Alter Ego Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ooo незнам...сефте чух за него от песента му с Елица. Не ли си чувал този епохален дует на Ноне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Благодаря. Ще спра ли аз някога да ги надушвам тия водни зодии от километри? Скорпионите сме навсякъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 И кажете на Янева, че по морето не пускат никакво, ама съвсем никакво ретро, ако не броим "Защо повярвах" в 5 сутринта и то заради поздрав за рожденичка от Пловдив. На Деса пък съвсем, нито ново нито старо. Нищо на Глория, Ивана, Кама, нищо на старата генерация. Нищо на Азис, на Андра, на Преслава дори, освен "Пада звезда" и тази от миналата есен... забравих и името. Прав бях, че Янева дрънка глупости в проповедите си как вършала из "Слънчака". Клубовете с чалга още си градят програмата върху Галена. От първите 10 песни за вечерта 4 бяха нейни въпреки, че необяснимо и за мен бозите на Алисия вървят много. На Емануела също. Джена и новата на Илиян също. Джулия 2-3 пъти, някаква простотия на Кали от пролетта или миналата есен и тя. Само музика от тази година, максимум от миналата. Но ме втрещиха с водката. Викнах си бутилка, докараха ми две. И верно втората е от клуба, касова бележка имам даже. Никой не се сби с никой, немаше дроги в кенефа, а фейсконтрола за кенефа като в метрото в София само срещу 1 левче. Над всичко обаче DJ-я. Меко казано много добър. С тая мъртва музика направи чудеса.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Скорпионите сме навсякъде Разбра ли, че и Чоко е такъв? Гледам го му влоговете, викам "Абе тоя има егати пронизващия изразителен поглед". Питам го и "А пък каква "изненада", само дано не припадам". Стела за рождения ден щяла да ми прати пари, смятам да го викна на участие в нас, хонорарът не му е голям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 "Пей, сърце" и "Кой" удариха над 25 милиона Мисля, че е показателно какви песни трябва да прави Галче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Стела за рождения ден щяла да ми прати пари, смятам да го викна на участие в нас, хонорарът не му е голям. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): С малки хонорари няма да ме занимаваш. Само с големи. Пък и аз мислех други да ти пратя на участие... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): С малки хонорари няма да ме занимаваш. Само с големи. Пък и аз мислех други да ти пратя на участие... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Прати, прати. Аз за следващия ти рожден ден ще ти пратя Шоуто на Бата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Разбра ли, че и Чоко е такъв? Гледам го му влоговете, викам "Абе тоя има егати пронизващия изразителен поглед". Питам го и "А пък каква "изненада", само дано не припадам". Стела за рождения ден щяла да ми прати пари, смятам да го викна на участие в нас, хонорарът не му е голям. Ей, айде стига с тоя чат тука. Имате си тема за това на друго място. И за ставате нахални вече, с тия драми със Стела. Ако имате нещо да делите си има достатъчно други места за това. Тук се пише за чалга и всеки който спами си носи кръста. Имам повече банове от всеки минал през този форум, па нищо ми нема като гледам. Препоръка към Стела: Бановете са за изпускане на парата и 24 часа вършат чудесна работа. Максимум 3 дни, но само за простаци, които не знаят мярката. Повече е излишно трупане на напрежение. Благодаря, да разбирането! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Прати, прати. Аз за следващия ти рожден ден ще ти пратя Шоуто на Бата. Е аз точно него мисля да ти пратя + още един Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ей, айде стига с тоя чат тука. Имате си тема за това на друго място. И за ставате нахални вече, с тия драми със Стела. Ако имате нещо да делите си има достатъчно други места за това. Тук се пише за чалга и всеки който спами си носи кръста. Имам повече банове от всеки минал през този форум, па нищо ми нема като гледам. Препоръка към Стела: Бановете са за изпускане на парата и 24 часа вършат чудесна работа. Максимум 3 дни, но само за простаци, които не знаят мярката. Повече е излишно трупане на напрежение. Благодаря, да разбирането! Фокси, я удари една водка и не се напрягай :1000 (29): 7 дневен бан се слага за системно и повторно нарушение на правилата. В правилата ни е разрешено да слагаме до 14 дни бан. Това го казвам, защото го сметнахте като нарушение и нещо нередно. А за чата, тук отдавна не се прави проблем за това. Поне се води дискусия, нормална, вместо скандали и обиди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ей, айде стига с тоя чат тука. Имате си тема за това на друго място. И за ставате нахални вече, с тия драми със Стела. Ако имате нещо да делите си има достатъчно други места за това. Тук се пише за чалга и всеки който спами си носи кръста. Имам повече банове от всеки минал през този форум, па нищо ми нема като гледам. Препоръка към Стела: Бановете са за изпускане на парата и 24 часа вършат чудесна работа. Максимум 3 дни, но само за простаци, които не знаят мярката. Повече е излишно трупане на напрежение. Благодаря, да разбирането! Съвети и препоръки давай на хора, които ти ги искат. То и аз казвах "Айде стига", когато ти обиждаше всички, дето харесваме "Маракеш", наричайки ни ислямски подлоги и какво ли още не. Нали се сещаш, че това са обиди на етническа основа и "вероизповедание". Ти може да нарушаваш правилата, когато ти си искаш значи? Тогава не получи бан. Полицайчетата много лабаво нещо сте свикнали да ви е около врата. Той Бойко ще ви оправи вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Съвети и препоръки давай на хора, които ти ги искат. То и аз казвах "Айде стига", когато ти обиждаше всички, дето харесваме "Маракеш", наричайки ни ислямски подлоги и какво ли още не. Нали се сещаш, че това са обиди на етническа основа и "вероизповедание". Ти може да нарушаваш правилата, когато ти си искаш значи? Тогава не получи бан. Полицайчетата много лабаво нещо сте свикнали да ви е около врата. Той Бойко ще ви оправи вас. Ти май нещо на разсеян се правиш. Във форума на ТВ Планета наказваха, за обида към изпълнител, защото са си техни и форума и изпълнителите. Тук никога не е имало такива неща. В Рамания се наказва за лични обиди между форумците. Ако не правиш тази разлика значи няма какво да обсъждаме въобще. И да, Цура и Галена са подлоги на исляма и то с парите на ДПС. Не трябва много акъл, за са го схванеш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ти май нещо на разсеян се правиш. Във форума на ТВ Планета наказваха, за обида към изпълнител, защото са си техни и форума и изпълнителите. Тук никога не е имало такива неща. В Рамания се наказва за лични обиди между форумците. Ако не правиш тази разлика значи няма какво да обсъждаме въобще. И да, Цура и Галена са подлоги на исляма и то с парите на ДПС. Не трябва много акъл, за са го схванеш... Не, ти се правиш на разсеян. Ти нарече - нас - хората, които се кефят на проекта - "ислямски подлоги". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Не, ти се правиш на разсеян. Ти нарече - нас - хората, които се кефят на проекта - "ислямски подлоги". Първо, проектът не струва, снощи никаква реакция във "Вижън". Второ, не съм ви наричал Вас така, а двете "ислямски" пачи на Пайнера. Трето, влизаш в непознати води, като обвиняваш Фокс в лъжа, каквато няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Първо, проектът не струва, снощи никаква реакция във "Вижън". Второ, не съм ви наричал Вас така, а двете "ислямски" пачи на Пайнера. Трето, влизаш в непознати води, като обвиняваш Фокс в лъжа, каквато няма. ОК, радвам се щом не си визирал нас. Аз се чудя защо изобщо я пускат тая песен по дискотеките, след като виждат, че хората не я отразяват. Толкова няма какво да се върти, че ротират песни-откровени убийци на еуфоричното настроение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 ОК, радвам се щом не си визирал нас. Аз се чудя защо изобщо я пускат тая песен по дискотеките, след като виждат, че хората не я отразяват. Толкова няма какво да се върти, че ротират песни-откровени убийци на еуфоричното настроение. Според моето скромно, но за сметка на това ултра компетентно мнение, пускането на този гнусен кавър "Маракеш" е пропаганда на Пайнер. Дискотеката им е нещо като ведомствена и това личи по уредени за участия маргинали в Пайнер, а липсват Азис, Кама, Андра и т.н. от външната конкурентна среда. Иначе пропагандата е като онази в "Сигнал+", където този бозав гнусен кавър реди победа след победа в седмичният чарт, за срам на Емилия Стоянова. Опитват се да го наложат насила, дори откриха вечерта с него, но за радост препоръките към фантастичният DJ бяха до тук и той като кадърен такъв не повтори "Маракеш". :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Разбра ли, че и Чоко е такъв? Гледам го му влоговете, викам "Абе тоя има егати пронизващия изразителен поглед". Питам го и "А пък каква "изненада", само дано не припадам". Стела за рождения ден щяла да ми прати пари, смятам да го викна на участие в нас, хонорарът не му е голям. Знам за скандала им с ПикПук. Доколкото съм запознат Чоко го е зарязал заедно с приятелката му, защото женската го дразни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Знам за скандала им с ПикПук. Доколкото съм запознат Чоко го е зарязал заедно с приятелката му, защото женската го дразни Аз пък си бях помислила, че двамата са гаджета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Според моето скромно, но за сметка на това ултра компетентно мнение, пускането на този гнусен кавър "Маракеш" е пропаганда на Пайнер. Дискотеката им е нещо като ведомствена и това личи по уредени за участия маргинали в Пайнер, а липсват Азис, Кама, Андра и т.н. от външната конкурентна среда. Иначе пропагандата е като онази в "Сигнал+", където този бозав гнусен кавър реди победа след победа в седмичният чарт, за срам на Емилия Стоянова. Опитват се да го наложат насила, дори откриха вечерта с него, но за радост препоръките към фантастичният DJ бяха до тук и той като кадърен такъв не повтори "Маракеш". :1000 (19): Тая класация на Сигнал предлагам изобщо да не се споменава повече тук. Там вече гласуват 30 човека. Освен това Галена остана една от малкото изпълнителки, която споделя линка за гласуване, има си хас да не спечели. Песента се представи много под очакванията - това е факт. Шефката обаче проближава 5 милиона за няма и 6 седмици без клип. Галена все пак се отчете добре за сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Знам за скандала им с ПикПук. Доколкото съм запознат Чоко го е зарязал заедно с приятелката му, защото женската го дразни А Пикпук и приятелката му имат някакъв договор в Адаманд на Криско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 И кажете на Янева, че по морето не пускат никакво, ама съвсем никакво ретро, ако не броим "Защо повярвах" в 5 сутринта и то заради поздрав за рожденичка от Пловдив. На Деса пък съвсем, нито ново нито старо. Нищо на Глория, Ивана, Кама, нищо на старата генерация. Нищо на Азис, на Андра, на Преслава дори, освен "Пада звезда" и тази от миналата есен... забравих и името. Прав бях, че Янева дрънка глупости в проповедите си как вършала из "Слънчака". Клубовете с чалга още си градят програмата върху Галена. От първите 10 песни за вечерта 4 бяха нейни въпреки, че необяснимо и за мен бозите на Алисия вървят много. На Емануела също. Джена и новата на Илиян също. Джулия 2-3 пъти, някаква простотия на Кали от пролетта или миналата есен и тя. Само музика от тази година, максимум от миналата. Но ме втрещиха с водката. Викнах си бутилка, докараха ми две. И верно втората е от клуба, касова бележка имам даже. Никой не се сби с никой, немаше дроги в кенефа, а фейсконтрола за кенефа като в метрото в София само срещу 1 левче. Над всичко обаче DJ-я. Меко казано много добър. С тая мъртва музика направи чудеса.... Защо си мисля, че те мернах във Vision? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Реакцията при първите акорди: С тая песен Брена става по-влиятелна от президента на Югославия по онова време. Химн! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Каква е тази скука тук? С нея падни и се моли.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Каква е тази скука тук? С нея падни и се моли.. Много е яка музиката. Слушам си тази песен и до днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Много е яка музиката. Слушам си тази песен и до днес. И аз, надъхва ме."Не се изтриваш" ми омръзна вече, но тази и "Обратно в играта" не са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари