Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Мисля, че дори бездарното ФеКали може да изкара 2 часа с мижавото си гласче. Просто е стабилна в некадърността си. Е, Кали може да е всичко, но си пее на живо. Поне може да го прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Хита на лятото е този. Гърми яко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Два часа си изкарват много стабилно. Ванча я слушах последно в края на март, в механа "Българка" тук. Стига с тази ревност, че са по-яки гласове от мадамата от Чипровци. Не се ли примири вече? Как ще се примиря, като от тук списващите максимум 2-ма са ходили на Ивана и Глория в последните 3 години и ти категорично не си от тях и максимум 2-ма са ходили на Кама и аз съм един от тях. Въобще, как имат очи 97,5% от пишещите тук да дават мнение да изяви на чалгарки, като въобще не стъпват на участията им? Да не мислят, че не личи по писанията им? Да не мислиш, че и на теб не ти личат глупостите изписани миналата седмица как всяка вечер си разбивала нощният Слънчев бряг? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Тогава спадах към децата, които я обожаваха! Сега клоня към бабите. :1000 (29): Ама като ти казвам баби, и 80-годишни й се кефеха :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Фокси, вече ти казваш кой къде е ходил ли? Янева говори за това участие на Ивана в механа Българка от няколко месеца. Аз пък съм бил там на Сашка Васева и мога дори и за нея да заявя, че над час жената си пя на живо, и то доста разнообразни песни. Не само Камелия пее на живо по участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Мисля, че дори бездарното ФеКали може да изкара 2 часа с мижавото си гласче. Просто е стабилна в некадърността си. Това са пълни глупости - жената пее всичко - от "Катерино моме" и "Кой уши байрака", до нейните си "4-4-2" и "Пионката", при това доста стабилно. На Слави изкарва също доста парчета много яко, както и сръбско и гръцко. Как ще се примиря, като от тук списващите максимум 2-ма са ходили на Ивана и Глория в последните 3 години и ти категорично не си от тях и максимум 2-ма са ходили на Кама и аз съм един от тях. Въобще, как имат очи 97,5% от пишещите тук да дават мнение да изяви на чалгарки, като въобще не стъпват на участията им? Да не мислят, че не личи по писанията им? Да не мислиш, че и на теб не ти личат глупостите изписани миналата седмица как всяка вечер си разбивала нощният Слънчев бряг? Тоест, ти твърдиш, че аз не съм била с Ивана на 29 март в механа "Българка" - София и не съм чула и видяла за какво става дума? И твърдиш, също така, че Камелия пее по-добре на живо от тях двете с Глория? Хайде, ако обичаш, малко по-реално... Колкото до Слънчев бряг - бях в Планета и Вижън, като първата е полупразна и там падат много участия, не само това на Деса, за което си злорадствал! А Ивана с нейната програма и нейното пеене, Камелия може да я стигне в някой друг живот, не и в този! Ти просто се раждаш с това, то в Плейбой и салоните за красота, не става! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 И твърдиш, същшо така, че Камелия пее по-добре на живо от тях двете с Глория? Хайде, ако обичаш, малко по-реално... Не, той твърди, че за чалгата не било нужно да имаш кой знае какъв глас и затова всякакви там приказки какви гласове имали някои певици били въздух под налягане. Обичайните пропаганди с цел да изтъкне Камелия, за която всички знаят, дори и самата тя, че не гласът е основното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Ама като ти казвам баби, и 80-годишни й се кефеха :1000 (29): За всекиго по нещо имаше леличка! Но ти нищо не разбираш и Камелия е по-добра певица от нея! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 ''Папая'' на Кали заслужаваше да стане хит. Жалко, че не и се получи. ''Пионката'' също беше топ. Не знам защо тази година не и се получават нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 ''Папая'' на Кали заслужаваше да стане хит. Жалко, че не и се получи. ''Пионката'' също беше топ. Не знам защо тази година не и се получават нещата. И двете песни са много яки. Нещо няма късмет наистина тази година. Може би не трябваше да пуска "Среден пръст" и дуета с Вилислав между тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 И двете песни са много яки. Нещо няма късмет наистина тази година. Може би не трябваше да пуска "Среден пръст" и дуета с Вилислав между тях. Дуета нямаше как да не го пуска защото песента е на Вилислав. За другата и аз съм съгласен - супер зле. Уви ''Папая'' заслужаваше да стане топ хит. Лятно и неангажиращо парче с доста интересен текст и без да се пее за кучки и тн. Извинявай, но ''Мамасита'' да се котира повече показва как жанра наистина пропада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Дуета нямаше как да не го пуска защото песента е на Вилислав. За другата и аз съм съгласен - супер зле. Уви ''Папая'' заслужаваше да стане топ хит. Лятно и неангажиращо парче с доста интересен текст и без да се пее за кучки и тн. Извинявай, но ''Мамасита'' да се котира повече показва как жанра наистина пропада. Въобще не е трябвало да се съгласява да пее с тоя Вилислав, а другата песен е безсмислена. Просто се размиха нещата при нея, преекспонира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Кали трябва да си върне индивидуалността. Прекалено комерсиална стана. Виждаме, че с някое и друго парче й се получава, но в цялостност публиката почти не я отразява точно защото им е като една от многото. Доста хора дори не знаят какви песни и албуми е правила в Ара и преди това, какво ниво имаше... От Пайнерската ера се сещам само за "Недей, сърце" като се замисля за нейни стойностни песни с потенциал някой ден да бъдат наречени 'златни'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 ''Папая'' на Кали заслужаваше да стане хит. Жалко, че не и се получи. ''Пионката'' също беше топ. Не знам защо тази година не и се получават нещата. Защото пуска много песни и всичките са чувани вече, пък и самата Кали няма никаква харизма. Може да пее г/д добре и да усеща песните, но харизма и присъствие няма изобщо. Да се отказва като Бони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Е, Кали може да е всичко, но си пее на живо. Поне може да го прави. Но няма глас. Самоука циганка, от по-бездарните. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Защото пуска много песни и всичките са чувани вече, пък и самата Кали няма никаква харизма. Може да пее г/д добре и да усеща песните, но харизма и присъствие няма изобщо. Да се отказва като Бони. Бони не се е отказала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Като ненормална бълва Кали, и то с всяка песен става по-зле. Впрочем вече е време за нова песен, отдавна не е пускала. Не разбирам... от 20 и кусур години е на сцена и си мисли, че ако пуска 10 бози на година ще има повече участия и ще изплати по-бързо този прословут апартамент. Та тя май се закопа още повече с тия песни през месец, а ми е сред любимките... Жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Кали трябва да си върне индивидуалността. Прекалено комерсиална стана. Виждаме, че с някое и друго парче й се получава, но в цялостност публиката почти не я отразява точно защото им е като една от многото. Доста хора дори не знаят какви песни и албуми е правила в Ара и преди това, какво ниво имаше... От Пайнерската ера се сещам само за "Недей, сърце" като се замисля за нейни стойностни песни с потенциал някой ден да бъдат наречени 'златни'. Имаше и други добри попадения, но останаха незабелязани във времето. "Пионката" и е хубава песен, на фона на последните два комерса. От предните години й харесвам - "Поздрав", "Лошите взимат ни душите", "Влюбена, убий ме", "Няма страшно". Не станали хитове, на са хубави песни. Да не говорим за "Докато спра да дишам". Никога не съм й била фенка, но има песни, които ме кефят и си ги слушам с кеф. Но няма глас. Самоука циганка, от по-бездарните. Има си глас жената, колко по-зле от нея има и пак са певици. Не е бездарна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Имаше и други добри попадения, но останаха незабелязани във времето. "Пионката" и е хубава песен, на фона на последните два комерса. От предните години й харесвам - "Поздрав", "Лошите взимат ни душите", "Влюбена, убий ме", "Няма страшно". Не станали хитове, на са хубави песни. Да не говорим за "Докато спра да дишам". Никога не съм й била фенка, но има песни, които ме кефят и си ги слушам с кеф. Има си глас жената, колко по-зле от нея има и пак са певици. Не е бездарна. Имаше и някакви други не толкова популярни, да, но откакто е в Пайнер съвсем очевидно се забелязва липсата на онази Кали, която беше тя преди това. Албуми като Шесто чувство и онзи индийския бяха супер новаторски и различни за жанра. Вече не е и наполовина близо до такова ниво. А тя не просто има глас, а има голям глас. Но не е успяла да го наложи като всеизвестен факт. В Пей с мен например остана в сянката на по-добри и по-харесвани в цялостност певици като Десислава и Софи, иначе имаше някои прекрасни изпълнения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Имаше и някакви други не толкова популярни, да, но откакто е в Пайнер съвсем очевидно се забелязва липсата на онази Кали, която беше тя преди това. Албуми като Шесто чувство и онзи индийския бяха супер новаторски и различни за жанра. Вече не е и наполовина близо до такова ниво. А тя не просто има глас, а има голям глас. Но не е успяла да го наложи като всеизвестен факт. В Пей с мен например остана в сянката на по-добри и по-харесвани в цялостност певици като Десислава и Софи, иначе имаше някои прекрасни изпълнения. Проблема на Кали в последно време е, че бълва песни, колкото да има, без голямо качество. Има едообразие. Но това се забелязва и при други, не само при нея. Виж Алисия е същата работа. Песен след песен и всяка следваща е като продължение на предната. Галин също, колкото и да го харесвам, много се повтаря. Те изкарат хит и правят всяка друга песен в същия стил и тематика с надеждата пак да има хит. Не става така, хората им писва едно и също. Аз гледам в Турция например какво огромно разнообразие имат в музиката си, изпълнителите се надскачат, има за всеки вкус по нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Проблема на Кали в последно време е, че бълва песни, колкото да има, без голямо качество. Има едообразие. Но това се забелязва и при други, не само при нея. Виж Алисия е същата работа. Песен след песен и всяка следваща е като продължение на предната. Галин също, колкото и да го харесвам, много се повтаря. Те изкарат хит и правят всяка друга песен в същия стил и тематика с надеждата пак да има хит. Не става така, хората им писва едно и също. Аз гледам в Турция например какво огромно разнообразие имат в музиката си, изпълнителите се надскачат, има за всеки вкус по нещо. Алисия, Кали, също и Емануела... Песен след песен, доста еднакви в повечето случаи. Това, по мое мнение, е някаква наложена краткотрайна схема, която вече започва да изгърмява при някои инак можещи като Кали. Ще изгърми и при другите. Нуждата на всяка цена да бъдеш вървежен в дискотеките е до време, после ако нямаш други песни изпадаш зад борда. За тях трите е добре, че поне имат някаква дискография и преди тази ера. Други нищо нямат, просто гледат да ги пускат по клубовете. А поп-фолкът трябва да е музика, която да докосва народа, повече такива песни трябва да се правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 До края на годината колко самостоятелни албума се очертават освен на Глория и Райна и Емилия уж щеше да пуска какво се случи не ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Алисия, Кали, също и Емануела... Песен след песен, доста еднакви в повечето случаи. Това, по мое мнение, е някаква наложена краткотрайна схема, която вече започва да изгърмява при някои инак можещи като Кали. Ще изгърми и при другите. Нуждата на всяка цена да бъдеш вървежен в дискотеките е до време, после ако нямаш други песни изпадаш зад борда. За тях трите е добре, че поне имат някаква дискография и преди тази ера. Други нищо нямат, просто гледат да ги пускат по клубовете. А поп-фолкът трябва да е музика, която да докосва народа, повече такива песни трябва да се правят. Да, пропуснах Емануела. Но пък тя е с един от малкото хитове на лятото. В тази музика трябва да разберат, че не може да правят песни само за клубовете - комерси, които примерно хората няма да си пуснат вкъщи, или на телефоните си докато са навън. Трябва да има и за двете неща. Преди години имаше от всичко, тогава и жанра си беше на друго ниво. Това лято ще останем с 2-3 хита и те са клубни песни като цяло. Голяма суша. На мен ми липсват добри неща и активност от големите имена в жанра - Деса, Ивана, Глория. Глория пусна песни, но не се постара като хората, пролича си мързела й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Слуша ми се нещо ново вече от някого Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Но няма глас. Самоука циганка, от по-бездарните. Това изобщо не е вярно и е крайно субективно мнение. Просто харесваш различен тип звукоизвличане и изпълнения. Тук мненията по отношение на кой колко и как пее, са доста субективни. Според господина от Видин, Камелия пеела повече от Глория и Ивана. Ти също я харесваш, като нищо и твоето мнение е такова. Което не значи, че това е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари