си почнал

Айде пускайте хита, Тонката заслужава да закръгли поне 100хилки!

Сподели в други сайтове

ТУКА НЯМА ЛИ АДМИНИ? СТИГА С ТАЯ МУМИЯ ПЕТРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!! ТОМИ ДАЧЕВА ЛИ Е НЕЗНАМ, НЕЛИНА СЪЩО !!! СТИГА СТЕ ПУБЛИКУВАЛИ БАБИ

Как ще те разгазирам :D

Петрана рапираше още през 2003 г. Случайно, за пръв и последен път, се озовах на концерт на Нов Фолк, където заби това рапче, пресно-пресно от албума й в Съни, в който, впрочем, имаше суперпопадения. Публиката изпадан в екстаз. Знае как да вдигне народа, дори след затишие и с непозната песен.

Ако някой намери този епичен лайв, да сподели!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Има, но публикуването на клипчета на въпросните не е забранено, за разлика от писането с caps lock :1000 (30):

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Фикла е Богиня!

Сподели в други сайтове

Ето какъв интерес предизвиква Теди Ломска, когато е със самостоятелна песен и не купува гледания - 110 хиляди за 20 часа :mf_surrender:

Дори Лорена прави повече.

Песента не е достатъчно мангалска, за да се лапне като топъл хлебец.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Песента не е достатъчно мангалска, за да се лапне като топъл хлебец.

Мен ми звучи хитово. Има всички предпоставки за да стигне 200к.Учудих се сутринта, че върви слабо. Но то и Най големия и хит за чалга пеперудите не впечатляваше с гледания.

image.png

Сподели в други сайтове

Мен ми звучи хитово. Има всички предпоставки за да стигне 200к.Учудих се сутринта, че върви слабо. Но то и Най големия и хит за чалга пеперудите не впечатляваше с гледания.

Може би не трябва да се вторачват хората толкова в гледанията...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

По-нелепото е, че певици като Глория и Тони Дачева още нямат 100 000 на песните си. Много е зле положението със слушателите... отвикнаха от можещите.

Екстрата почти ги е чукнала :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...