Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Значи на хора, които с години ми пишат повести тук на база собствени пристрастия и които никога нищо не дават като аргумент, въобще не мисля да им се обяснявам. Ама бил някой казал нещо, че някоя кифла в чалгата била направила това или онова за Кама, пък било въртяно нещо на някой, а на Кама не просто да забрави, че е възможно да впечатли някой. Напълнихме Рамания с разбиващи клипчета от изяви на Камелия от поне 10 години и днес някакви си анонимки, които и едно шибано доказателство не дават в полза на присъствието си в клуб, за който разправят чудеса въобще не мисля, че трябва да им се обръща внимание. Нека си дрънкат своите мераци, не пречат на никой. Нещата в чалгата са прекалено ясни, за да правим дискусия по теориите на подобни.

Втори път: - Някой за Деса във вторник?

Дишай спокойно и ти, че си на възраст вече, а толкова похабени нерви за една зле изрусена и зле пееща пачавретинка, не си заслужават! Отразяват се!

Тъй като днес съм бяла и добра, ще ти кажа като на Джудженката, ако ще ти е по-леко, да приемеш, че не съм виждала Ивана, освен на картинка, в последните не 3, ами 10 години, че в Слънчев бряг съм яла само на Джани, а после съм си лягала и не съм чула с ушите си, че "Казваш, че ме обичаш" и "Мъжете всичко искат" са ретро песните, които се приемат най-добре, че Камелия е новата Лили Иванова, та даже и от нея пее по-хубаво! Мир и любов да има на тази земя, само да си спокоен! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Фокси какво зготви Ангелчето за тазгодишния ви Панайр? :3fdb8960598fa63e:

Сръбско! Нашите затова в клубовете ни. Цялата кохорта нй Пайнера изведнъж заобичаха Видин. Миле Китич ще е звездата тази година...

п.п. Янева, или за която се представяш там, моята жена се научи кога да спре, когато не е в печеливша позиция. Време е и ти да свикнеш...

Сподели в други сайтове

п.п. Янева, или за която се представяш там, моята жена се научи кога да спре, когато не е в печеливша позиция. Време е и ти да свикнеш...
На твоята жена, мога само да съчувствам! Не ме сравнявай с нея и се наслаждавай на отпуската си! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Дай си дойдем на думата......

"Галената любима"

17 август: 183К

18 август: 190К

19 август: 197К

Извинявам се на Денис, на Фаст, на fen_na_payner. Знам, че новините не са добри. Какво да се прави, животът е супер скапан. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Луна и тогава и сега е жива мумия при това небалсамирана... :roll1:

Секси дупара и добре клатещо се рамо! Какво повече му трябва на човек?

Поздрав за теб с Жената-Тяло!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

На какво се дължи това, Шефке? :3fdb8960598fa63e:
Пак ще паля към морето и на плажа ще покажа как умея да мажа, с плажно масло, но къде - ще ми кажете мъже! :3fdb8960598fa63e:

Та затова днес не ми е до чичака и подобните му!

Моля Yaneva да коментира една от любимите ми песни на Ивана :Vishenka_05:

Много интересно парче, нещо различно за жанра и за самата доминаторка в ония години. Малко остана в сянката на "Като на 17" май, ако не ме лъже паметта.

Сподели в други сайтове

Пак ще паля към морето и на плажа ще покажа как умея да мажа, с плажно масло, но къде - ще ми кажете мъже! :3fdb8960598fa63e:

За всички, които я пожелаха!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Прилича на кон лапнал чинии :1000 (29):

Поне измисли нещо авторско, на готово от Плюнки всеки може :D

Моето пожелание към всички форумци се съдържа в това прекрасно послание, което е и моя житейска философия!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Та затова днес не ми е до чичака и подобните му!

Ако идеш на Деса, очевидно ще срещнеш чичЕ. Гледай да не те арестува за това, че му вдигаш нервите в Интернет. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да бе, бяха ми го сложили на вратата в стаята, доста време стоя там.

Закърмена си с примите на фолка - Луна и Глория! Не може да се оплачеш.

Поздрав за Янева - може би първата певица с кавър на песен на Индира Радич :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ако идеш на Деса, очевидно ще срещнеш чичЕ. Гледай да не те арестува за това, че му вдигаш нервите в Интернет. :3fdb8960598fa63e:
Чичко, чичко полицай - палката вдигни!

Хайде, спри ме, накажи ме и ме научи! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...