lucas Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Толкова безхитова година не помня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Толкова безхитова година не помня Поп-фолкът колкото и да не ни се иска залязва. Тепърва ще виждаме все по-безхитови години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Реакцията при първите акорди: С тая песен Брена става по-влиятелна от президента на Югославия по онова време. Химн! Тази песен когато е излязала президента е бил вече 9 години в земята. Тази е била по-голям химн. От Вардара па до Триглава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Само българи са способни да реват на песен, възхваляваща една от най-големите държави-врагове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Поп-фолкът колкото и да не ни се иска залязва. Тепърва ще виждаме все по-безхитови години. Падението е от много време. Тенденцията все надолу. Нормално е. Не предлагат нищо освен въздух под налягане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Тази песен когато е излязала президента е бил вече 9 години в земята. Тази е била по-голям химн. От Вардара па до Триглава А кой е управлявал държавата след Тито? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Само българи са способни да реват на песен, възхваляваща една от най-големите държави-врагове. Знам. Супер яко е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Знам. Супер яко е. И аз така мисля. Добрата новина е, че скоро вече няма да има българи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 И аз така мисля. Добрата новина е, че скоро вече няма да има българи Раманяци ще спасят България! От утре всички да почват да правят деца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 И аз, надъхва ме."Не се изтриваш" ми омръзна вече, но тази и "Обратно в играта" не са. Трябваше да се казва"Гушка ли те друга?" Това е най-яката част от песента по която хората луднаха . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Защо си мисля, че те мернах във Vision? Не е нужно да мислиш даже. Отваряш снимките от 20-ти и виждиш, че са ме заснели точно когато се олях с водка и се хиля като дебил, защото тогава DJ-я представи един... приятел, все едно е Президентът на САЩ, а не организатор на турнета на чалгари в САЩ и Канада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Раманяци ще спасят България! От утре всички да почват да правят деца. Т.е. ще станат хетеро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Тоти истинска кралица ! билетите бяха на цена от 35 до 50лв.. Дори Преса и Галена не струват толкова ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 А кой е управлявал държавата след Тито? Имало е председатели които са се сменяли на определен период от всички тогашни 5 републики, които очевидно са довели до крах на империята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Тоти истинска кралица ! билетите бяха на цена от 35 до 50лв.. Дори Преса и Галена не струват толкова ! Тоти Плейбека Язък за хората, дали пари... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Т.е. ще станат хетеро? Тоест само хетеро могат да имат деца ли? Тоти истинска кралица ! билетите бяха на цена от 35 до 50лв.. Дори Преса и Галена не струват толкова ! Кралицата на краварките. Лъха на село и обор. Билетите да не мислиш, че заради нея са стрували толкова? Добре че е бил Сердар там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Тоти Плейбека Язък за хората, дали пари... В топа всички са на плейбек. Поредното доказателство, че Тоти е в А отбора! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 В топа всички са на плейбек. Поредното доказателство, че Тоти е в А отбора! Направо Страхотна логика... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 В топа всички са на плейбек. Поредното доказателство, че Тоти е в А отбора! Татяна сериозно застраши колежките си! С няколко хода уби конкуренцията Снощи фолкпевицата Татяна пя на препълненения площад „Спартак“ в град Кърджали, а поводът е поредното признание, което изпълнителката на хита „Мамасита“ получи тази година, Тя бе избрана сред българските си колежки да подгрява концерта на турската звезда Сердар Ортач. От най-успешната музикална компания „Пайнер“ счетоха, че именно тя е най-заслужилата да открие мероприятие, на което основното перо е от такъв висок калибър. 2018 се оказва пикова за Татяна в няколко аспекта. С всяка своя поява, независимо дали става дума за концерт или пускане на нов проект, тя затвърждава позициите си в жанра все по-стабилно. Последните й песни се откроиха като хитове за текущата година и определено слага в джоб колежките си. Паралелно с всички ангажименти тя е и изпълнителката, която полага най-много усилия за да поддържа външния си вид и своята фигура винаги във форма. Тя е и прецедент – по-опитните имена в „Пайнер“ се оплакват, че по-младите им колежки се лансират повече от ръководството на самата фирма, докато Татяна доказа точно обратното – че може да е много по-актуална дори и от най-новите лица в димитровградската музикална империя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Днес от една кола бяха надули "Шефката" на макс. Хит, голям хит. Хит на лято 2018! И продължава да си трупа гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Днес от една кола бяха надули "Шефката" на макс. Хит, голям хит. Хит на лято 2018! И продължава да си трупа гледания. Между другото точно преди 2 часа един тираджия я беше надул в близост до магистрала Тракия. Брук, пристани ма! Пристани да ми четеш мислите и да ни се случват едни и същи неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Мария - Не я познавам тази жена Аранжимент - Радомир Кишев Текст - Петя Радева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Между другото точно преди 2 часа един тираджия я беше надул в близост до магистрала Тракия. Брук, пристани ма! Пристани да ми четеш мислите и да ни се случват едни и същи неща. :1000 (29): Ми ни мога да пристана, ни могааа... Пристани ти! Що аз? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Аз чух Мамасита от една кола преди малко. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 planetaofficial Топ 10 Галена 4 песни(3,4,7,10) Фики 3 песни(1,2,3) Анелия 2 песни(6,9) Теди.А(5), Деси Слава(7), Цветелина Янева(4) и Галин(8) с по 1 песен *Пей сърце за по-малко от 100К ще е на второ място. *Преслава(1) и Джена(8) участват като фийт и Азис(2,4), Силвър(5) и Sergio(10) които не са в пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари