Gadinata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Татяна уби колежките си с новата си песен „Мамасита” Пайнерката Татяна за пореден път сложи в джоб младите си 20-годишни колежки, като им показа как трябва да изглежда една 40-годишна фолк фурия. Преди около седмица тя представи новия си хитов проект „Мамасита”, дело на нашумелия хитмейкър Аднан Бийтс. Парчето е изцяло съсредоточено върху актуалното напоследък модерно звучене, а певицата влиза в него толкова добре, все едно цял живот е творила в този стил. И въпреки това "Мамасита" успя да се открои от музикалните еднодневки, с които мрежата ни залива ежедневно. Във високобюджетното видео, дело на Николай Скерлев, Татяна демонстрира и ползите на усърдния труд във фитнес залата. Излишно е да подчертаваме, че много от представителките на жанра трябва да взимат пример от нея, за да може на нейните години да се радва на безупречна физика. В лентата Татяна сменя няколко визии, като всяка една от тях подчертава сексапила й. Нещо повече – в последната една година, откакто е разделена с мъжа си, изпълнителката мачка конкуренцията и дори успя да се нареди отново сред топ имената в „Пайнер”. Тя е и майка на син, който тази година бе абитуриент и който не спира да се хвали със своята родителка и начинът, по който тя изглежда С клизмите й по фитнесите дали се хвали, или това си го спестява? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 С клизмите й по фитнесите дали се хвали, или това си го спестява? :1000 (29): Не ти ли бърка в ушите като изкрещява "Аз съм найййй-бруталната дамаааааа"? Страшна простакеса, чиято селска надъханост незнайно защо ме кефи. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 защо не сте обърнали внимание на тази херцогиня Надявам се второто й парче да е дует с Ашкар да си шъшкат заедно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Не ти ли бърка в ушите като изкрещява "Аз съм найййй-бруталната дамаааааа"? Страшна простакеса, чиято селска надъханост незнайно защо ме кефи. :1000 (10): Хаха, и аз съм така, но си остава преди всичко селянка :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Брутална...❤❤❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 защо не сте обърнали внимание на тази херцогиня Надявам се второто й парче да е дует с Ашкар да си шъшкат заедно Някой беше споделил интервю с нея при Милен Цветков. Горката, толкова сдухана и притеснена, че нищо не каза. Сигурно сама се е отказала отдавна. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 искате или не ! Емануела е новата лидерка на поп-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Просто потребителите на канала в Ютуб са предимно набор 2000+, за които имената на Глория и Тони Дачева не им говорят нищо, освен че са някакви баби и лели. Ютуб се използва от хора на всякакви възрасти, говориш пълни глупости. Просто споменатите от теб отдавна си загубиха феновете и аудиторията. Хората на 30-40 предпочитат да си пуснат сръбско, гръцко, Слави и т.н, но не и тях двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 1 седмица Галена имаше повече гледания и веднага го забелязаха тук , а това уж е незабележимо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Защо все сравнявате "Moro mou" с "Не се изтриваш"? Сравни я с "Пада звезда" примерно, която има двойно по-малко гледания. И двете са от 2017-та и са пуснати след на Галена. Разбрахме, че "Не се изтриваш" е вселенския фолк хит, но взе да става банално цялото това сравнение, песета мина и замина, както и еуфорията по нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 МОРО МОУ - един от вечните хитове на Галена Моро Моу- Публикуван на 17.02.2017 г. Не се изтриваш - Публикуван на 1.11.2017 г. ЗАЩО СЕ ИЗЛАГАТЕ ТАКА ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Прекрасница! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 На Димана за последните 10 години съм й харесал 3 песни - Целувай пак, Оборотен и Искам да гледам, донякъде Ще оцелея... Много слаба дискография. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 На Димана за последните 10 години съм й харесал 3 песни - Целувай пак, Оборотен и Искам да гледам, донякъде Ще оцелея... Много слаба дискография. Как може да не харесваш прекрасните тракове - Невидима, Летя, Да го направим, Връщане няма и Грешката е вярна? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 На Димана за последните 10 години съм й харесал 3 песни - Целувай пак, Оборотен и Искам да гледам, донякъде Ще оцелея... Много слаба дискография. Как ще е слаба? Ти луд ли си?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Страхотна! Помня, че беше направила около 100К във ВИБОКС, тогава това се отчиташе като хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Светлин Къслев aka Starlight, един от топ композиторите на попаджиите започна да навлиза в чалгата. Колко години му давате преди да го изцедят? Започва? Та той е в чалгата от поне 10 години.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Как ще е слаба? Ти луд ли си?? Може би не изпълнява добре песните си и затова така ми се струва, не им вдъхва достатъчно живот. Всичките ми звучат еднакво, скучно и монотонно. Тя самата е досаден, лиричен глас Но според мен и в песните е проблемът - и друга да ги изпее, не биха се забелязали. Мудни са. И Десислава е досаден лиричен глас, но има по-хитови мелодии. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 ГАЛЕНА ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 На Димана харесвам много тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Това трябваше да е хит...обожавам я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не ти ли бърка в ушите като изкрещява "Аз съм найййй-бруталната дамаааааа"? Страшна простакеса, чиято селска надъханост незнайно защо ме кефи. :1000 (10): И мен така. Дразни ме как квичи че е най бруталната дама но и ме кара пак да го върна и да го слушам. Топ нахакана селянка е. И песента и наистина се котира много добре. 600 000 за 7 дни за Тотя си е връх. След парчето на Галин това ми се струва че върви най добре като гледания... 1000 пъти на Румен Борилов е и преди Моро му и преди Не се изтриваш, а ми се смяхте като ви го сочех в топ 3 на най успешните чалга парчета за 2017. И кавъри му направиха, и в кръчми го пяха оркестри и в клубовете дънеше. И над 20 милиона събра като гледания. И продължава да е актуално и да се слуша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари