Alter Ego Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Фокси какво зготви Ангелчето за тазгодишния ви Панайр? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Значи на хора, които с години ми пишат повести тук на база собствени пристрастия и които никога нищо не дават като аргумент, въобще не мисля да им се обяснявам. Ама бил някой казал нещо, че някоя кифла в чалгата била направила това или онова за Кама, пък било въртяно нещо на някой, а на Кама не просто да забрави, че е възможно да впечатли някой. Напълнихме Рамания с разбиващи клипчета от изяви на Камелия от поне 10 години и днес някакви си анонимки, които и едно шибано доказателство не дават в полза на присъствието си в клуб, за който разправят чудеса въобще не мисля, че трябва да им се обръща внимание. Нека си дрънкат своите мераци, не пречат на никой. Нещата в чалгата са прекалено ясни, за да правим дискусия по теориите на подобни. Втори път: - Някой за Деса във вторник? Дишай спокойно и ти, че си на възраст вече, а толкова похабени нерви за една зле изрусена и зле пееща пачавретинка, не си заслужават! Отразяват се! Тъй като днес съм бяла и добра, ще ти кажа като на Джудженката, ако ще ти е по-леко, да приемеш, че не съм виждала Ивана, освен на картинка, в последните не 3, ами 10 години, че в Слънчев бряг съм яла само на Джани, а после съм си лягала и не съм чула с ушите си, че "Казваш, че ме обичаш" и "Мъжете всичко искат" са ретро песните, които се приемат най-добре, че Камелия е новата Лили Иванова, та даже и от нея пее по-хубаво! Мир и любов да има на тази земя, само да си спокоен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Фокси какво зготви Ангелчето за тазгодишния ви Панайр? Сръбско! Нашите затова в клубовете ни. Цялата кохорта нй Пайнера изведнъж заобичаха Видин. Миле Китич ще е звездата тази година... п.п. Янева, или за която се представяш там, моята жена се научи кога да спре, когато не е в печеливша позиция. Време е и ти да свикнеш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 п.п. Янева, или за която се представяш там, моята жена се научи кога да спре, когато не е в печеливша позиция. Време е и ти да свикнеш... На твоята жена, мога само да съчувствам! Не ме сравнявай с нея и се наслаждавай на отпуската си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Дай си дойдем на думата...... "Галената любима" 17 август: 183К 18 август: 190К 19 август: 197К Извинявам се на Денис, на Фаст, на fen_na_payner. Знам, че новините не са добри. Какво да се прави, животът е супер скапан. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Тъй като днес съм бяла и добра На какво се дължи това, Шефке? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Много ги обичам тези програми. Милко не знам дали сега не изглежда по-добре Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Много ги обичам тези програми. Милко не знам дали сега не изглежда по-добре Луна и тогава и сега е жива мумия при това небалсамирана... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Одеве сте говорили за Бони. От последните й тази песен ме кефи доста: С грешните да спят!! Там-там - в Пловдив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Моля Yaneva да коментира една от любимите ми песни на Ивана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Луна и тогава и сега е жива мумия при това небалсамирана... Секси дупара и добре клатещо се рамо! Какво повече му трябва на човек? Поздрав за теб с Жената-Тяло! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Секси дупара и добре клатещо се рамо! Какво повече му трябва на човек? Прилича на кон лапнал чинии :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 На какво се дължи това, Шефке? Пак ще паля към морето и на плажа ще покажа как умея да мажа, с плажно масло, но къде - ще ми кажете мъже! Та затова днес не ми е до чичака и подобните му! Моля Yaneva да коментира една от любимите ми песни на Ивана Много интересно парче, нещо различно за жанра и за самата доминаторка в ония години. Малко остана в сянката на "Като на 17" май, ако не ме лъже паметта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Пак ще паля към морето и на плажа ще покажа как умея да мажа, с плажно масло, но къде - ще ми кажете мъже! За всички, които я пожелаха! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Прилича на кон лапнал чинии :1000 (29): Поне измисли нещо авторско, на готово от Плюнки всеки може Моето пожелание към всички форумци се съдържа в това прекрасно послание, което е и моя житейска философия! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Пак ще паля към морето и на плажа ще покажа как умея да мажа, с плажно масло, но къде - ще ми кажете мъже! Та затова днес не ми е до чичака и подобните му! Ако идеш на Деса, очевидно ще срещнеш чичЕ. Гледай да не те арестува за това, че му вдигаш нервите в Интернет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Едно време баща ми имаше плакат с автограф от Луна... :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 ХИТ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Едно време баща ми имаше плакат с автограф от Луна... :1000 (21): Лунопомазан е значи! Може би частица от твоята карма също. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 ХИТ!!! Три нереализирани диаманта! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Лунопомазан е значи! Може би частица от твоята карма също. Да бе, бяха ми го сложили на вратата в стаята, доста време стоя там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Да бе, бяха ми го сложили на вратата в стаята, доста време стоя там. Закърмена си с примите на фолка - Луна и Глория! Не може да се оплачеш. Поздрав за Янева - може би първата певица с кавър на песен на Индира Радич Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Поздрав за Янева - може би първата певица с кавър на песен на Индира Радич OMG! Какъв стоп кадър! Ето това е катър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Ако идеш на Деса, очевидно ще срещнеш чичЕ. Гледай да не те арестува за това, че му вдигаш нервите в Интернет. Чичко, чичко полицай - палката вдигни! Хайде, спри ме, накажи ме и ме научи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 OMG! Какъв стоп кадър! Ето това е катър! И мен като дете ме плашеше, добре, че се разхубави така убедително. Сега е топ! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари