Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не, но текстът е на Румяна, а аранжиментът - на Бойко Петков, който е написал едни от най-хубавите песни на Румяна и Луна. Сега видях от обложката на диска на "Вечната обич".

В него авторски са "Налей ми вино", "Луд купон", "Колко те обичам" - на Румяна е музиката, и "Завърни се, море", където обаче текстът е краден от поезия.

"Колко те обичам" е уникална балада.

За мен - "Вечната обич", "Две очи разплакани" и "Тъгувам аз" са връх в творчеството й. В клиповете на "Вечната обич" и "Тъгувам аз" са й най-добрите визии. Другото не ме впечатлява, нищо особено към днешна дата. Доста кавъри, на които оригиналите са къде, къде по-добри. Но "Чук, Чук" и "Камбаните звънят" са си стабилни ретро хитове, въпреки че не бих си ги пуснал доброволно.

Имам един нелеп въпрос. :1000 (29): Защо косата й е къса отстрани и отгоре, а е толкова дълга отдолу? Странна прическа е имала. Малко селска. Като е на опашка или на кок е кукла ама с пусната коса :mf_surrender:

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

ами нормално в Сл.Бряг няма българи.

Как няма българи на нашето море бре? На "Несебър мези" гледали ли сте какво става на Криско? Има над 20 000 души на стадиона.

Този "Планета Пайнер клуб" е на 500-600 метра от стадиона. Как Криско с 20 000, а на Деса участията падат? И били две, а не едно.... :gun_bandana:

И защо се говори, че масово падат участия там, а ние разбираме чак когато на Деса падна?

Сподели в други сайтове

Вече не е просто участиЕ, а участиЯ. :1000 (29):

Падат участия на ДесиСлава

И, разбира се, пробутваш статия, която или не си прочел, или умишлено искаш да внушиш, че са участиЯ. Въпреки че става въпрос за едното единствено участие, заради което подлудяваш форума от няколко дена. Дано да не ти се връзват много хора.

Сподели в други сайтове

Да, ама само Деса го поема целия с отменените участия. Само нейното заглавие спрягат в тая насока. А до преди 20 дена вървеше как уж Митьо я привикал по спешност, уж нямало кой да ходи по кръчмотеките, а тя искала да си плете терлиците.

И пак да кажа, явно не е само Деса, просто тия с капка мисловна дейност вече тиражираха версията, че уж намалили бройката за да си гледат фамилията.

Сподели в други сайтове

И, разбира се, пробутваш статия, която или не си прочел, или умишлено искаш да внушиш, че са участиЯ. Въпреки че става въпрос за едното единствено участие, заради което подлудяваш форума от няколко дена. Дано да не ти се връзват много хора.

Като гледам само тримата от Десови му се вързвате и го цитирате.

:1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да, ама само Деса го поема целия с отменените участия. Само нейното заглавие спрягат в тая насока. А до преди 20 дена вървеше как уж Митьо я привикал по спешност, уж нямало кой да ходи по кръчмотеките, а тя искала да си плете терлиците.

И пак да кажа, явно не е само Деса, просто тия с капка мисловна дейност вече тиражираха версията, че уж намалили бройката за да си гледат фамилията.

И тъй като няма какво други да се каже на помощ се притича друг изявен ДС хейтър да каже все пак нещо.

Така е, аз отначало му се вързах като видях, че чак статия има за това, че са участиЯ. Както биха се вързали и много други хора, мернали поста му. Но в дъното на всичко отново е ненадминатия му хейт, подкрепен от жълта статия, тук вече наистина не е нищо ново.

Сподели в други сайтове

И щом днес сме на вълна Цветелина, не може да минем без тая емблема

слагам слушалките и я надувам! :happyppl:

Няма такъв хит. Като бяхме малки деца, вървяхме из махалата и я пеехме с пълно гърло, а аз дори не слушах чалга тогава.

Сподели в други сайтове

Ще ми се дървят те "десовите" с тая тяхната заспала табуретка, на която се умира от скука по участия и само дрънка как някакви говорели как залязвала, но тя имала страшен глас и нямало как. И как да няма? Ей я готова да рухне. Днес няма хора тук, утре там, в други ден ще се разболее за повечко време, после ще почива за разкош, накрая ще каже, че и писнало да обикаля и ще заприлича съвсем на Ивана.... само по панаири и събори. Така се сринаха и Тони Дачева и Нелина и Цветелина и цялата стара генерация. Да си наляга там парцалите, че като се върне и Преса съвсем ще окапе...

Сподели в други сайтове

И щом днес сме на вълна Цветелина, не може да минем без тая емблема

100, 100! И до днес звучи актуално.

Мразя сръбско, но тая песен винаги ми е звучала яко! И в тоя клип изглежда най-добре.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Обожавам тази песен, Кама да започне да я "преражда" по участия. :3fdb8960598fa63e:

Тя не я е реализирала когато му е било времето, пък през 2018 ли.... :1000 (29):

За радост всеки от многото българи, които имат албума Златна рибка, я знае...

Сподели в други сайтове

Кажете му да реагира на "Бразилка" - той нали живее в Бразилия?

Грехота е да се пропусне такава рядка възможност! Освен това има много въртене на дупета в клипа, а той яко пищи на тях :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Тя не я е реализирала когато му е било времето, пък през 2018 ли.... :1000 (29):

За радост всеки от многото българи, които имат албума Златна рибка, я знае...

Мдам, много яка песен, която всеки който слуша такава музика харесва.

Преди повече от 5 години някакви много близки приятели на Камелия бяха на едно участие тук във Варна и момичето беше рожденничка и Камелия й обеща, че ше изпее любимата й песен, която не била много известна. Това го каза в началото, като я поздрави, но не спомена песента. Към края на участието изнесе отново поздрав за нея и пусна песента. Бях изумен. Никога не съм предполагал, че ще я чуя на нейно участие. За съжаление днешната младеж няма как да я оцени. Това е песен за концерт, би стояла добре в програмата.

Сподели в други сайтове

Кажете му да реагира на "Бразилка" - той нали живее в Бразилия?

Грехота е да се пропусне такава рядка възможност! Освен това има много въртене на дупета в клипа, а той яко пищи на тях :3fdb8960598fa63e:

Той е мексиканец и живее в САЩ.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...