-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ще го направя, защото си струва! ❤ Супер! жесток хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Супер! жесток хит! Само супер ли ще кажеш? Аз тръпна в очакване ... Ще броя дните! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 За никой не е тайна, че ''2 и 1'' беше тотален хит, но тази също е супер: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Сезон на греха ми е Яничовият дуетен фаворит. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Преди точно 19 години към днешна дата си отиде моята фаворитка която завинаги ще остане само и единствено в моето сърце! Руми обичм те и никога няма да те забравя! Поклон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Истински мъж Огън момиче Защо повярвях Грях ли е това Какво значи само? Камелия в същата година печели дебют и песен на годината... Тя имаше и други хитове, да, но Огън момиче и Защо повярвах й бяха най-големите, от ранга на Хиената. Иначе и Петра имаше разни, които днес не са толкова известни сред широката публика, но за времето си са били големи хитове. Много ясно, че Камелия ще вземе наградите, след като цялостно е по-яката от двете. :1000 (29): Но 1998 и 1999 Петра си беше сила, чак от 2000 натам Деса и Кама вече бяха много пред нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Сезон на греха ми е Яничовият дуетен фаворит. Пристанище", "Любов необяснима","Противоотрова", "2 в 1", "Ухание на любов", "Изгубени души", "Сезон на греха","Хапе любовта", "Мома Яница",Един за друг,Пред съда на любовта, Жадни устни и Изкушение са ми любими. Всичко друго в новия й период не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Преди точно 19 години към днешна дата си отиде моята фаворитка която завинаги ще остане само и единствено в моето сърце! Руми обичм те и никога няма да те забравя! Поклон! И при мен тъй. Имам й всичките албуми на касетки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Тя имаше и други хитове, да, но Огън момиче и Защо повярвах й бяха най-големите, от ранга на Хиената. Иначе и Петра имаше разни, които днес не са толкова известни сред широката публика, но за времето си са били големи хитове. Много ясно, че Камелия ще вземе наградите, след като цялостно е по-яката от двете. :1000 (29): Но 1998 и 1999 Петра си беше сила, чак от 2000 натам Деса и Кама вече бяха много пред нея. Истински мъж беше хита, който я изстреля. Това е огромен хит, просто неможа да го изпее на голям концерт, не е уредила правата с арабите явно. Иначе за времето си Истински мъж беше наравно с зругите й 2 песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Любимата ми нейна песен. Авторска ли е? Не, но текстът е на Румяна, а аранжиментът - на Бойко Петков, който е написал едни от най-хубавите песни на Румяна и Луна. Сега видях от обложката на диска на "Вечната обич". В него авторски са "Налей ми вино", "Луд купон", "Колко те обичам" - на Румяна е музиката, и "Завърни се, море", където обаче текстът е краден от поезия. "Колко те обичам" е уникална балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Не, но текстът е на Румяна, а аранжиментът - на Бойко Петков, който е написал едни от най-хубавите песни на Румяна и Луна. Сега видях от обложката на диска на "Вечната обич". В него авторски са "Налей ми вино", "Луд купон", "Колко те обичам" - на Румяна е музиката, и "Завърни се, море", където обаче текстът е краден от поезия. "Колко те обичам" е уникална балада. Коя е оригиналната песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Истински мъж беше хита, който я изстреля. Това е огромен хит, просто неможа да го изпее на голям концерт, не е уредила правата с арабите явно. Иначе за времето си Истински мъж беше наравно с зругите й 2 песни. Честно казано, може и така да е било, аз казвам кое на мен ми се е запечатало като най-голямо при Камелия, но реално нея започнах да я следя сериозно от 2000 натам и може да съм изтървал нещо. Мисълта ми е, че и Петра си беше голяма сила в тези години, конкуренция на останалите дебютанти по това време. Десислава и Камелия се изстреляха във висините над нея чак от 2000 натам, не че и тя си нямаше силни попадения тогава, но нямаше как да догони върховете в кариерите им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Абе щом през пролетта на 1999 година Пайнер правят турне на Глория и Кама, а след няколко концерта взимат и Петра, значи Петра си е била безспорна звезда. Преди това е било и турнето на Рени, Деси и Петра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Коя е оригиналната песен Не знам - аз разбирам само, че е кавър по това, че на инфото за песента не пише музиката на кого е, в някои обложки - от по-късните години и албуми пише автор на оригинала, но на тия по-ранните няма как, защото и права не са плащали тогава. Но и на прима виста не се сещам за оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Устата и Вилислав - Давам се целия днес Пайнер са я качили предварително https://www.deezer.com/en/album/69556242 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 С 3 хита е нямало как да бъде конкуренция нито нА Деса, нито на Кама. И трите излязоха през 97 година в Пайнер, но дебюта го печели Камелия. После с албумите до 2001, пак я мачкаха. Петра има Командира, Хищна хиена и кво? Да кажем и Котаците...като само Хищна хиена, може да се доцлижи до хитовете на другите 2. Петра е дебютирала 98, а не 97. И как три хита - забравяш още тотални хитове като Пачки за лапачки, Дай една ракия, Жената-паяк .. На 10 години Пайнер е мачкала с прием на Пачки, на фразата "пачки за лапачки и за секс играчки" - скандализира с израза: "тук непълнолетните да не слушат, може само майките .. и бабите" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Пристанище", "Любов необяснима","Противоотрова", "2 в 1", "Ухание на любов", "Изгубени души", "Сезон на греха","Хапе любовта", "Мома Яница",Един за друг,Пред съда на любовта, Жадни устни и Изкушение са ми любими. Всичко друго в новия й период не става. Аз ли да те уча, Да се влюбиш дано <3 Петра е дебютирала 98, а не 97. И как три хита - забравяш още тотални хитове като Пачки за лапачки, Дай една ракия, Жената-паяк .. На 10 години Пайнер е мачкала с прием на Пачки, на фразата "пачки за лапачки и за секс играчки" - скандализира с израза: "тук непълнолетните да не слушат, може само майките .. и бабите" Култово подвикване, редом с пъшканията. Публиката е в екстаз. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Честит рожден ден на Цветелина! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Само тези две песни ми допадат това лято .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Честит рожден ден на Цветелина! Постна възможно най-абсурдния и клип. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Забелязвам, че напоследък се правят много мижави гледания от по - голямата част от изпълнителите, с изключение на 2-3 имена. Или интереса към чалгата, като цяло е сведен до минимум, или просто вече са спряли да плащат за гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Постна възможно най-абсурдния и клип. :1000 (29): Нарочно Поздрав специално за теб! Двоумях се между тези двата Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Само тези две песни ми допадат това лято .. а най-бруталната дама Татяна ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 а най-бруталната дама Татяна ? Тя е Клеопатра, в своята шатра ще ни покаже Рая! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 На Цветелина обожавам Непростимо, Сбогуване и Смених любовта за песента. Топ балади Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари